NordCredit

Nordcredit hae lainaa

NordCredit – Hae lainaa edullisilla kuukausierillä!

NordCredit on Suomalaisomisteinen yritys, joka on Lainasto Oy:n lainapalvelu. 100 % kotimainen palvelu, joka on tarjonnut lainaa jo vuodesta 2011. NordCreditin perinteisiin kuuluu myöntää luottoja ainoastaan vastuullisesti ja noudattaen lakisäädöksiä. Palvelun joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava! Oliko kyseessä äkillinen rahantarve, harkitusti suunniteltu hankinta tai yksinkertaisesti vaan haluat toteuttaa pitkäaikaisen haaveesi? Jos vastauksesi on kyllä, NordCredit on oikea valinta, sillä he eivät kysele mihin rahan käytät. NordCredit joustoluotto ja kuluton ovat Lainasto Oy:n tuotteita.

Kilpailuta Nordcredit ja 30+ muuta

Perustiedot NordCredit lainoista:

 • Lainhakijan pitää olla vähintään 18-vuotias.
 • Hae lainaa joustavasti 100 – 3 000 euroa!
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Saat käyttöösi luottotilin 2 000 – 3 000 euron luottorajalla.
 • Ensilainaajana saat 2 000 euron noston ilman nostokuluja!
 • Voit nostaa lainaa tarpeidesi mukaan.
 • 3 – 34 kuukautta maksuaikaa.
 • Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista.
 • Kulut ja korot määräytyvät nostetun lainasumman mukaan.
 • Kuukaudessa maksettavat erät ovat 50 – 300 euron väliltä.
 • Ilmaisen lainalaskurin avulla näet valitsemasi summan mukaan kuukausierän.
 • Pyydä ilmainen lainatarjous vaikka heti!

Esimerkiksi: 

Nordcredit kuukausikorko

NordCredit lainahinnasto : 

Lainahakemus = 0 €, tilinhoitomaksu = 0 €, avausmaksu = 0 €, nostopalkkio = 14 %, nimelliskorko = 60 %, lainan todellinen vuosikorko = 112,81 %

Miten NordCredit lainahakemus täytetään?

Nordcredit lainan hakeminen

Pystyt vaivattomasti ja helposti täyttämään lainahakemuksen NordCredit.fi sivujen kautta.

Hae lainaa:

Nordcredit tunnistautuminen

Ilmaisen lainakaskurin avulla pystyt valitsemaan lainasumman, jonka jälkeen alapuolelle ilmestyy maksettava kuukausierä. Paina “Hae lainaa” napista ja sinut ohjataan suoraan lainahakemukseen. Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt henkilö-ja taloustiedot. Tulotiedot pitää vahvistaa käyttämällä instantor-palvelua tai lataamalla liite. (Mahdollista toimittaa liitteet myös myöhemmin). Odota lainapäätöstä, alustavan luottopäätöksen saat heti. Lopullinen luottopäätös lähetetään vasta lainakäsittelijän takastettua tulotiedot. Lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Kilpailuta Nordcredit ja 30+ muuta

Paljonko voin hakea lainaa NordCredit palvelusta?

NordCredit palvelusta voit hakea lainaa 2 000 tai 3 000 euron luottorajalla ilman vakuuksia. Lainatuotteena toimii joustoluotto eli saat vapaaseen käyttöön myönnetyn lainamäärän. Joustoluotto toimii myös esimerkiksi vararahastona, sillä voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan luottorajan puitteissa. Jos päätät olla nostamatta, et myöskään joudu maksamaan luotosta mitään kuluja.

Mitä kuluja NordCredit luoton käyttämisestä aiheutuu?

Jokaisesta nostosta peritään nostoprovisiota 14 % sekä 5 % kuukausikorko alkaa kertyä sinä päivänä kun nostettu luotto on annettu pankille siirrettäväksi asiakkaan tilille.

Miten NordCredit laina maksetaan takaisin?

Sinulla on mahdollisuus maksaa laina kokonaan kerralla pois tai käyttää joustavaa takaisinmaksuohjelmaa. Avoimesta saldosta kuukausierä on aina 20 % sekä minimilyhennys on 50 euroa, joka pitää  vähintään maksaa osamaksussa. Lasku lähetetään sopimuksen mukaan kerran kuukaudessa, 14 vuorokautta ennen eräpäivää. Jos haet joustoluottoa 2 000 euroa niin korkein maksettava kuukausierä on silloin 160 euroa sekä 3 000 euron joustoluotossa korkein kuukausierä on 220 euroa.

Kuinka nopeasti NordCredit.fi palvelusta saan lainaa  tililleni?

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, voit tehdä minimissään 100 euron noston heti.

Pankit, johon rahat siirtyvät samana päivänä: 

 • Osuuspankki
 • Säästöpankki
 • Nordea
 • DanskeBank
 • S-Pankki
 • POP Pankki
 • Aktia

Jos sinulla on pankki jossain muualla, rahansiirto kestää 1 – 2 arkipäivää. Nostot voi tehdä helposti nostopyynnön avulla joko tekstiviestillä tai NordCredit.fi palvelun kautta. Nostoja voit tehdä vapaasti viikon jokaisena päivänä ajasta riippumatta.

Kilpailuta Nordcredit ja 30+ muuta

Onko NordCredit palvelu turvallinen?

Kyllä on! NordCredit on todella turvallinen ja helppo lainapalvelu. Lainanhakijalla on 14 päivän oikeus peruuttaa sopimus. Peruutusilmoitus tapahtuu verkkosivuilla olevien ohjeiden mukaan kirjallisesti. Suosittelemme tutustumaan lainaehtoihin aina huolellisesti ennen päätöksen tekoa.

Miksi NordCredit?

Miksi Nordcredit?

NordCredit on huomattavasti selkeämpi ja reilu lainapalvelu vertaillessa muihin kilpailijoihin. Saat lainaa netistä edullisesti ja turvallisesti. Jos valitset osamaksun olet varma, että kuukausierä pysyy korkeintaan 300 eurossa. Voit hakea lainaa tekstiviestillä missä vain oletkin. NordCredit.fi palvelussa on käytössä omat sivut, josta pääset seuraamaan laskuja sekä paljonko sinulla on vielä käytettävissä olevaa luottoa. Tutustu, vertaa ja hae lainaa heti kun sitä tarvitset!

Voinko hakea lainaa NordCredit palvelusta ilman vakuuksia?

NordCredit palvelun myöntämät lainat ovat vakuudettomia. Hakiessasi 2 000 tai 3 000 euron joustoluottoa, et tarvitse ollenkaan takaajia lainallesi.


NordCredit asiakaspalvelu / yhteystiedot

NordCredit logo

Asiakaspalveu avoinna:

Arkisin 8.00 – 22.00

Viikonloppuisin 12.00 – 20.00

Puh. 09 427 05044 (pvm/mpm)

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 4]