Omalaina.fi

Omalaina.fi - Omalaina.fi lainaaTäytä lainahakemus, saat lainapäätöksen heti!

Omalaina.fi palvelu on hyvä valinta ihmiselle, ketä haluaa löytää edullista lainaa netistä. Palvelun omistaa Lvs Brokers Oy, joka on 100 % Suomalainen yritys! Jopa 98,7 % asiakkaista suosittelee Omalaina.fi palvelua! Kun haet Omalaina.fi palvelun kautta lainaa, ei sinun tarvitse selittää mihin rahan käytät. Hakemus käsitellään välittömästi ja lainarahat saat parhaimmillasi heti samana päivän aikana. Haluatko saada useiden pankkien lainatarjoukset velotuksetta? Haluatko kilpailutettua lainaa netistä? Haluatko saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia? Jos mielessäsi sanoit kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista!

Perustiedot Omalainasta:

  • Palvelun käyttäjän pitää olla vähintään 18-vuotias.
  • Hae lainaa 100 – 60.000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla.
  • Omalaina.fi lainatuotteena toimii: Pankkilaina/Kulutusluotto/Pienlaina.
  • Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.
  • Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % – 20 % väliltä.
  • Tarjouspyynnön voi jättää netissä 24/7.
  • Lainapäätöksen saat heti!

Esimerkiksi: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.”

Näin haet lainaa Omalaina.fi

Omalaina.fi lainahakemus

Siirry Omalaina.fi verkkosivuille täyttämään ilmainen lainahakemus.

Palvelussa etusivulla on ilmainen lainalaskuri, jolla voit ensin valita lainasumman sekä sopivan takaisinmaksuajan. Valittuasi nämä, alapuolelta näet suoraan arvion maksettavasta kuukausierästä. Täytä vielä pyydetyt tiedot ja voit aloittaa lainahakemuksen tekemisen painamalla "Aloita lainahakemus" Sinut ohjataan toiselle sivulle  täyttämään lainahakemus. Täytä henkilötiedot ja muut pakolliset kohdat. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainapäätöksen heti!

Omalaina.fi palvelun ansiosta lainojen kilpailuttamisesta on tehty helppoa! Yhdellä hakemuksella saat jopa 30 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä tarjouksen. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään! 

Omalaina.fi palvelun avulla voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa vanhan lainasi!

Tutkimuksen mukaan harva jaksaa kilpailuttaaa vanhoja lainoja uudelleen, ne harvat ketä ovat sen tehneet ovat saaneet todella edullisia lainatarjouksia. Jos sinulla on vanha kulutusluotto tai pikavippi joko osittain tai kokonaan maksamatta, voit kilpailuttaa sen helposti uudelleen Omalaina.fi palvelun avulla. Voit  vaihtaa lainasi uuteen ja parempaan vaihtoehtoon, jos saamasi uusi lainatarjous onkin edullisempi ehdoiltaan kuin nykyinen laina. Yritys on markkinoinut tehookkaasti lainan kilpailutuspalveluaan, jos haluat voit käydä katsomassa Omalainan mainos videon, joka on pyörinyt jo pidemmän aikaa Suomen televisio kanavilla. Mainosta näytettiin myös tanssii tähtien kanssa yhteydessä, sillä he olivat pää yhteistyökumppani.

 Omalaina.fi kautta vakuudetonta lainaa

Hakiessasi lainaa netistä Omalaina.fi palvelun avulla, saat lainan varmasti ilman mitään vakuuksia tai takaajia. Lainanvälityspalvelu Omalaina.fi on erikoistunut vakuudettomiin lainoihin, sinulla on mahdollisuus hakea lainaa yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Kun hakijoita on kaksi, niin lainapäätöksen saaminen on paljon todennäösempää.

Usein kysyttyä 

Kuka voi hakea lainaa Omalaina.fi palvelusta?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, jolla on Suomalainen henkilöturvatunnus. Hakijalla pitää olla Suomalainen pankkitili. Pyytämällä maksuttoman lainatarjouksen, se ei sido sinua vielä mihinkään!

Onko Omalaina.fi palvelu turvallinen?

Kyllä on ! Omalaina.fi palvelu käyttää salattua yhteyttä, jolloin tietosi ovat 100 % turvassa. Omalaina.fi palvelulla on jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta!

Miksi Omalaina.fi ?

Omalaina.fi palvelu on täysin Suomalainen, joka on ollut lainamarkkinoilla jo pidemmän aikaa! Palvelulla on ammattitaitoinen kokemus rahoitusalasta ja sen tuomista mahdollisuuksista sekä riskeistä. yhdellä hakemuksella saat useamman tarjouksen jopa 30 eri pankilta sekä rahoitusyhtiöltä. Pyytämällä maksuttoman lainatarjouksen, et sitoudu vielä mihinkään. Voit rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin ja löytää itsellesi mieluisimman. Omalaina.fi on nopea, ilmainen, vakuudeton, turvallinen palvelu! Käyttäessäsi palvelua teet isoja säästöjä, sillä Omalaina pyrkii löytämänä sinulle parhaan lainan.

3 hyvää syytä valita Miksi omalaina.fiOmalaina.fi palvelu: 

  1. Saat lainapäätöksen heti ja rahat maksetaan tilille nopeimmillaan jo saman päivän aikana. 
  2. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia jopa 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. 
  3. Omalaina.fi palvelu on 100 % suomalainen sekä turvallinen palvelu käyttää. Omalaina.fi on palvellut jo yli 300 000 asiakasta Suomessa. 

 

Omalaina.fi kokemuksia

Melkein 100 % suomalaisista suosittelee Omalaina.fi palvelun käyttöä. Asiakkaiden kokemuksien perusteella palvelun parhaimpina ominaisuuksina pidetään: Lainaa nopeasti tilille – Saat myönteisen päätöksen jälkeen lainan tilillesi jopa saman päivän aikana. Maksuton lainahakemus sekä avoinna 24/7 – Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja hakemuksen voi tehdä netissä ympäri vuorokauden. Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia – Laina on vakuudeton jaa sen saa nopeasti tilille ilman takaajia. Edullinen laina netistä – Pankit kilpailevat sinusta! Laina kilpailutetaan kaikkien Omalainan yhteistyökumppanien avulla. 100 % turvallinen, kotimainen palvelu – Jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta!.


Omalaina.fi asiakaspalvelu / yhteystiedot

omalaina.fi logo

www.omalaina.fi

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Asiakaspalvelu palvelee sähköpostin kautta.

LVS Brokers Oy

Fredrikinkatu 34 B, 00101 Helsinki

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]