Pikavippi 500e 2020

Nykyään 500 euron lainoissa tarjonta on laajentunut todella paljon, sillä nyt niitä on mahdollista saada niin pikaluottoja, pikavippejä, kulutusluottoja sekä joustoluottoja. Laajentuneet tarjonnan takia voi joskus tuntua vaikeammalta löytää se parhain sekä edullisin laina. Helpotimme valinnan tekemistä listaamalla tähän suosituimmat lainapaikat. 

omalaina.fi logo

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

rahalaitos logo

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Credigo logo

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

vivus logo

Lainaa:
300 – 600 €

Maksuajat:
 4 kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Ferratum logo

Lainaa:
4000 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Lainaa 500e tilille

Verrattuna 400 euron lainaan 100 euron ero tuo yllättävänkin paljon muutoksia. Suurin muutos näiden lainasummien välillä on se, että tarjonta laajentuu sekä on mahdollista hakea myös kulutusluottoja. Näiden mukana tulee myös se, että lainoja voi kilpailuttaa. 

Lue lisää: Mistä voit saada halvimman kulutusluoton

Kolmantena asiana on myös se, että usein isommassa lainassa voi ongelmana ilmetä takaisinmaksu, mitä suurempi lainasumma on niin sitä vaikeampi sitä voi olla maksaa ainakaan kovin helposti takaisin. Mitä isommaksi lainasumma menee sitä suurempaa korkoa siitä joutuu myös maksamaan. 

Pikavippi 500e 2020

500 euron lainojen kilpailuttaminen

Lainamarkkinoiden mennessä eteenpäin on tullut yhtenä uusimpana asiana lainojen kilpailuttaminen. Kilpailuttamisen tarkoituksena on auttaa hakijoita tekemään oikean valinnan helpommin lainojen suhteen. Hakijan näkökulmasta tämä kyseinen toiminta ei muuta lainan hakemista, joten vaikka sitä hyödyntäisikin niin lainaa voi hakea samalla tavalla kuin ennenkin. 

Katso: Miten paljon voit saada lainaa

Jos valitset lainojen kilpailuttamisen, siirryt täyttämään samallaisen lainahakemuksen. Lainahakemus eroaa ainoastaan sillä tavalla, että saat kyseisellä hakemuksella yhden lainatarjouksen sijaan jopa 10 eri paikan tarjoukset. Ensimmäisen paikan tarjoukset tulevat usein heti ja loput saat käsiisi viimeistään 24 tunnin sisällä. Saatuasi kaikki lainatarjoukset, voit vertailla niitä keskenään ja löydettyäsi parhaimman tarjouksen itsellesi hyväksy se allekirjoittamalla lainasopimus. 

Lainojen kilapailutuksessa paras puoli on se ettei se maksa lainanhakijalle mitään. Kustannukset maksavat lainantarjoajat, jotka kilpailevat uusista asiakkaistaan. Positiivisena puolena on myös se ettei sinun ole pakko hyväksyä saamiasi lainoja jos ne eivät ole ehtojesi mukaisia.

500e pikalaina

500 euron pikalaina on helpompaa hakea aina suoraan lainantarjoajan sivuilta. Joskus lainapaikat tarjoavat korotonta pikavippiä, joka on mahdollista saada suoraan tilillesi ilman lisäkustannuksia. 

Suosittelemme kuitenkin käyttämään meidän tarjoamaa lainavertailua avuksi ja jättämään kilpailuttamisen välistä. Emme voi luvata, että vertailemisen avulla löydät sen parhaimman lainan, kuitenkin asiakkaiden käyttökokemuksien perusteella useimmat ovat löytäneet edullisen ja hyvän lainavaihtoehdon tekemällä vertailemisen. 

Näin saat: Luoton heti tilillesi