Lainaamo

Lainaamo laina

Lainaamo myöntää kulutusluottoja netissä ilman vakuuksia jopa 500 – 20.000 euroa!

Lainaamon kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia  500 – 20.000 euroa. Hae edullista lainaa nopeasti netistä maksuttomalla lainahakemuksella, jonka jälkeen saat lainapäätöksen heti. Kulutusluoton hakijan pitää olla  20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla ei saa olla maksu-tai luottohäiriömerkintöjä sekä maksukyky pitää olla hyvä haettavaan kulutusluottoon nähden.

Lainaamon kautta voit hakea edullisesti ja joustavasti lainaa pieneen tai suurempaankin tarpeeseen.

Kilpailuta Laina.fi ja 30+ muuta

Perustiedot Lainaamosta:

  • Lainanhakijan pitää olla vähintään 20-vuotias.
  • Lainaa heti 500 – 20.000 euroa, 2 – 10 vuoden maksuajalla.
  • Maksuerät kuukaudessa vain 26 €.
  • Lainahakemuksen tekeminen netissä on maksuton.
  • Saat kulutusluoton heti tilille.
  • Hakemuksen jälkeen, saat lainapäätöksen välittömästi.
  • Lainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia.
  • Voit pyytää lainatarjouksen maksuttomasti.
  • Lainankorko on alkaen 8 – 18 %

Lainan hakeminen Lainaamo.fi:stä

Lainaamo lainalaskuri

Lainaamon kautta lainan hakeminen on nopeaa ja joustavaa. Voit hakea kulutusluottoa Lainaamosta silloin kun sitä tarvitset. Lainahakemuksen voit täyttää netissä ympäri vuorokauden, 7 päivää viikossa.

Lainaamon sivuilta löydät maksuttoman lainalaskurin, jolla pääset suoraan hakemaan lainaa. Valitse tarvittava summa ja päätä lainallesi laina-aika. Lainalaskurin avulla näet takaisinmaksuerän ennen varsinaisen lainan hakemista. Voit siirtyä eteenpäin täyttämään lainahakemusta. Täytä tiedot mitä lainahakemuksessa pyydetään, jonka jälkeen pääset tunnistautumaan ja viimeistelemään lainan hakemisen.

Lainaamo lainahakemus

Lainaamo sivujen lainahakemus on yksinkertainen ja nopea. Valitse lainan tyyppi (kulutusluotto, lainojen yhdistäminen, pienlaina) Sitten valitset lainasumman ja laina-ajan. (Hakemus Lainaamon sivuilta).

Kilpailuta Laina.fi ja 30+ muuta

Lainaamon lainatuote

Lainaamon lainatuotteena toimii perinteinen kulutusluotto, joka on rinnastettava pankkilainoihin. Kulutusluotto on selkeästi parempi vaihtoehto verrattuna pienlainoihin edullisuuden takia. Lainaamon kautta voit hakea lainaa yksin ilman vakuuksia tai takaajia. Oliko sinulla suunnitelmissa remontoida kotisi tai hankkia uusi auto? kulutusluotto on hyvä vaihtoehto suurempien hankintojen rahoittamiseen.

Lainaamo.fi lainojen edut

Lainaamo edut

Lainaamon kautta voit hakea lainaa jopa 20.000 euroa, sinulle sopivilla lainaehdoilla. Voit hakea jo tänään lainaa ilman vakuuksia tai takauksia. Hakemassasi lainassa on kiinteä lainakorko, jonka avulla pidät kulut kurissa eikä korko pääse yllättämään (alkaen 5 %) Näet kaikki kulut ja korot selkeästi ennen lainan hakemista. Sinulla on mahdollisuus valita laina-aika itsellesi sopivaksi. Jopa 10-vuotta! Lainatarjous on aina yksilöllinen, luotettavana hakijana saat aina edullisemmin. Lainaamon kautta haettu laina on aina joustava ja pystyt suunnittelemaan sen arjen mukaan. Mahdollisuus myös lyhennysvapaaseen. Voit olla 100 % varma siitä, että henkilötietosi on turvassa ja voit huoletta hakea lainaa.

Kilpailuta Laina.fi ja 30+ muuta

Voiko Lainaamon kautta hakea lainaa tekstiviestillä?

Lainaamon kautta ei pysty hakemaan lainaa tekstiviestillä, lainahakemuksen täyttäminen on kuitenkin yhtä helppo ja nopea lainaamon verkkosivuilla.

Voinko hakea Lainaa Lainaamosta ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit! Lainaamon lainatuote kulutusluotto on täysin vakuudeton laina, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Muista kuitenkin, että lainaa hakiessa sinun tulee olla vakituisessa työssä.

Kuka voi hakea lainaa Lainaamon kautta?

Lainanhakijana sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja asua Suomessa. Sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot, ilman maksuhäiriömerkintöjä. Pankin asiakkaana voit hakea lainaa verkossa.

On suositeltavaa tutustua lainaehtoihin verkkosivujen kautta aina ennen lainan hakemista.


Lainaamo asiakaspalvelu / yhteystiedot

lainaamo logo

Asiakaspalvelu avoinna ma – pe klo. 09.00 – 16.00

Lainahakemuksen voi tehdä 24/7

Sähköposti: lainahakemus@lainaamo.fi

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]