Pikavippi Tekstiviestillä

Pikavippi tekstiviestilläTuliko sinulla äkillinen tarve saada nopea laina tilillesi? Sinulla ei ole aikaa käydä pankissa ja odotella lainapäätöksiä? Onko mahdollista saada pikavippi tekstiviestillä? Kyllä se on mahdollista! Sinun ei välttämättä tarvitse enää käydä missään tai odotella erikseen mitään, että saisit rahaa tilillesi nopeasti. Et tarvitse tätä varten välttämättä älypuhelinta, riittää kunhan pystyt lähettämään puhelimella tekstiviestejä.

Monet lainapalvelut ovat mahdollistaneet luoton hakemisen tekstiviestin avulla. Yhden viestin avulla pystyt hakeman missä tahansa ja milloin tahansa lainaa heti tilillesi. Jos kuitenkin omistat älypuhelimen, on siitä hyötyä. Joillakin pikavippi firmoilla on olemassa oma mobiilisovellus, jonka avulla lainan hakeminen ja nostaminen on helppoa. Oman lainan tiedot pystyy myös helposti tarkistamaan mobiilisovelluksen ansiosta. 

Näistä yrityksistä pikavippi tekstiviestillä

Lainaa:
1 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 54 kk

Ikävaatimus:
21 vuotta

Ferratum tarjoaa 1 - 4000 euron pikalainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus ja saat takaisinmaksuaikaa lainallesi 3 - 54 kuukautta. Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias puhtaat luottotiedot omaava henkilö. Ferratum uutena asiakkaana ensilaina 30 päivän korkovapaalla. Hae nyt Ferratum lainaa nopealla hakemuksella ja saat rahat tilillesi heti.  Ferratum on tämän hetken yksi suosituimmista lainapalveluista, joka auttaa paikkaamaan äkillisenkin rahoitustarpeen. 

Lainaa:
50 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 36 kk

Ikävaatimus:
19 vuotta

Credit24 tarjoaa terävintä luottoa Suomesta 50 eurosta jopa 4000 euroon saakka vakuudettomasti. Hae nyt lainaa tekstiviestillä ja saat rahat tilillesi heti. Credit24 palvelu mahdollistaa erillisen sovelluksen puhelimeesi johon saat heti käyttöösi uusimmat edut ja tarjoukset. Lainoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 3 - 36 kuukautta. Siirry täyttämään maksuton hakemus jonka täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin. Credit24 uudisti hinnoittelun edullisemmaksi sekä laina ja korko suunnitellaan aina hakijan omien tietojen pohjalta. Laina on mahdollista saada täysin ilman vakuuksia tai takaajia

Näin haet lainaa tekstiviestillä ​

Lainan hakeminen netistä tekstiviestillä on helppoa. Avaat ensin käyttöösi joustolimiitin, tililuoton tai limiittiluoton. Näitä pystyt hakemaan lainapalvelun nettisivujen kautta nopealla lainahakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie yleensä muutaman minuutin ja sen jälkeen et enää nettiä tarvitse.

Lue lisää: Näin saat pikavipin viikonloppuna

Saatuasi hyväksytyn lainapäätöksen voit aloittaa lainan nostamisen tekstiviestillä ilman lisäkustannuksia. Saat käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla nostoja pystyy tekemään tilille. Ilman lainahakemuksen tekemistä et saa käyttöön PIN-koodia ja taas ilman PIN-koodia et voi lainaan nostaa tilillesi. Saamasi koodi ja puhelinnumero ovat sinun salasanasi ja käyttäjätunnuksesi. Nämä syötetään palvelun ohjeiden mukaisesti siihen tekstiviestiin, jolla laina nostetaan.

Jos et pysty jostain syystä hakemaan lainaa tekstiviestillä, on sitä vaihtoehtoisesti mahdollista hakea verkkopankkitunnuksilla

Tekstiviestilaina

Tekstiviestilainaa voit hakea samalla tavalla kuin pikavippiä tekstiviestillä. Rekisteröidy asiakkaaksi palveluun, täytä ja lähetä nopea lainahakemus. Jonka jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi tekstiviestillä. 

Muista: Varmista valitsemastasi lainapalvelusta, onko heillä käytössä pikavippi txtarilla ominaisuus tarjolla. Jos et tiedä mikä olisi sinun tarpeisiisi sopiva, voit käyttää apuna koroton pikavippi taulukkoa, josta näet suosituimmat sekä edullisimmat listattuna. 

Pikavipin hakeminen tekstiviestillä esimerkki

Mene Credit24 sivuille ja rekisteröidy limiittiasiakkaaksi. Rekisteröitymisen jälkeen voit siirtyä nostamaan rahaa tekstiviestillä. Tekstiviestin hinta on 0 € ja rahat saat tilillesi muutamassa minuutissa.

Lue myös: Miten voit saada lainaa puhelimella