Pikavippi Tekstiviestillä

Tuliko sinulla äkillinen tarve saada nopea laina tilillesi? 

Sinulla ei ole aikaa käydä pankissa ja odotella lainapäätöksiä? 

Onko mahdollista saada pikavippi tekstiviestillä? 

Kyllä se on mahdollista! Sinun ei välttämättä tarvitse enää käydä missään tai odotella erikseen mitään, että saisit rahaa tilillesi nopeasti. Et tarvitse tätä varten välttämättä älypuhelinta, riittää kunhan pystyt lähettämään puhelimella tekstiviestejä.

Monet lainapalvelut ovat mahdollistaneet luoton hakemisen tekstiviestin avulla. Yhden viestin avulla pystyt hakeman missä tahansa ja milloin tahansa lainaa heti tilillesi. 

Jos kuitenkin omistat älypuhelimen, on siitä hyötyä. Joillakin pikavippi firmoilla on olemassa oma mobiilisovellus, jonka avulla lainan hakeminen ja nostaminen on helppoa. Oman lainan tiedot pystyy myös helposti tarkistamaan mobiilisovelluksen ansiosta. 

 

Näistä yrityksistä pikavippi tekstiviestillä

Ferratum

ferratum joustavasti lainaa
5/5

 

Ferratum tarjoaa 1 – 2000 eruon pikalainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Takaisinmaksuaika lainalle on useimmiten 3 – 24 kuukautta.

Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias puhtaat luottotiedot omaava henkilö.

Ferratum uutena asiakkaana 2000 € luotto 30 päivän korkovapaalla.

 

Ege Finance

Ege
4/5

Ege lainapalvelun kautta voit hakea pikalainaa 100 – 2800 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-aikaa mahdollista saada 2 – 12 kuukautta.

Lainanhakijan pitää olla 20 – vuotias Suomen kansalainen sekä luottotiedot kunnossa.

Ege tarjouksena 200 € ensilainan ottajalle ilman korkoa.

Näin haet lainaa tekstiviestillä

Lainan hakeminen netistä tekstiviestillä on helppoa. Avaa ensin käyttöösi joustolimiitin, tililuoton tai limiittiluoton. Näitä pystyt hakemaan lainapalvelun nettisivujen kautta nopealla lainahakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie yleensä muutaman minuutin ja sen jälkeen et enää nettiä tarvitse.

Saatuasi hyväksytyn lainapäätöksen voit aloittaa lainan nostamisen tekstiviestillä ilman lisäkustannuksia. Saat käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla nostoja pystyy tekemään tilille. 

Ilman lainahakemuksen tekemistä et saa käyttöön PIN-koodia ja taas ilman PIN-koodia et voi lainaan nostaa tilillesi. Saamasi koodi ja puhelinnumero ovat sinun salasanasi ja käyttäjätunnuksesi. Nämä syötetään palvelun ohjeiden mukaisesti siihen tekstiviestiin, jolla laina nostetaan.

Jos et pysty jostain syystä hakemaan lainaa tekstiviestillä, on sitä vaihtoehtoisesti mahdollista hakea verkkopankkitunnuksilla

Tekstiviestilaina

Tekstiviestilainaa voit hakea samalla tavalla kuin pikavippiä tekstiviestillä. 

Rekisteröidy asiakkaaksi palveluun, täytä ja lähetä nopea lainahakemus. Jonka jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi tekstiviestillä. 

Muista: Varmista valitsemastasi lainapalvelusta, onko heillä käytössä pikavippi txtarilla ominaisuus tarjolla. Jos et tiedä mikä olisi sinun tarpeisiisi sopiva, voit käyttää apuna koroton pikavippi taulukkoa, josta näet suosituimmat sekä edullisimmat listattuna. 

 

Pikavipin hakeminen tekstiviestillä esimerkki

Mene Suomilimiitti.fi sivuille ja rekisteröidy limiittiasiakkaaksi. Rekisteröitymisen jälkeen voit siirtyä nostamaan rahaa tekstiviestillä. 

Tekstiviestin hinta on 0 € ja rahat saat tilillesi muutamassa minuutissa.

Esimerkikis: Tarvitset 300 euron pikalainan heti tilillesi. Olet rekisteröitynyt jo limiittiasiakkaaksi. Lähetä tekstiviesti SL LAINASUMMA PIN-KOODI (esim. SL 300 12347) numeroon, jonka olet sivuilta saanut. Lähetettyäsi tekstiviestin saat rahat tilillesi keskimäärin 5 minuutin kuluessa.