Pikavippi 20v

Pikavippi 20v

Oletko jo täyttänyt 20-vuotta ja olisit vailla nopeaa ja helppoa rahoitusvaihtoehtoa? 20-vuotiaille avautuu mahdollisuus hakea monesta eri lainapaikasta, sillä yleisimpänä ikärajana pikavipille on 20v. Nykyään kuitenkin ikärajoja ollaan nostamassa korkeammaksi kohti 21-vuotta, kuitenkin vielä ollaan siinä pisteessä, että 20 vuotiaat suomalaiset pystyvät pikavippiä hakemaan. Etkö ole vielä täyttänyt 20 vuottta? Ei hätää katso myös lainaa 18v sekä lainaa 19v

Suosituimmat pikavipit 20v

Lainaa:
50 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 36 kk

Ikävaatimus:
19 vuotta

Credit24 on nyt terävin luotto Suomessa, joka uudisti hinnoittelun edullisemmaksi. Palvelun tarjoamat lainat suunnitellaan asiakkaiden antamien tietojen pohjalta ja korko on aina henkilökohtainen. Credit24 kautta on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia maksuttomalla nettihakemuksella. Palvelun avulla on mahdollisuus ladata puhelimeen sovellus, johon tulee aina uusimmat edut ja tarjoukset käyttöösi. Credit24 myöntää luottoa vastuullisesti sekä palvelun käyttö on turvallista. Hae nyt luottoa nopealla hakemuksella ja voit saada lainaa 50 - 4000 euroa omien tarpeiden mukaan. Lainan takaisinmaksuajat vaihtelevat joustavasti 3 - 36 kuukauden väliltä, joten lainan takaisinmaksun pystyy suunnittelemaan sopivaksi omaan talouteen. 

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Omalaina.fi on 100% suomalainen turvallinen palvelu, jossa on asiakkaita Suomessa jo yli 300 000. Palvelu on hyvä asiakkaille, jotka haluavat löytää lainaa netistä hyvillä ja joustavilla ehdoilla. Yhdellä hakemuksella on mahdollista kilpailuttaa laina jopa 30 eri pankilla ja luotonantajalla. Lainojen kilpailutus on täysin maksutonta, joten hakemuksen täyttäminen ei sido vielä lainan ottamiseen. Omalaina.fi - palvelun ansiosta säästät huomattavasti koroissa, sillä palvelu kilpailuttaa pienet sekä suuret lainat puolestasi ja tarjoaa aina edullisinta vaihtoehtoa. Hae nyt edullista lainaa nopealla hakemuksella 100 - 60 000 euroa ja saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainojen takaisinmaksuajat ovat kohtuullisia, joten pystyt hyvin maksamaan lainasi ajallaan takaisin ja sovittaa sen omaan talouteen sopivaksi. 

Laina 20 vuotiaille - Saatavuus

20 vuotiaalla on parempi mahdollisuus saada pikavippi heti tilille, silloin lainojen saatavuus netissä paranee. Verrattuna esimerkiksi pikavippi 18v on vähemmän lainavaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, suurin osa parhaista pikavipeistä ei ole vaihtoehtona nuoremmille. Kuitenkin vähemmän voi olla parempi, sillä usein lopullinen päätös voi olla vaikeaa tehdä jos vaihtoehtoja on liikaa.

Kiinnitä näihin asioihin huomiota ennen kuin valitset sopivan lainanmyöntäjän:

Kuinka paljon lainaa tarvitset?

On suositeltavaa miettiä valmiiksi ennen lainan hakemista miten paljon sitä tarvitset. On turhaa maksaa liikaa lainasummasta, mutta toisaalta on turha ottaa pientä lainaa jos tarve onki suurempi.

Kuinka paljon olet valmis lyhentämään lainaa kuukaudessa?

Tämä seikka on tärkeä, sillä ennen lainan ottamista on hyvä tietää miten paljon lyhennystä pystyy kuukaudessa tekemään. Tämä vaikuttaa paljon lainapaikan valinnassa, jos päätät hakea pienempää lainaa pidemmällä maksuajalla, on mahdollisuus saada laina edullisemmin.

Laina vai luotto?

Laina on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat tietyn summan lainaa heti tilille. Luotto vaihtoehto kannattaa valita, kun tarvitset joustavuutta sekä haluat nostaa rahaa tilille itsellesi sopivissa osissa.

Hinta

Mitä olet valmis maksamaan lainasta? On suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja, sillä monesti sen avulla voi löytää edullisimman itselleen.

Ennen lainan hakemista, listaa itsellesi nämä kysymykset ja vastaa niihin omien tarpeiden mukaan. Näin oikean lainapaikan löytäminen on helpompaa. 

Lue lisää lainapaikoista, jotka tarjoavat pikavippiä 20 vuotiaille: Ferratum, Blue Finance, Euroloan, Nordcredit, Lainasto sekä Luottopalvelut

Pikavipit 20v

Yritykset, jotka myöntävät lainaa 20-vuotiaille, Credit24 19 vuoden ikärajalla, Omalaina lainojen kilpailutus palvelu 18 vuoden ikärajalla sekä Blue Finance 18 vuotta täyttäneille hakijoille .:

Lainaa:
50 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 36 kk

Ikävaatimus:
19 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
100 – 5000 €

Maksuajat:
1 – 44 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta