Luottokortti netistä

Tässä artikkelissa annamme vastauksen siihen miten on mahdollista saada paras ja edullinen luottokortti netistä. 

Luottokortti on mahdollista saada heti käyttöön, jos rahantarve on kiireellinen esimerkiksi jos iskee lomakuume tai muuten tarvitsee rahaa johonkin harkittuun hankintaan. 

Mikä on luottokortti? - Lisätiedot luottokorteista

Luottokortti voi olla toisena vaihtoehtona lainan ottamisen sijaan kuitenkin äkillisen rahantarpeen vaatiessa.

Monelle voi tulla tälläisen tilanteen sattuessa mieleen luottokortti.

Se antaa mahdollisuuden tehdä hankintoja ja luottokortin saldo on mahdollista maksaa joustavin ehdoin takaisin.

Et välttämättä ole kuullut viellä luottokortista, joka toimii ikäänkuin lainan tavoin. Luottokortit nostavat suosiotaan kokoajan, josta syystä pankit ovat ottaneet tämän käyttöön.

Pankit ovat huomanneet luottokortin olevan hyvä liikeidea, joka on asiakkaidenkin kannalta hyvä vaihtoehto.

Listasimme tähän tämän hetken parhaimman luottokortin 2019, jonka avulla hankintojen rahoitus on joustavaa sekä takaisinmaksu ei tuota lisäkustannuksia eikä stressiä.

Näistä syistä luottokortti on oiva tuote rahoittaa pitkänaikavälin tarpeet.

Monelle luottokortti voi tuntua jopa välttämättömänä hankintana. Varsinkin jos palkanmaksu osuu väärään ajankohtaan.

Luottokortti mahdollistaa ostoksien tekemisen, vaikka tilillä ei rahaa olisikaan. Kun tarvittavat ostokset maksaa luottokortilla, niin on mahdollista saada lasku vasta myöhemmin.

Useimmissa luottokorteissa on kiinteitä kuluja kuten kuukausi-tai vuosimaksuja, mitkä pitää maksaa ilman kortin käyttöäkin. On kuitenkin mahdollista saada luottokortti, josta maksaa ainoastaan käyttämänsä summan seuraavaan eräpäivään mennessä.

Eli siis luottokortti on mahdollista saada täysin ilman kuluja.

Tilaa Bank Norwegian luottokortti tästä.

 

Luottokortti heti

Luottokortin saamisella on usein samanlaiset vaatimukset kuin lainan hakijoillakin. Täysi-ikäinen Suomen kansalainen on hyvä henkilö luottokortin hakemiseen. 

Näiden lisäksi luottotiedot tulee olla nuhteettomat sekä vuositulot korkeat.

Kun puhutaan korkeista kuukausituloista, niin esimerkiksi premium-korttien hakijan tulee täyttää tämä vaatimus. Useiden muiden korttien hakijan vaaditaan saavan säännölliset kuukausitulot. 

Luottokorttien ikäraja on vaihteleva ja se riippuu luottokortin myöntäjästä. Suurin osa myöntää luottokortteja 18 vuotta täyttäneille, mutta jossain voi olla 25 vuoden ikävaatimus. 

Tässä kohtaa puhutaan taas premium-korteista, jossa on korkean vuositulo vaatimuksen lisäksi korkeampi ikä. 

 

Erilaiset luottokortit

Luottokortteja on mahsollista saada erityyppisiä. Ne eroavat usein toiminnallaan sekä käyttötarkoituksellaan. Lue tästä muutamasta erilaisesta luottokortista.

– Premium luottokortti

Premium-luottokortilla tarkoitetaan yleensä tavallista luottokorttia, joka myönnetään hakijalle suurinpiirtein samallaisilla ehdoilla kuin lainoissakin. Kortti antaa mahdollisuuden tehdä ostoksia laskulla, jossa saat mahdollisuuden saada luottoa tiettyä korkoa vastaan. Jossain luottokorteissa on mahdollista saada erilaisia etuja. Esimerkiksi Bank Norwegianin tarjoama luottokortti antaa käyttäjälleen rahanarvoisia etuja sekä bonuksia, jotka on mahdollista lunastaa maksaessa luottokortilla.

– Prepaid luottokortti

Prepaid-luottokortti toimii lähes samalla tavalla kuin kaikki muutkin prepaid tuotteet. Esimerkiksi sitä voi verrata prepaid-liittymään, eli saldoa siirretään luottokortille ja voit myöhemmin käyttää kortilta kertynyttä säästöä.  Kortin heikkoutena on ilmennyt se, että rahaa ei suinkaan lainata vaan ennemminkin säästetään tilille. Eli kannattaa muistaa valitessa luottokorttia, että tässä vaihtoehdossa ei ole luotto mahdollisuutta.

 

Paras luottokortti 2020

Eri vaihtoehtojen jälkeen Luottokortti netistäkuitenkin paras luottokortti 2020 valittiin joustavuuden, etujen ja bonusten kertymisen takia. 

Voittajaksi osoittautui Bank Norwegian!

Miksi Bank Norwegian?

Vuosimaksu 0 euroa!

Käteisnostot täysin ilman käteisnostopalkiota ulkomailla ja kotimaassa.

Maksuton matkavakuutus ja peruutusturva.

Mahdollisuus saada korotonta maksuaikaa ostoksille jopa 45 päivää! 

Kortti käytössä jopa alle viikossa!