Mistä saa helposti luottoa vuonna 2021?

Tämän kirjoittamamme artikkelin tarkoituksena on auttaa hakijoita löytämään markkinoilla olevat lainapalvelut, joiden kautta on mahdollista saada helposti luotto vuonna 2021. Listasimme alapuolelle ne paikat, joiden tarjoamat luotot ovat todettu hyviksi sekä kyseisten paikkojen lainojan on mahdollista saada helposti. 

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Mitkä paikasta luottoa helposti vuonna 2021?

Luoton saamisen helppoudella voidaan tarkoittaa usempia asioita. Esimerkiksi onko lainan hakeminen helppoa ja nopeaa tai onko kyseisessä paikassa luotonantokriterit tiukemmat. Suurin osa lainahakemuksien täyttämisestä tapahtuu netissä, joten se helppous piilee siinä. Joten tämän kirjoituksen tarkoituksena on keskittyä enemmän lainaehtoihin sekä luotonatnokriteereihin. Faktaahan on se, että joistakin  lainapaikoista on paljon helpompaa saada lainaa, kun taas toiset eivät myönnä samoilla ehdoilla ollenkaan.

Yleisesti rajojen tiukkuudesta ei ole mitään tiettyä sääntöä, mutta yleisimmät seikat mitkä vaikuttavat kielteisen lainapäätöksen saamiseen ovat seuraavat :

  • Lainan korko on edullinen – Mitä edullisempi laina on, sitä vamempi luotonantajan pitää olla takaisinmaksun suhteen. Tästä syystä yleensä edullisien lainojen luotonantokriteerit ovat tiukemmat. 
  • Ikäraja – Joidenkin lainapaikkojen ikäraja voi olla suhteellisen korka, mikä taas kertoo siitä, että yleensä myös lainanhakijoiden seulonta on tarkempaa. Kuitenkaan tämä ei mene jokaisessa netissä toimivassa lainapaikassa edellämainitusi, vaan keskimääräisesti. Tästä syystä useiden lainapaikkojen ikärajaksi on asetettu 18 tai 19 vuotta ja niiden saaminen on yleensä helpompaa. Kun taas lainapaikoissa jossa ikäraja on esimerkiksi 23 vuotta, voi lainan saaminen olla vaikeampaa. 
  •  Hakijan tulot – Yleisesti lainapaikoissa ei ole ilmoitettu mitään selkeää tulorajaa, vaan jokainen lainahakemus käsitellään henkilökohtaisesti sen mukaan miten paljon ja millä takaisinmaksuajalla asiakas on lainaa hakenut. Joissain lainapaikoissa on erikseen ilmoitettu tietty tuloraja, joka hakijalla pitää olla. Ilmoitetut tulorajat eivät kuitenkaan ole mitään kovin suuria, yleensä 1000 euroa kuussa tai 10 000 euroa vuodessa. Tämä kriteeri voi taas peilata siihen, että lainan muut vaatimukset voivat olla tiukempia. 
  • Lainojen korko – Edullinen laina voi kuullostaa usein parhaimmalta ja houkuttelevimmilta vaihtoehdolta, kuitenkaan sitä ei välttämättä saa niin helposti kuin vähän kalliimpia lainoja. Tästä syystä jos tarkoituksena on saada luottoa helposti ja nopeasti, usein niistä joutuu myös maksamaan hieman enemmän. Luottojen saamista helpottaa myös se, että lainaa pienemmän summan, sillä useasti niitä myönnetään helpommin. 
Mistä saa helposti luottoa vuonna 2020

Helppous voi kuullostaa usein houkuttelevalta, mutta yleisesti voidaan puhua, että suurempia lainoja ei koskaan tai ei mistää saa kovinkaan helposti. Lainan hakeminen käy kuitenkin nopeasti ja helposti verkossa, mutta lainanmyöntäjät ovat todella tarkkoja sen suhteen kenelle lainaa myöntää. Kuitenkin jos hakijan tulot ovat riittävät sekä menot eivät ole päätä huimaavia, voi saada isompaakin lainaa pidemmällä maksuajalla. Kuitenkin kuukausierän tulisi olla kohtuullinen, ettei takaisinmaksaminen tuota ongelmia tai kaada taloutta.