Nanolaina

Nanolaina Oy on pikalainayhtiö Suomesta, joka tarjoaa nopeita pikavippejä 100 ja 500 euron väliltä. Nanolainan kautta voi saada myös pieniä kulutusluottoja portaittain. Ensimmäinen laina on yleensä 100 €, toinen 200 €, kolmas 300 €, neljäs 400 €, viides 500 € ja laina maksetaan aina pois kahdessa erässä. Kun haet lainaa Nanolainan kautta, lupaavat he antaa luottopäätöksen 24 tunnin sisällä. Nanolaina voi myös hylätä lainahakemuksen, jos se on virheellinen tai riskiarvio estää sen myöntämisen.

Lainahakemuksen hylkäämiseen voi olla myös perusteena se, että hakijan aikaisempi laina johonkin muuhun laina konserniin on maksamatta tai mennyt perintään asti. Hakemisessa vaaditaan myös sitä, että hakijalla saa olla kerrallaan vain yksi laina. Nanolaina maksaa lainoja aina ma – su 07.00 – 23.00 välisenä aikana, jolloin rahat maksetaan heti tilille. Jos käytössä on POP-pankki, voi rahojen siirtymisellä kestää 1 arkipäivän verran.

Kaikissa lainoissa on 60 vrk maksuaikataulu ja laina maksetaan 2 erässä, toinen heti 30 päivän kuluttua ja toinen 60 päivän kuluttua lainan nostamisesta. Molemmat erät ovat saman suuruisia.

Katso myös: Muut lainapalvelut joista on mahdollista saada luottoa helposti

Suosittelemmeko Nanolainaa?

Jos etsinnässä on 100 euron suuruinen pikavippi, voi se olla hyvä vaihtoehto. Voi olla kuitenkin järkevämpää kokeilla ensin maksutonta lainojen kilpailutusta, jolloin lainan kustannukset saadaan minimoitua.

Suosittelemme kokeilemaan kilpailuttamista!

5/5
  • Lainaa ilman vakuuksia jopa 60000 euroa!
  • Rahat tilille heti !
Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]