Mistä kannattaa ottaa pikavippi vuonna 2020?

Nykyään markkinoilla on paljon esillä eri pikavippejä tarjoavia yrityksiä, mutta ongelmaksi voi muodostua se mistä pikavippiä kannattaa ottaa?  Luettelimme alapuolelle joitakin suosituksia pikavipeistä vuonna 2020. 

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Mistä pikalaina kannattaa ottaa?

Tämä kysymys voi tulla monen suomalaisen mieleen varsinkin kun eletään vuotta 2020. Kuitenkaan tähän kysymykseen voi usein olla vaikea vastata ainakaan suoraan. Se mistä lainapaiaksta laina kannattaa ottaa riippuu monesta eri asiasta kuten tilanteesta sekä sen hetkisestä tarpeesta. Tästä syystä voi olla todella vaikea sanoa suoraan mistä paikasta juuri sinun kannattaisi pikavippiä hakea. 

Suosituksien antaminen on kuitenkin mahdollista ja jopa järkevää, sillä useimmat hakijat voivat sitä kautta löytää parhaimman paikan josta hakea pikalainaa. Listasimme tähän ne suosituimmat lainapaikat, jotka monet hakijat ovat todenneet tämän hetken parhaimmiksi paikoiksi. 

Mistä kannattaa ottaa pikavippi vuonna 2020

Parhaimmat vinkit lainan valintaan

Yleisesti ottaen voi olla vaikeaa antaa juuri tietylle hakijalle parhaimpia vinkkejä lainan valintaan. Tässä annamme kuitenkin ne parhaimmat sekä yleisimmät vinkit oikean lainana valitsemiseen. 

Käytä näitä yleisimpiä vinkkejä hakiessasi lainaa:

  • Miten paljon lainaa tarvitset? – Mieti ja laita ylös itsellesi miten paljon oikeasti lainaa tarvitset, sillä turhan paljon on turhaa sekä kallista. Kun taas jos lainasumma on liian pieni voi nopeammin joutua hakemaan uutta lainaa. 
  • Minkälaisella takaisinmaksuajalla pystyt lainasi hoitamaan pois? – Tähän kysymykseen on helpoin tapa vastata miettimällä miten paljon lainaa pystyt kuukaudessa lyhentämään. Sen avulla tiedät minkälainen laina-aika olisi sinulle parhain. 
  • Miten korkea korko lainassa on sekä tuleeko lisäkuluja? – Tarkista aina ennen lainan hakemista lainan todellinen vuosikorko, joka kertoo lainan lopullisen hinnan. Lue lainaehdot ja katso tuleeko lainankustannuksiin jotakin lisäkuluja. 
  • Muut seikat – Jotkut lainapaikat tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden joustoon, maksuvapaisiin kuukausiin tai muutettavia lyhennyssummia kuukausittain. Kaikista paikoista kuitenkaan tätä ei ole mahdollista saada, joten tarkista kyseiset asiat ennen lainapaikan valitsemista. 

Muita tärkeitä asioita jotka vaikuttavat oikean lainapaikan valitsemiseen on ikä, tulot sekä sen hetkinen työtilanne. Mitä alhaisemmat tai heikommat edellämainitut asiat ovat, sen vähemmän on valinnanvaraa. Kuitenkaan mikään näistä asioista ei voi estää lainan saamista, mutta esimerkiksi kaikki paikat eivät myönnä lainaa työttömälle tai alle 20 vuotiaille.

Listasimme tähän ne yleisimmät asiat mitä kannattaa ottaa huomioon lainatuotteesta riippumatta. Haitpa sitten kulutusluottoa, pikalainaa tai joustoluottoa, kannattaa hakutilanteessa hyödyntää näitä asioita. Sen takia onkin hyvä lukea tarkasti kaikkien tarjolla olevien lainapaikkojen lainaehdot ennen lainahakemuksen täyttämistä. 

Yksi tärkeimmistä asioista mikä useimpia hakijoita kiinnostaa on luotettavuus, eli onko kyseessä luotettava pikavippi. Yleisin syy miksi useimmat hakijat haluavat tämän selvittää ennen on pikavippien huono maine markkinoilla. Huono maine on jäänyt aikaisemmista pikavipeistä mitä markkinoilla tarjottiin sekavilla ehdoilla sekä hinnoittelulla. Nykyään suositumpien lainasivustojen lainatuotteisiin on merkitty kaikki oleellisimmat asiat mitä hakija haluaa tietää. Ongelmia ei myöskään voi ilmetä aikaisempaan verrattuna , sillä nykyään korkoihin sekä muihin kustannuksiin on tehty paljon rajoitteita lain toimesta. Joten onneksi nykyään luotettavuus on pienin ongelma mitä aikaisemmin on ollut. 

Ennen lainan nostamista tilille, on hakijan mahdollista vaikuttaa sen ehtoihin. Joten älä tee hätiköityjä päätöksiä lainaamisen suhteen. Hätäilyn seurauksena voi lainan ottaminen tulla todella kalliiksi, varsinkaan jos lainaehdot jättää kokonaan lukematta. Varaa lainan hakemiseen aikaa tarpeeksi, jotta et tule katumaan lopullista päätöstäsi.