Saldolimiitti

Limiitti hae lainaa

Uudistunut Limiitti on nyt SaldoLimiitti, josta voit tuttuun tapaan hakea lainaa 500 – 2000 euroa ilman vakuuksia!

Limiitti on uudistunut ja saanut nimekseen SaldoLimiitti. Lainapalvelu ei tule muuttumaan jatkossa, vaan pysyy muodoltaan tuttuna ja turvallisena. Saldolimiitti jatkuvaluonteinen laina, josta voit halutessasi nostaa rahaa pienissä erissä omien tarpeiden mukaisesti tai vaikka koko lainasumman kerralla. Saldolimiitti on hyvä vaihtoehto, jos kaipaat raha-asioihisi joustavuutta ja haluat itse päättää laina-summan sekä takaisinmaksu ajan. Oliko sinulla tarkoitus hakea joustavaa lainaa netistä? Ja haluaisit, että voisit nostaa lainaa heti missä vain? Jos ensimmäisenä mielessäsi oli kyllä, kannattaa rullata alemmas ja lukea loppuun!

Hae lainaa

Perustiedot Saldolimiitistä:

  • Lainanhakijan pitää olla vähintään 18-vuotias.
  • Lainaa heti 500 – 2000 €
  • Voit valita maksuajaksi 3 – 30 kuukautta
  • Lainatuotteena toimii joko jatkuva tililuotto 500 euroa tai 2000 euron luottorajalla.
  • Saat lainaa helposti ilman vakuuksia tai takaajia.
  • Nimellinen vuosikorko on alkaen 20 %.
  • Voit hakea lainaa milloin vain muutamassa minuutissa.
  • Maksuton lainahakemus.

Lainan hakeminen Saldolimiitistä

Saldolimiitti ohjeet lainan hakemiseen

Hae lainaa:

Saldolimiitti lainahakemuksen tekeminen

Saldolimiitin sivuilta pääset ohjeiden mukaisesti täyttämään lainahakemuksen. Ensimmäisenä ilmoitat henkilötunnuksen sekä puhelinnumeron.

Valitse lainasumma nettisivuilta olevasta laskurista. Oikealle puolelle tulee suoraan nostosi tiedot. Saldolimiitin kautta uutena asiakkaana voit hyödyntää tarjouksen ja saada ensimmäisen 100 – 100 € noston ilman nostokuluja. Siirry täyttämään lainahakemus ja tunnistaudu oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Lainapäätöksen saat välittömästi sekä lainallesi henkilökohtaisen hinnan oman maksukyvyn mukaan. Saat rahat tilillesi heti! Voit valita itse koska laina maksetaan tilillesi. Vaihtoehtona on pikanosta, jolla saat rahat heti tilille (klo. 7 – 23) tai 6 h kuluessa. Nosto on myös mahdollista maksaa tilille 48 h kuluessa.

Kilpailuta Saldolimiitti ja 30+ muuta

Saldolimiitin lainatuote

Saldolimiitti – joustoluotto Saldolimiitti on joustava laina, josta saat lainapäätöksen hakiessasi 500 € tai 2000 € luottorajalla. Saldolimiitin avulla voit nostaa rahaa vapaasti oman tarpeidesi mukaan, luottorajan puitteissa. Kulut määräytyvät vain nostamastasi summasta. Saldolimiitti ei veloita käyttämättömän tilin olemassaolosta tilinhoito- tai kuukausimaksuja. Jos tarvitset rahaa heti tilillesi, voit nostaa sen heti tai 6 tunnin sisällä sekä vaihtoehtoisesti 48 tunnin kuluttua. Ensimmäinen nosto maksetaan tilille aina vain 7 – 23 välisenä aikana. Jonka jälkeen Saldolimiitti on käytettävissä 24 h vuorokaudessa.

Kuka voi saada lainaa Saldolimiitti palvelusta?

Saldolimiitti on lainapalvelu, joka on vastuullinen ja pyrkii aina välttämään asiakkaidensa maksuongelmat.

Saldolimiitti voi myöntää lainaa, kunhan:

Lainanhakija on vähintään 18-vuotias. Suomen kansalainen. Lainanhakijalla ei ole luotto-tai maksuhäiriömerkintöjä. Lainanhakijan palkka-tai eläketulot ovat säännölliset. Asiakkaalla on käytössään toimivat verkkopankkitunnukset. Käytössäsi on matkapuhelinliittymä.

Tarvitseeko Saldolimiitin kautta haettuihin lainoihin takaajia tai vakuuksia?

Et tarvitse! Kulutusluotto ja joustoluotto ovat molemmat vakuudettomia lainoja. Lainahakemus annetaan aina lainahakemuksessa annettujen vastausten perusteella.

Miten lainan sopimusehdot määräytyvät Saldolimiitissä?

Jokainen asiakas saa yksilöllisen lainatarjouksen, joten sopimus on aina ehdoiltaan henkilökohtainen.

Kuinka nopeasti Saldolimiitin kautta otetussa lainassa saa lainapäätöksen ja rahat tilille?

Kun olet tehnyt lainahakemuksen, saat lainapäätöksen välittömästi, riippumatta siitä mihin kellonaikaan tai minä viikonpäivänä sen teet. Rahat saat heti tilille tai vaihtoehtoisesti voit ajastaa siirron, joko 6 h tai 48 h kuluessa lainapäätöksestä. Jos haluat rahat heti tilille, muista ajoittaa lainahakemuksen tekeminen 7 – 23 väliselle ajalle.

Kilpailuta Saldolimiitti ja 30+ muuta

Kuinka paljon voin saada Saldolimiitin joustoluottoa?

Saldolimiitin kautta voit hakea lainaa heti 500 euron ja 2000 euron luottorajalla. Joustoluoton avulla voit nostaa lainaa täysin vapaasti omien tarpeidesi mukaan luottorajan puitteissa. Voit nostaa lainaa tilillesi vaikka koko luottorajan summan.

Voinko itse päättää kumpaa luottorajaa haen Saldolimiitin kautta?

Kyllä voit! Palvelu voi kuitenkin torjua hakemuksesi  ja tarjota 2000 euron sijasta vain 500 euron luottorajaa. Jos hakemuksesi torjutaan ja saat pienemmän luottorajan, voit myöhemmin hakea luottorajan korotustua 2000 euroon asti.

Kuinka pitkä maksuaika Saldolimiitin joustoluotossa on?

Jatkuva joustoluotto on joustava eli maksuaikakin on sen mukainen. Asiakas saa itse päättää haluaako hän nostaa luoton yhtenä kertamaksuna vai sopivissa pienissä erissä. Lainaa voi myös nostaa uudelleen käyttään vaikka takaisinmaksu olisikin kesken, joka tietenkin pidentää maksuaikaa. Jos päätät esimerkiksi nostaa koko 2000 euron luottorajan kertanostona sekä maksat sen takaisin minimilyhennyksin, on maksuaikasi silloin 30 kuukautta.  Vaikka sivuilla lukee 3 – 30 kuukauden maksuaika, voit maksaa lainan takaisin ennen aikaisesti ilman ylimääräsiä kustannuksia.


Saldolimiitti asiakaspalvelu / yhteystiedot

Saldolimiitti logo

Puhelinpalvelu ja chat palvelee 24 h vuorokaudessa

Puh. 010 219 5500 (pvm 0,08 € + 0,06 €/min sekä mpm 0,08 € + 0,17 €/min)

Sähköposti: asiakaspavleu@saldo.com ( Vastaus arkisin: 7 – 21 sekä viikonloppuisin: 10 – 18)

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]