Pikavippi 19v

pikavippi 19v

Oletko 19-vuotias ja tarvitset pikalainaa nopeasti? Jos vastasit kyllä, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä listasimme alle ne kaikki lainapaikat, josta voi hakea pikavippiä 19v. On suositeltavaa lukea myös tärkeimmät huomioitavat seikat sekä ehdot.

Pikavippi 19-vuotiaille

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Luottopalvelut.fi auttaa kaikissa rahoitukseen liittyvissä asioissa. Kyseinen palvelu vertailee puolestasi kaikki tämän hetken Suomen lainamarkkinoiden suosituimmat lainantarjoajat. Luottopalvelut.fi kautta on mahdollista hakea lainaa heti ilman vakuuksia tai takaajia. Luottopalvelut.fi - palvelu on tehty hakijoille helpottaaksen oikean rahoitusratkaisun löytämistä nopeammin sekä edullisemmin. Siirry täyttämään maksuton hakemus ja katso miten edullista lainaa voit saada. Yhdellä hakemuksella saat useampia eri lainatarjouksia, joita voit rauhassa kotonasi vertailla ja sen jälkeen valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Luottopalvelut.fi tarjoaa vakuudetonta lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka

Lainaa:
100 –  5000 €

Maksuajat:
3 – 44 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Blue Finance on kotimainen ja luotettava palvelu, jonka kautta on mahdollista hakea edullista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Blue Finance on yksi tämän hetken suosituimmista palveluista, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Yhtiön toiminta on läpinäkyvää, sillä Blue Finance Oy on merkitty Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämään Luotonantajarekisterii. Palvelu tarjoaa kuluttajille lainaa 100 eurosta 5000 euroon saakka joustavilla takaisinmaksu ehdoilla. Siirry täyttämään nopea ja maksuton lainahakemus ja voit saada nopeimmillaan rahat käyttöösi jo saman päivän aikana. 

Laina 19-vuotiaalle

Pikavippiä tai lainaa voi hakea 19 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole maksu-tai luottohäiriömerkintöjä. Pikavippi on suosituin vaihtoehto äkilliseen rahan tarpeeseen, koska se auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Kuka voi hakea lainaa? 

- Henkilö kenellä on puhtaat luottotiedot, ei saa olla maksu-tai luottohäiriömerkintöjä (hakemukset hylätään automaattisesti)

  •  Pitää olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumiseen.
  • Vakituinen osoite suomessa.
  • Suomalaisen pankin asiakas.

Katso myös: Suosituimmat pikavipit 20 vuotiaille

Eli yllämainitut lainapaikat myöntävät lainaa kunhan henkilö on luottokelpoinen, vähintään täysi-ikäinen sekä pystyy todentamaan henkilötiedot joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mistä pikavippi 19v?

Luottopalvelut sivujen kautta voit hakea edullisesti lainaa ilman piilokuluja, sillä hinnoittelu on läpinäkyvä. Luottopalvelut on hyvä vaihtoehto äkilliseen ja nopeaan rahantarpeeseen, sillä saat lainapäätöksen heti sekä rahat tilillesi nopeasti

Sen 1 - 15 vuoden maksuajalla varusteltu 100 - 60 000 euron pikavippi vaatii 18 vuoden iän sekä hyvän takaisinmaksukyvyn. Luottopalveluiden kautta lainan hakeminen on helppoa ilmaisella lainahakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Palvelu on turvallinen käyttää sekä henkilötiedot ovat salassa. Se on myös luotettava palvelu, joka noudattaa vastuullista lainanantoa.

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa täysin ilmaista ensilainaa, jossa lainapäätöksen saa heti. Pikavippiä voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Palvelun kautta lainan hakeminen on helppoa ja yksinkertaista sekä ehdottomasti turvallista!

Ennen päätöksen tekoa lainan ehdot sekä kulut ovat selkeästi esillä. 100 – 5000 euron pikavippi sisältää jopa 44 kuukautta takaisinmaksuaikaa ja sitä voi hakea täysi-ikäinen henkilö. Blue Finance tunnetaan Suomalaisena vakavaraisena rahoitusyhtiönä, joka ymmärtää asiakkaita.

Katso: Mitä muita pikavippejä on tarjolla Suomessa

Voiko 19-vuotias saada lainaa yli 10 000 euroa?

Kyllä voi saada! Jos lainantarve on isompi, on suositeltavaa kääntyä kivijalkapankkien puoleen, sillä useimmiten tästä suurempia lainoja tarjoavat vaativat 20-vuoden ikää.

Miten saan pikavipin 19-vuotiaana?

Lainan hakemista ei voi mitenkään varmistaa, mutta paremmat mahdollisuudet lainan saamiselle on hakea luottoa yhteishakijan kanssa. Mitä suuremmat ja paremmat kuukausitulot ovat, sen varmempaa lainan saaminen on. Luoton hakeminen voi olla hankalaa, jos et ole työssä käyvä. Vain pieni osa lainantarjoajista myöntää lainaa työttömille. Varmin tapa saada pikavippi 19v on omistaa suomalainen matkapuhelinliittymä, koska kaikki eivät myönnä lainaa pankkitunnuksilla tai prepaid-liittymällä.

paras pikavippi 19v

Suosituin pikavippi 2021

Tämän hetken ehdottomasti suosituin pikavippi 19v on Blue Finance! Kyseinen palvelu on valittu parhaimmaksi vaihoehdoksi 19 vuotta täyttäneelle hakijalle nopeuden sekä hyvien ehtojen vuoksi. Palvelu antaa mahdollisuuden hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia sekä antaa hakijalle joustavasti takaisinmaksuaikaa.

Lue lisää: Mikä tarkalleen ottaen pikavippi edes on? 

bluefinance

Lainaa:
100 – 5000 €

Maksuajat:
3 – 44 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta