Pikavippi 19v

Oletko 19-vuotias ja tarvitset pikalainaa nopeasti? Jos vastasit kyllä, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä listasimme alle ne kaikki lainapaikat, josta voi hakea pikavippiä 19v. On suositeltavaa lukea myös tärkeimmät huomioitavat seikat sekä ehdot.

Pikavippi 19-vuotiaille

5/5

Luottopalvelut

 Lainasumma: 100 – 4000 €
 Korko: 0 – 20 %
 Laina – aika: 3 – 36 kk

  • Rahaa tilille ilman nostokuluja
  • Pikavippi tilille saman päivän aikana
4/5

Blue Finance

 Lainasumma: 100 – 5000 €
 Korko: 0 – 20 %
 Laina – aika: 3 – 44 kk

  • Ilmainen pikavippi
  • Pikavippi tilille saman päivän aikana

Laina 19-vuotiaalle

Pikavippiä tai lainaa voi hakea 19 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole maksu-tai luottohäiriömerkintöjä. Pikavippi on suosituin vaihtoehto äkilliseen rahan tarpeeseen, koska se auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Kuka voi hakea lainaa? 

– Henkilö kenellä on puhtaat luottotiedot, ei saa olla maksu-tai luottohäiriömerkintöjä (hakemukset hylätään automaattisesti)

– Pitää olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumiseen.

– Vakituinen osoite suomessa.

– Suomalaisen pankin asiakas.

Eli yllämainitut lainapaikat myöntävät lainaa kunhan henkilö on luottokelpoinen, vähintään täysi-ikäinen sekä pystyy todentamaan henkilötiedot joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 

Luottopalvelut sivujen kautta voit hakea edullisesti lainaa ilman piilokuluja, sillä hinnoittelu on läpinäkyvä. Luottopalvelut on hyvä vaihtoehto äkilliseen ja nopeaan rahantarpeeseen, sillä saat lainapäätöksen heti sekä rahat tilillesi nopeasti

Sen 3 – 36 kuukauden maksuajalla varusteltu 100 – 4000 euron pikavippi vaatii 19 vuoden iän sekä hyvän takaisinmaksukyvyn. Luottopalveluiden kautta lainan hakeminen on helppoa ilmaisella lainahakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Palvelu on turvallinen käyttää sekä henkilötiedot ovat salassa. Se on myös luotettava palvelu, joka noudattaa vastuullista lainanantoa.

 

Blue Finance tarjoaa täysin ilmaista ensilainaa, jossa lainapäätöksen saa heti. Pikavippiä voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Palvelun kautta lainan hakeminen on helppoa ja yksinkertaista sekä ehdottomasti turvallista!

Ennen päätöksen tekoa lainan ehdot sekä kulut ovat selkeästi esillä. 100 – 5000 euron pikavippi sisältää jopa 44 kuukautta takaisinmaksuaikaa ja sitä voi hakea täysi-ikäinen henkilö. Blue Finance tunnetaan Suomalaisena vakavaraisena rahoitusyhtiönä, joka ymmärtää asiakkaita.

Voiko 19-vuotias saada lainaa yli 10 000 euroa?

Kyllä voi saada! Jos lainantarve on isompi, on suositeltavaa kääntyä kivijalkapankkien puoleen, sillä useimmiten tästä suurempia lainoja tarjoavat vaativat 20-vuoden ikää.

Miten saan pikavipin 19-vuotiaana?

Lainan hakemista ei voi mitenkään varmistaa, mutta paremmat mahdollisuudet lainan saamiselle on hakea luottoa yhteishakijan kanssa. Mitä suuremmat ja paremmat kuukausitulot ovat, sen varmempaa lainan saaminen on. Luoton hakeminen voi olla hankalaa, jos et ole työssä käyvä. Vain pieni osa lainantarjoajista myöntää lainaa työttömille. Varmin tapa saada pikavippi 19v on omistaa suomalainen matkapuhelinliittymä, koska kaikki eivät myönnä lainaa pankkitunnuksilla tai prepaid-liittymällä.

Suosituin pikavippi 2019

Tämän hetken ehdottomasti suosituin pikavippi 19v on Blue Finance!

bluefinance

Blue Finance pikavippi 100 – 5000 €

  • Ilmainen ensilaina