Rahalaitos

Rahalaitos – Kilpailuttaa lainan puolestasi. Lainaa jopa 70 000 €!

Rahalaitos on yksi Suomen tunnetuimmista lainanvälityspalveluista Omalaina.fi palvelun lisäksi. Rahalaitos kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useidein pankkien lainatarjoukset. Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä se sido vielä mihinkään. Haluatko kilpailuttaa lainasi useilla pankeilla? Etsitkö edullista lainaa netistä? Jos ensimmäisenä mielessäsi oli kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista, näin tiedät rahalaitoksesta enemmän.

Perustiedot Rahalaitoksesta:

 • Hakijan ikäraja: 20 vuotta.
 • Hae lainaa netistä 500 – 70 000 euroa.
 • Maksuaikaa saat jopa 1 – 15 vuotta.
 • Rahalaitoksen lainatuotteena toimii: Pankkilaina / Kulutusluotto  / Pienlaina.
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi.
 • Lainaa voi hakea netistä 24/7.
 • Lainapäätöksen saat heti.
 • Lainan todellinen vuosikorko: 4,5 % – 20 %.

Mikä on Rahalaitos?

Voit hakea lainaa 500 – 70 000 euroa ja saat maksuaikaa jopa 1 – 15 vuotta. Rahalaitoksen avulla jopa kymmeniä tuhansia hakijoita on löytänyt itselleen sopivasti ja edullisesti lainaa netistä. Jätä yksi hakemus maksuttomasti ja Rahalaitos kilpailuttaa lainasi noin 20 eri pankilla sekä rahoitusyhtiöllä jotka löydät Rahalaitoksen sivuilta. Voit pyytää lainantarjousken maksuttomasti ilman sitoutumista. Rahalaitoksen kautta pystyt myös kilpailuttamaan vanhat lainat uudestaan. Voit myös yhdistää useammat pienet lainasi yhdeksi isommaksi ja halvemmaksi pankkilainaksi.

Suositun lainanvälitys palvelun takaa löytyy kauppalehden mukaan Tamperelainen yritys nimeltä Eone Oy, joka on vuosi vuodelta vahvistanut liikevaihtoaan luoden Rahalaitoksesta yhden suomen tunnetuimmista brändeistä kulutusluottojen kilpailuttajana.

Rahalaitos tunnetaan yhtenä Suomen suurimmista lainanvälittäjistä, jossa voit saada jopa paremman lainatarjouksen kuin hakemalla lainaa suoraan luotonantajalta. Todenperäisyyttä ja markkinointistrategioita on spekuloitu muunmuassa Ylen uutisartikkelissa, jonka mukaan kaikki Suomessa toimivat suuret lainanvälittäjät kuten Rahoitu, Lendo, Zmarta ja Omalaina.fi ovat lähes samanlaisia samoilla yhteistyökumppaneilla.

Miten haen Rahalaitos lainahakemuslainaa Rahalaitokselta?

Siirry Rahalaitoksen maksuttoman lainahakemuksen täyttämiseen. Kun olet siirtynyt Rahalaitoksen sivuille, etusivulla näet heti lainahakemuksen. Tutustu lainan kuukausierien suuruuteen vaihtamalla itsellesi sopiva lainasumma ja laina-aika. Valittuasi lainasumman ja laina-ajan, täytä lomakkeessa pyydetyt kohdat ja paina “kilpailuta lainat” nappia. Tämän jälkeen sinut ohjataan tunnistautumaan palvelun käyttäjäksi, sen pystyt tekemään omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Helpoiten haet lainaa täyttämällä lainahakemuksessa pyydetyt tiedot se vie nopeimmillaan vain pari minuuttia. Rahalaitos kilpailuttaa lainan puolestasi jopa 25 eri lainatarjoajan kautta. Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja nopeaa eikä se sido sinua vielä mihinkään. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset 24 h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä!Valitse itsellesi sopivin lainatarjous jonka jälkeen siirry hakemaan parasta lainatarjousta.

Miksi kannattaa Miksi rahalaitoshakea lainaa Rahalaitoksen kautta?

Rahalaitos on hyvä vaihtoehto kun haet lainaa netistä. Rahalaitos toimii lainankilpailuttajana ja hakemuksesi tavoittaa jopa 25 eri pankkia ja luotonmyöntäjää. Saat usein parhaimman lainatarjouksen Rahalaitoksen kautta, koska lainanmyöntäjät tietävät kilpailvensa keskenään hakemuksen saavuttua. Yhdellä hakemuksella saat useamman lainatarjouksen vertailtavaksi. Rahalaitos on monipuolinen palvelu. Voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa olemassa olevan lainan uudelleen. Yhdistä nykyiset useat lainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. Pystyt seuraamaan reaaliaikaisesti lainatarjousten saapumista oma-rahalaitos.fi – palvelussa. Kokemukset Rahalaitoksen kilpailuttamista lainoista ovat olleet erittäin positiivisia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta jotka voit löytää Suomi24 keskustelupalstalta.

Mikä on oma Rahalaitos-palvelu?

Oma Rahalaitos- palvelussa pystyt seuraamaan reaaliajassa lainatarjousten saapumista. Näet suoraan palvelusta saamasi lainatarjoukset, jota voit vertailla sekä ohjeet lainan nostamiseen. Pystyt kirjautumaan palveluun henkilötunnuksella ja salasanalla, jonka saat matkapuhelimeen ja sähköpostiin. Tarkista aina, että täyttämäsi tiedot on oikein!

Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen

Et varmastikkaan halua maksaa liikaa mistään, tämän vuoksi on suositeltavaa kilpailuttaa säännöllisesti:

 • Matkapuhelinliittymä
 • Vakuutukset
 • Sähköliittymä

Tiesitkö, että voit myös kilpailuttaa lainat uudelleen? 

Kyllä luit oikein! Lainojen kilpailuttamisesta on tehty todella helppoa. Rahalaitos kilpailuttaa minkä tahansa lainan 500 – 70 000 euron väliltä.

Lainojen kilpailutus:

Tarkista ensin paljonko sinulla on vanhaa lainaa jäljellä. Pyydä Rahalaitoksen kautta maksuton lainatarjous, samalla summalla kuin lainasi. Kun olet saanut lainatarjoukset, tee vertailu nykyiseen lainaasi. Jos löydät halvemman lainatarjouksen, voit vaihtaa vanhan lainasi uuteen ja edullisempaan Rahalaitoksen ansiosta.

Rahalaitoksen avulla yhdistät lainasi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi

Onko sinulla useita päällekkäisiä lainoja tai osamaksuja? Silloin on suositeltavaa harkita Rahalaitoksen lainojen yhdistämistä. Päällekkäiset lainat tai osamaksut voivat aiheuttaa taloudellisesti ongelmia, sillä kun lainojen lyhennyksiä on useita, on myös monta muistettavaa eräpäivää. Maksat turhaa kuluja monesta eri lainasta sekä käsittelykulut moninkertaisina.

Yhdistä lainat Rahalaitoksella

Laske niiden lainojen summat yhteen, jotka haluat yhdistää yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. Pyydä maksuton lainatarjous kyseiselle summalle. Lainatarjoukset saatuasi, voit valita itsellesi sopivimman ja halvimman. Hyväksy lainatarjous ja maksa sillä pois kaikki yhdistettävät lainat.

Rahalaitos asiakaspalvelu / yhteystiedot

Eone Oy

Kalevantie 7 C

33100 Tampere

Avoinna ma – to klo 9.30 – 16.30, pe klo 9.30 – 15.00

Puh.09 2311 3670

Sähköposti: info@rahalaitos.fi

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]