Pikavippi 24h 2021

Monille suomalaisille lainanhakijoille voi tulla mieleen kysymys onko pikavippiä mahdollista saada 24h vuorokaudessa vuonna 2021? Nykyään pikavipin hakeminne yöllä on tehty todella vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi. Vuonna 2013 lakimuutoksen myötä pikavippejä ei saa maksaa asiakkaan tileille klo 23 ja 7 välisenä aikana. Eli perjaatteessa pikavippi 24h on mahdotonta nykypäivänä enää saada, mutta kuitenkaan asia ei ole niin yksiselitteinen kuin miltä se voi kuullostaa. Vaikka pikavippiä ei voi saada yöaikaan, niin luottoa kuitenkin on mahdollista saada. Tämän sivun tarkoituksena on kertoa enemmän miten se käytännössä on mahdollista. 

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Vertailussa pikavippi 24h ja luotot

Nykyään laki kieltää pikavippien ja pikalainojen maksamisen asiakkaiden tileille yöllä, se ei kuitenkaan estä kyseisten lainatuotteiden hakemista. Tästä syystä pikavippejä on mahdollista hakea koska tahansa, vaikka keskellä yötä. Jotkut lainapaikat voivat jopa tehdä hakemuksien käsittelemisen yöaikaan, varsinkin jos hakemukset käsitellään koneellisesti.

Katso myös: Miten saat lainaa heti tilillesi 24h

 Jos pikavippiä päättää hakea yöaikaan sekä saa hyväksytyn lainapäätöksen, rahojen maksaminen tapahtuu lakien sallimissa aikamäärissä viimeistään klo 7.00 jonka jälkeen rahat voivat näkyä asiakkaan tilillä jopa minuuteissa. Tämä on helpoin tapa saada lainaa nopeasti tililleen, jos rahaa ei kuitenkaan tarvitse keskellä yötä. Jos kuitenkin rahaa tarvitsee mahdollisimman nopeasti sekä se tarve iskee yöllä, niin silloin kannattaa kääntyä luottojen puoleen. Luotot toimivat eri tavalla kuin pikavipit ja niitä voi olla jopa mahdollista saada 24h vuorokaudessa. 

Pikavippi 24h 2020

Pikavippilaki 2013

Kyseinen pikavippilaki, joka astui voimaan 2013 kielsi siis erityisesti pikavippien maksamisen yöllä, mutta kuitenkaan kyseinen laki ei koskenut luottoja. Laki ei voinut koskea luottoihin, sillä sen myötä myös Visat sekä muut luottokortit eivät toimisi yöaikaan. Jos kyseinen laki olisi muuttanut myös luottojen ehtoja, olisi ihmiset olleet ongelmissa maksamisen kanssa. Useimmat ihmiset kuitenkin tarvitsevat luottokortteja myös yöllä esimerkiksi matkoilla tai muussa akuutissa asiassa. 

Tiesitkö: Jotkut lainapaikat tarjoavat mahdollisuutta saada pikavipin viikonloppuna

Tästä syystä luottoja kuten jousto- ja kulutusluottoja on siis edelleen mahdollista tarjota yöllä. Kun sinulla on valmiina olemassa oleva luottotili jonkun lainapaikan kautta, voit tehdä nostoja rauhassa 24h vuorokaudessa myös yöaikaan. 

Onko joustoluotto järkevämpi vaihtoehto kuin pikavippi?

Joustavat luotot ovat nostaneet markkinoilla suosiotaan pikavippen rinnalla, sillä usein ne tarjoavat paljon enemmän joustavuutta sekä ne ovat jopa edullisempia kuin vipit. Kyseinen lainatuote on paras vaihtoehto kulutukseen käytettäväksi ja varsinkin silloin jos ei tiedä tarkasti miten paljon rahaa tarvitsee. Luottotilin hakeminen sekä ylläpitäminen ei itsessään maksa mitään, vaan kulut kertyvät nostetun lainasumman mukaan.Tästä syystä ne toimivat samalla tavalla kuin luottokortit.

 Ennen joustoluoton hakemista kannattaa kuitenkin tututstua tarkasti lainaehtoihin sekä kaikkiin mahdollisiin kuluihin. Jotkut lainapaikat veloittavat tilinhoitomaksun sen ylläpitämisestä. Luottotili antaa mahdollisuuden tehdä nostoja 24h vuorokaudessa, joten monesti se voi olla järkevämpi vaihtoehto kuin pikavippi. Nostoja on mahdollista tehdä yöaikaan jos olet jo valmiiksi tehnyt johonkin lainapaikkaan sopimuksen sekä avannut kyseisen luottotilin. Mikäli siis haluat varmistua siitä, että saat lainaa 24h vuorokaudessa, niin siirry täyttämään maksuton lainahakemus ja avaa luottotili heti. Näin saat rahaa akuutteihin menoihin myös yöaikaan nopeasti ja helposti. 

Lue lisää: Suomessa toimivista pikavippi paikoista