Paras pikavippi

Paras pikavippi on yleisin lainatuote edullisuuden ja nopeuden takia. Pikalaina on nopeasti saatavilla tilille ja se onkin listattu vuoden 2021 yleisimmäksi lainatuotteeksi kulutusluottojen rinnalla. 

Paras pikavippi määräytyy ominaisuuksien mukaan, nykypäivänä lainamarkkinoilla on niin  monta eri vaihtoehtoja pikavipeistä, että pärjätäkseen niiden pitää olla helposti haettavissa ja saatavilla heti tilille ja tietenkin tärkeimpänä on edullisuus.  Pikavipin kustannukset eivät saa yllättää hakijaa ja hinnoittelu tulee olla läpinäkyvä, joten ylimääräisiä piilokustannuksia ei huolita!

Pikavipit, jotka keräsimme tähän ovaat edullisia sekä saat lainan heti tilille. Siirry täyttämään lainahakemus, jonka tekeminen on ilmaista. Muista kuitenkin ennen hakemista lukea tarkasti lainaehdot.

Paras pikavippi 2021

Listasimme alapuolelle ominaisuuksiltaan parhaat pikavipit 2021. Klikkaamalla “Hae lainaa” pääset siirtymään eteenpäin ja hakemaan parasta pikavippiä.

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Mistä paras pikavippi?

Kannattaa valita pikavippi paikasta, joka tarjoaa sen edullisesti sekä sillä on tarjota selkeät ja hyvät lainaehdot.  Yleensä pikavippi on saatavissa tilillesi heti, joten lainahakemuksen ja hyväksymisen jälkeen voit nostaa rahaa heti tilille

On suositeltavaa tutkia ja vertailla eri lainapaikkoja toisiinsa sekä lähettää lainahakemus useampaan kuin yhteen paikkaan, tämä auttaa löytämään parhaimman ja edullisimman pikalainan.  Tiesitkö, että useammat lainapaikat tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisia ensilainoja? Kannattaa katsoa nämä paikat ja käyttää tarjous hyväksi.

Ilmainen ensilainan ottaminen edellyttää sitä, että laina maksetaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää.  Laina on helppo maksaa takaisin ajoissa, sillä pikavippien laina-aika on muutenkin lyhyempi jos vertaa vaikka kulutusluottoihin tai joustoluottoihin. Joten paras pikavippi löytyy vain ja ainoastaan tutkimalla ja vertailemalla eri paikkoja, näin löytyy varmasti itselleen sopivin vaihtoehto.

Paras pikavippi 2019

Halvin pikavippi 2021

Halvin pikavippi on ilmainen ensilaina, Joten miksi et hakisi sitä arjen nopeisiin rahoitustarpeisiin? Ilmaisen ensilainan tarjoaa Suomilimiitti, Ferratum, Bluefinance ja Vivus. Ilmaisen ensilainan summa on vaihteleva, mutta kuitenkin 700 euroon asti.

Muista kuitenkin, että ilmaista ensilainaa ei voi hakea kuin kerran kyseisestä yrityksestä, mutta voit hakea kuitenkin toisesta yrityksestä uuden ilmaisen ensilainan. Kustannukset pikavipeissä muodostuvat usein palkkioista, korot eivät yllätä hakijaa kunhan lainan muistaa maksaa ajalaan pois.

Lue myös: Mikä paikka kannattaa valita pikalainan ottamiseen

Pikavippi on paras vaihtoehto äkilliseen rahantarpeeseen sekä silloin kun rahat ovat saatava tilille mahdollisimman pian. Katso myös uusimmat pikavipit sekä halvimmat pikavipit!

Mitä pitää huomioida lainan ottamisessa?

1. Korot – Tarkista aina ennen lainan ottamista todellinen vuosikorko. Kun ottamassasi lainassa laina-aika on pitkä, niin todellinen vuosikorko voi nousta jopa 200 prosenttiin. Kannattaa siis valita lyhyempi maksuaika lainallesi, jotta korot pysyvät alhaisempina.

2. Muut mahdolliset kustannukset – Ennen kuin hyväksyt lainan, niin kannattaa tarkistaa pitkääkö se sisällään muista kustannuksia, kuten esimerkiksi avausmaksua tai kuukausittaista käsittelymaksua. Nämä “ylimääräiset” kustannukset saattavat nostaa lainasi kokonaishintaa.

3. Lainan kokokanaishinta – Laskemalla lainan kokonaishinnan vältytään turhilta kustannuksilta. Laskuun kannattaa ottaa huomioon lainasumma, korot sekä mahdolliset muut kustannukset. Nämä seikat huomioon ottaen ja lainan kokonaishinnan laskeminen auttaa miettimisessä kannattaako lainaa ottaa.

4. Kuukausierä – Lainasumman ja laina-ajan valitsemisen jälkeen kannatta tarkistaa ettei lainan kuukausierä vaikuta taloudelliseen tilanteeseen huonolla tavalla. Siitä syystä on suositeltavaa laskea vähän yläkanttiin, jotta lainan kuukausierän maksamisen jälkeen jää viellä omaan budjettiin tarpeeksi.

Suosittelemme: Lukemaan parhaimmat vinkit lainan hakemiseen

Pikavipin hakeminen

Itsesssään pikavipin hakeminen on helppoa. Ensimmäisenä pitää valita itselleen sopiva lainapaikka ja klikata hae lainaa. Klikkauksen jälkeen sinut ohjataan lainantarjoajan sivuille, jossa voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen.

Pikavipin hakeminen on nopeampaa muihin lainatuotteisiin verrattuna, sillä lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse kertoa.  Eli ensin täytät ilmaisen lainahakemuksen ja valitset tarvittavan lainasumman. Muista aina katsoa tarjoaako kyseinen lainapaikka ilmaista ensilainaa.

Lähetettyäsi lainahakemuksen, päätös tulee heti. Voit päättää hyväksytkö vai hylkäätkö sen, mutta voit myös jättää sen odottamaan vertailtavaksi muihin lainatarjouksiin. Jos päätät hyväksyä hakemuksen voit nostaa rahat tilillesi heti.