Lendo

Lendo vertaa Lendo lainaalainat puolestasi aina 60 000 euroon asti!

Lendo on Suomen kattavin lainavertailupalvelu, josta voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lendo toimii lainojen vertailu-ja yhdistämispalveluna. Lainatuotteena Lendolla toimii kulutusluotto. Lendo.fi palvelu kilpailuttaa lainahakemuksellasi useita eri pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, näin ollen saat edullista lainaa heti helposti ja vaivattomasti.

Perustiedot Lendosta:

  • Lainan hakemiseen edellytetään 20-vuoden ikärajaa.
  • Hae lainaa heti 500 – 60.000 euroa.
  • Voit valita maksuajaksi 1 – 15 vuotta.
  • Lendo välittää lainahakemuksen usealle eri pankille.
  • Edullinen pankkilaina netistä.
  • Lendon avulla voit kilpailuttaa myös vanhat lainasi uudelleen.
  • Lainan todellinen  vuosikorko määräytyy sen mukaisesti, minkä pankin tekemän lainatarjoukset hyväksyt.
  • Anna Lendon etsiä sinulle markkinoiden halvin laina, näin et maksa liikaa korkoja lainastasi.
  • Palvelun käyttön on maksutonta.

Esimerkiksi:

2000 € laina, maksuaika 3-vuotta, kuukausierä 65 €. Maksat lainaa yhteensä 2340 €, joten todellinen vuosikorko on 10,47 %.

Lainan kilpailutus Lendo lainan hakeminenLendon kautta

Lendo on tehnyt lainojen hakemisesta todella helppoa. Etusivulla näet heti lainahakemuksen, jonka voit täyttää maksutta ja tämän jälkeen olet valmis vastaanottamaan lainatarjouksia. Se ei itsessään sido sinua vielä mihinkään, joten voit rauhassa valita saamistasi lainatarjouksista itsellesi sopivimman.

Lendon kautta edullista pankkilainaa

Lainojen kilpailuttamisesta on tehty helppoa Lendon avulla! Hakemuksesi jälkeen Lendo kilpailuttaa  sen useilla eri pankeilla ja rahoitusyhtiöllä. Lähettäessäsi hakemusta Lendolle voit olla varma siitä, että saat edullisimman lainan. Säästät aikaa eikä sinun tarvitse juosta kilpailuttamaan lainaasi monessa eri paikassa.

Lendo – edut ja ominaisuudet

Voit hakea Lendon kautta lainaa ja maksaa sillä vanhan lainan pois. Lendon palvelu on asiakkaille maksuton, palkkiot palvelu saa yhteistyökumppaneilta. Lendolla on Suomen kattavin lainavalikoima. Lainahakemuksesi lähetettyä 15 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä kilpailevat siitä. Sinulla on mahdollisuus kysyä maksuttomasta chat-palvelusta lainaa liittyvistä asioista.

Hakiessasi Lendon kautta sinulla on loistava tilaisuus saada varmasti kilpailukykyisin laina.

Yhdellä hakemuksella saat monta eri lainatarjousta!

Maksaako lainan hakeminen Lendon kautta?

Lainan hakeminen Lendon kautta ei maksa mitään. Lainahakemus on Lendon sivujen kautta todella selkeä ja nopea täyttää. Lendon sivujen kautta tehtävä lainahakemus on maksuton, eikä se sidoa sinua mihinkään.  Lendon avulla sinulla on myös mahdollisuus yhdellä hakemuksella yhdistää ja kilpailuttaa jo olemassa olevat lainasi helposti yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Kuka voi  hakea Lendon kautta lainaa?

Lainanhakijana sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta. Hakilla ei saa olla maksu-tai luottohäiriömerkintöjä. Hakijan pitää olla pankin asiakas ja hänellä täytyy olla henkilökohtaiset pankkitunnukset. Lainasummasta riippuen hakijan tulot pitää olla riittävät.

Paljonko voin saada lainaa Lendon kautta?

Lendon kautta lainamäärä on 500 – 60.000 euroa. Lainanhakijana saat itse päättää lainamäärän 100 euron tarkkuudella.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Voit hakea! Lainaa voi hakea Lendon kautta ilman vakuuksia. Jos päätät hakea lainaa yhteishakijan kanssa, niin sinulla on kuitenkin parempi mahdollisuus saada lainaa parhaimmilla eduilla.

Kuinka pitkä maksuaika Lendon lainoissa on?

Lendon kautta otetuissa lainoissa maksuaika on 1 – 15 vuotta. Takaisinmaksu määräytyy hakemasi lainasumman mukaan. Miettiessäsi lainan hakemista, on suositeltavaa käyttää Lendon lainalaskuria, jonka avulla pystyt laskemaan lopullisen lainalyhennyksen summan. Pystyt valitsemaan helposti laina-ajan sekä tarvitsemasi lainasumman. Hakemuksen jättämisen jälkeen, pankit antavat oman ehdotuksen lainamäärästä sekä ajasta. Tavoitteena on kuitenkin tarjota asiakkaalle aina parhaat mahdolliset tarjoukset useasta eri paikasta. Lainamarkkinoiden kovan kilpailun takia tarjoukset ovat aina edullisia!

Miksi valita Lendo?

Lendo on  kiistatta yksi lainamarkkinoiden suosituimmista ja tunnetuimista palveluista. Lendo on selkeästi lainapalvelu, joka on pysynyt vuodesta toiseen suosittuna! Eikä turhaan! Lendolla asiat tehdään oikein ja lainaehdot ovat aina asiakkaan edun mukaiset. Lendon kautta saat lainaa pienempään tai suurempaan tarpeeseen. Olipa tarpeesi remonttilaina tai autolaina. Saat varmasti oikean lainan, parhailla mahdollisilla eduilla!

Lendo asiakaspalvelu / yhteystiedot

Lendo logo Lendo Oy 

Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi 

Puh. 09 68998000

Arvostelu:
[Äänet: 2 Keskiarvo: 4.5]