Ostosraha

Ostosraha lainaa edullisesti

Ostosraha – Hae lainaa edullisesti 400 – 3000 euroa!

Haetko lainaa netistä? Haluaisitko, että saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia? Onko sinulla tarvetta pienlainalle, jossa on edullinen hinta? Jos mielessäsi vastasit heti kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista ja saamaan vastaukset kysymyksiisi. Ostosraha palvelun ansiosta voit hakea pientä lainaa edullisesti 400 – 10.000 euroa. Et tarvitse lainan hakemiseen vakuuksia tai tajaakia. Saat lainapäätöksen heti sekä lainapapereiden allekirjoituksen jälkeen laina on käytössäsi välittömästi.

Hae lainaa

Perustiedot Ostosraha lainapalvelusta:

 • Lainaa voi hakea 20 – vuotias.
 • Edullisesti lainaa heti 400 – 3.000 euroa.
 • Saat lainapäätöksen aina heti.
 • Mahdollisuus ottaa maksuvapaita kuukausia.
 • 12 – 36 kuukautta maksuaikaa.
 • Lukeutuu yhdeksi Suomen suosituimmaksi lainapalveluksi.
 • Varmasti nopea ja edullinen, vertaile heti!
 • Voit tehdä korotuksen lainaasi, jopa 3000 euroon asti!

Miten Ostorahan kautta haetaan lainaa?

Ostosraha tunnistautuminen palveluun

 Näin haet lainaa: 

Ostosraha palvelusta lainan hakeminen on maksutonta ja sen voi tehdä helposti sivujen kautta. Suositeltavaa on käyttää Ostosrahan helppoa lainalaskuria. Valitse itsellesi sopiva lainasumma sekä laina-aika. Lainalaskurin jälkeen pääset suoraan hakemukseen painamalla nappia “Hae lainaa tästä”

Miten ostosrahan kautta haetaan lainaa
Ostosraha sivujen kautta pystyt helposti laskemaan lainallesi kuukausierän ja lopullisen lainasumman lainalaskurin avulla. Tämän jälkeen pääset suoraan lainahakemusken täyttämiseen.
 1. Uutena asiakkaana tunnistaudu palveluun, jos olet vanha asiakas kirjaudu sisään.
 2. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt kohdat. Lainahakemuksen tekeminen on maksuton.
 3. Saat alustavan lainapäätöksen hetkessä.
 4. Kun laina on myönnetty, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa!

Kilpailuta Ostosraha ja 30+ muuta

Ostosrahan kautta voit hakea lainaa 24/7

Ostosrahan kautta voit hakea lainaa netistä äkillisiin rahatarpeisiin. Lainahakemuksen voit täyttää 24 tuntia vuorokaudessa sekä seitsemän päivää viikossa. Voit hakea kulutusluottoa Ostosrahan omilta sivuilta helposti maksuttomalla hakemuksella.

Kuka voi hakea lainaa Ostosrahalta?

Voit hakea lainaa kunhan:

Sinulla ei ole luotto-tai maksuhäiriömerkintöjä. Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Olet 20 – 75 vuotias, Suomen kansalainen. Sinulla on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Sinulla on matkapuhelinnumero sekä vakituinen osoite Suomessa. Suosittelemme tutustumaan lainaehtoihin sekä hintoihin Ostosrahan omilta sivuilta.

Kilpailuta Ostosraha ja 30+ muuta

Mikä on Ostosrahan lainan takaisinmaksuaika?

Lainan takaisinmaksuaika valitaan hakemuksen täyttämisen yhteydessä. Maksuajat ovat yleisesti 12 – 96 kuukautta lainasummasta riippuen. Suositeltavaa on valita joustava takaisinmaksuaika lainallesi yllättävien tilanteiden varalta. Laina on mahdollista maksaa etuajassa, ilman lisäkuluja.

Ostosraha maksuvapaa kuukausi

Ostosrahan kautta otettuun kulutusluottoon kuuluu mahdollisuus 1 – 3 maksuvapaan kuukauden pitäminen. Muista kuitenkin, että maksuvapaan kuukauden voi ottaa vain laskuttamattomiin kuukausiin. Jos päätät pitää maksuvapaan kuukauden, hinta on 10 euroa+lainan normaalist korot tältä ajalta.

Pyydä Ostosraha maksuton lainatarjous jo tänään!

Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta sekä se ei sido sinua vielä mihinkään. Voit rauhassa tutustua saamaasi tarjoukseen ja tehdä sen mukaan oman lainapäätöksen. Jos et ole tyytyväinen lainatarjoukseen, voit hylätä sen ilman mitään velvotteita. Lainan hyväksymisen jälkeen sinulle lähetetään lainasopimus, jonka allekirjoitat sähköisesti omilla pankkitunnuksilla. Saat rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa!


Ostosraha asiakaspalvelu / yhteystiedot

ostosraha.fi logo

Lainapalvelu auki 24/7!

Asiakaspalvelu avoinna arskisin 9.00 – 18.00

Puh. 020 741 2040

Sähköposti: [email protected]

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]