Lainasto

Lainasto lainaa

Lainasto.fi-Hae joustoluottoa jopa 300 – 600 euroa!

Lainaston joustoluotto on varustettu  300 – 600 euron luottorajalla. Nosta lainaa silloin kun sitä tarvitset! Joustoluotto on ehdottomasti joustavampi lainatuote, kuin esimerkiksi markkinoilla oleva perinteinen pikavippi tai kulutusluottoHae lainaa vain muutamalla klikkauksella maksuttomalla lainahakemuksella. Joustolutto on jatkuva, joten lainan kulut ja korot kertyvät vain siitä summasta, jonka olet ottanut käyttöösi. Pyydä henkilökohtainen lainatarjous helposti Lainaston sivuilta!

Kilpailuta Lainasto ja 30+ muuta

Lakimuutoksen jälkeen Lainasto ei myönnä uusia lainoja

Syyskuun lakimuutosten jälkeen Lainasto ei enää myönnä uusia samanlaisia lainoja, jäljellä on enää 300 – 600 euron pikavippi. Onneksi vastaavanlaisia lainapalveluita löytyy vieläkin markkinoilta, muutamia ovat esimerkiksi Ferratum, Credit24 tai Omalaina ja Rahalaitos. Nämä tarjoavat monipuolisia rahoitusratkaisuja sinulle, joka kaipasit Lainaston tuotteita.

Perustiedot Lainastosta:

 • Lainanhakijan ikäraja on 18-vuotta.
 • Maksuaika riippuu nostetusta lainasta 4 kuukautta.
 • Hae joustoluottoa heti 300 – 600 euron luottorajalla.
 • Maksuerät alkaen 50 euroa, mutta korkeintaan 300 euroa.
 • Mahdollisuus maksaa laina takaisin kerralla tai itselleen sopivissa kuukausierissä.
 • Kun olet maksanut lainan takaisin, on se heti uudelleen käytettävissäsi.
 • Lainaston joustoluoton voit hakea ilman takaajia tai vakuuksia.
 • Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä se vielä sido sinua mihinkään.

Lainan hakeminen Lainastosta

Lainasto näin haet lainaa

 1. Lainasto.fi sivujen kautta pääset tunnistautumaan lainapalveluun, se vie vain 30 sekuntia!

  Lainasto.fi hakemus

  Lainasto.fi sivujen tunnistautuminen on ensimmäinen vaihe lainan hakemisessa, tämän jälkeen voit siirtyä ohjeita noudattaen täyttämään lainahakemuksen.

 2. Täytä maksuton lainahakemus 2-3 minuutissa.
 3. Lainasto. fi voi jossakin tapauksissa vaatia tulotietosi, esimerkiksi liittää palkkatositteesi hakemuksen yhteydessä.
 4. Lainapäätös nopeasti!
 5. Hyväksyttyäsi lainapäätöksen rahat siirtyvät välittömästi tilillesi.

Kilpailuta Lainasto ja 30+ muuta

Lainaston lainatuotteet

Lainasto lainatuotteet

Lainaston kautta on mahdollista hakea lainaa kaikkiin elämän eri tilanteisiin. Hae pikalaina 100 – 400 euroon asti, joka on hyvä vaihtoehto arjen yllättäviin nopeisiin menoihin! Suosituin Lainaston joustoluotto on nimensä veroisesti joustava! Hae joustoluottoa 100 – 3000 euroon asti helposti Lainaston kautta! Viimeisempänä muttei vähäisempänä toimii kulutusluotto, joka on suosituin vaihtoehto arjen harkittuihin ostoksiin! Hae kulutusluottoa jopa 2000 – 5000 euroa!

Saat lainaa juuri sinulle sopivilla ehdoilla! Voit hakea lainaa jopa 5000 euroon asti ilman vakuuksia! 

Kuka voi hakea Lainaston joustoluottoa?

Lainanhakijana sinun tulee olla 18 – 75 vuotias. Taloutesi ja raha-asiasi ovat kunnossa. Sinulla on säännölliset tulot. (Mahdollisesti vaaditaan hakemuksessa) Asut vakituisesti suomessa. Sinulla on käytössäsi toimivat verkkopankkitunnukset sekä olet pankin asiakas Tai omistat matkapuhelimen, jolla pystyt tekemään mobiilivarmenteen.

Kilpailuta Lainasto ja 30+ muuta

Kuinka suuri luottoraja lainassa on?

Lainasto myöntää joustoluottoa 2000 – 3000 euron luottorajalla, joka suuruuden Lainasto itse määrittelee. Esimerkiksi. jos Lainasto myöntää sinulle 2000 euron luottorajan ja se tuntuu mielestäsi liian alhaiselta, voit myöhemmin hakea luottorajan korotusta 3000 euroon asti.

Voiko lainaa hakea 24/7?

Lainaston lainatuotteita voi hakea netistä ympäri vuorokauden. Voit täytttää ja lähettää maksuttoman lainahakemuksen itellesi sopivana aikana. Lainahakemuksen tekeminen netissä on maksuton, jonka jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi!

Kuinka paljon lainaa voi nostaa kerralla?

Lainaa voi nostaa lainaa kerralla oman tarpeen mukaan, luottorajan puitteissa. Pienin nosto minkä voit tehdä kerralla on 100 euroa ja suurin riippuu siitä mikä luottoraja sinulle on myönnetty, mutta maksimissaan 3000 euroa.

Kuinka kauan lainan maksamisessa kestää?

Lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, voit täyttää sen maksuttomasti Lainaston sivuilla 24/7. Lainaa hakiessa Lainasto voi vaatia sinua vahvistamaan tulotietosi, se tapahtuu nopeasti helpon Instantor-palvelun avulla. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, Lainasto käsittelee sen välittömästi. Lainahakemuksen käsittely vie yleensä vain 5 – 15 minuuttia. Käsittelyn jälkeen nostettu laina maksetaan välittömästi tilillesi.

Lainasto joustoluoton kulut

Lainasto joustoluoton kulut kohdistuvat vain siihen lainasummaan, jonka olet nostanut. Vuosimaksu joustoluotossa on 0 €. Kuukausimaksu joustoluotossa on 0 €. Jäsrjestelykulut ovat 0 euroa. Kuukausikorko 5 %. Nimelliskorko 60 %. Nostoprovisio 14 %.

Esimerkiksi: 

Lainasto joustoluoton korot


Lainasto asiakaspalvelu / yhteystiedot

lainasto logo

Avoinna Ma – Pe 8 – 22

sekä La – Su 12 – 20

Puh. 09 427 05044

Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi

Pyydä' maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]