Luotto heti tilille 2021

Markkinoilla on nykyään tarjolla lainapaikkoja, josta on mahdollista saada rahaa tililleen nopeasti jopa alle tunnissa. Jotkut lainapaikat ovat nopeampia kuin toiset, tästä syystä olemme listanneet tähän lainanmyöntäjät joiden kautta rahojen siirto tapahtuu nopeasti. 

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Miten nopeasti luottoa voi saada tilille

Luoton saaminen heti tilille on joissain tilanteissa usein mahdotonta, tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö sitä olisi mahdollista saada nopeasti. Rahojen siirto tililtä toiselle tapahtuu lähes välittömästi, joten esteenä voikin ilmetä se miten nopeasti kyseinen lainapaikka käsittelee hakemuksen ja rahojen siirron. 

Monilla lainanhakijoilla jotka etsivät paikkaa josta saa lainaa heti tilille on ykkös kriteerinä nopeus ja helppous. Tästä syystä he päättävät valita perinteisien pankkien sijaan nettipankit, joissa rahojen siirto on paljon nopeampaa. Tämän artikkelin sisältö painottuu lainapaikkojen nopeuksien eroihin sekä sen tuomiin syihin. 

Luotto heti tilille 2020

Lainapaikkojen eroavaisuudet nopeudessa

Kyseiset lainapaikat voidaan jakaa kahteen osaan nopeuksien suhteen. Markkinoilla on olemassa lainapaikkoja jotka käsittelevät hakemukset automatisoiduin koneellisesti sekä niitä joiden hakemukset tarkistavat ihmiset. On sanomattakin selvää, että toinen kyseisistä tekniikoista on nopeampi, joka ei kuitenkaan sen suuremmin vaikuta lopputulokseen tai nopeuteen.  

Koneellisesti tarkistettujen lainahakemuksien lainapäätöksiin sekä rahojen maksamiseen menee usein aikaa vain noin puoli tuntia, kunhan hakemuksen muistaa jättää lainapaikan aukioloaikojen sisällä. Yleisimmät lainapaikat käsittelevät hakemukset kello 7 – 23 välisenä aikana, joten tämän ulkopuolella jätettyjen hakemuksien rahoja ei makseta tilille heti.

Kysymyksenä onkin se, että miten kova kiire sinulla on saada luottoa. Lainaa haettaessa asian kanssa ei saisi kiirehtiä, vaan se pitäisi tarkasti harkita. Tuskimpa sen suhteen on väliä tuleeko rahat vartissa vai 45 minuutin kuluessa. Jos kuitenkin luoton saamisella on kiire, niin kannattaa suosia lainapaikkoja jotka käyttävät Instantor-nimistä palvelua joka tarkistaa maksukyvyn sekä hakemukset koneellisesti. 

Onko lainaa mahdollista saada yöllä?

Suurin osa lainapalveluista käsittelee lainahakemukset myös yöllä, kuitenkin lain mukaan rahat maksetaan tilille heti seuraavana aamuna. Lainaa on siis mahdollista hakea myös yöllä, mutta lainahakemukset käsitellään lainapaikan aukioloaikojen sisällä. Pikavippi on suosituin lainatuote jota päätetään hakea yöllä nopeuden sekä pienen lainasumman toivossa. 

Joten jos halutaan lainaa heti tilille niin lainahakemus kannattaa täyttää vasta seuraavana päivänä kun palvelu on avoinna. Yöllä tehdyt hakemukset voivat olla täytetty väsyneenä eikä tarkkaavaisuus ole välttämättä ihan 100 %. Tästä syystä varaa lainan hakemiselle tarpeeksi aikaa äläkä hae sitä ilman hyvää syytä.