Lainaa heti ilman vakuuksia

Akuutti rahapula ei varoittele ennen kuin iskee jolloin ollaan tilanteessa jossa todetaan puoli paniikissa "tarvitsen rahaa heti". Tästä syystä moni joutuu tilanteeseen jossa on löydettävä sellainen laina, joka maksetaan heti tilille. Monet perinteiset lainat ovat hyvin hitaita saada käyttöönsä ainakin mitä lainaehtoihin tulee. Tämä johtuu siitä, että osa luotonantajista vaatii liitteitä ja muita tositteita takaisinmaksukyvyn varmistamiseksi ja näi ollen päätöksen teko saattaa viivästyä.

Tämän sivuston tarkoituksena on auttaa lainanhakijoita jotka tarvitsevat lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Listasimme parhaat luotonantajat jotka maksavat rahat heti tilille ja luottopäätös tehdään samalla sekunnilla kun lainahakemuksen lähetät.

Ota lainaa heti ilman vakuuksia​

On muutamia lainapalveluita jotka ovat säilyttäneet suosionsa pikalainojen ehdottomina suosikkeina. Voit valita näistä kolmesta lainapalvelusta jonkun sillä ne maksavat lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai halutessasi jatkaa lukemista eteenpäin jossa loput nopeat lainat ovat esiteltynä.

ferratum

Lainaa:
1 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 54 kk

Ikävaatimus:
21 vuotta

omalaina.fi logo

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
12 – 180 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Nopeiden lainojen suosikki on Ferratum joka tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 30 vuorokautta kulutonta maksuaikaa. Samalla se toimii joustoluottona 4000 euron luottorajalla ja joustavalla takaisinmaksuajalla. Bondora puolestaa myöntää kertalainaa 500 – 10 000 euron pitkällä maksuajalla jopa erikoisen alhaisella korkolupauksella. Saldo taas on suosionsa saavuttanut alhaisella ikärajallaan kun verrataan lainaa muihin vastaaviin joustoluottoihin joissa kulut ja korot ovat korkeammat sekä ikäraja vähintään 21 vuotta.

Lainaa heti tililleLainaa heti ilman vakuuksia ja liitteitä ei ole ongelma 24h 

Kaikkia lainoja joita esittelemme tällä sivulla on mahdollista hakea vuorokauden jokaisena tuntina 24 tuntia vuorokaudessa. Mutta kun tarvitaan lainaa heti tilille 24h on käytettävä siihen soveltuvia lainaratkaisuja.

Suomen laki kieltää pikavippien maksamisen kello muuna aikana kuin 7 - 23. Jos tarvitset siis lainaa myös yö aikaan tulee sinun valita lainatuotteeksi joustoluotto eli joustava laina kuten esimerkiksi Ferratum tai Saldolimiitti.

Jotta voisit tehdä nostoja myös esimerkiksi yö-aikaan sinun tulee tehdä ensimmäinen nosto avaamaltasi joustoluottotililtä 7 - 23 välisenä aikana. Seuraavat nostot voit tehdä ihan mihin aikaan tahansa ja rahat siirtyvät tilillesi minuuteissa.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Kaikkia lainoja joita esittelemme tällä sivulla on mahdollista hakea vuorokauden jokaisena tuntina 24 tuntia vuorokaudessa. Mutta kun tarvitaan lainaa heti tilille 24h on käytettävä siihen soveltuvia lainaratkaisuja.

Suomen laki kieltää pikavippien maksamisen kello muuna aikana kuin 7 – 23. Jos tarvitset siis lainaa myös yö aikaan tulee sinun valita lainatuotteeksi joustoluotto eli joustava laina kuten esimerkiksi Ferratum tai Saldolimiitti.

Jotta voisit tehdä nostoja myös esimerkiksi yö-aikaan sinun tulee tehdä ensimmäinen nosto avaamaltasi joustoluottotililtä 7 – 23 välisenä aikana. Seuraavat nostot voit tehdä ihan mihin aikaan tahansa ja rahat siirtyvät tilillesi minuuteissa.

Tänäpäivänä lähes kaikki pikalainat myönnetään ilman liitteitä, jotta lainan hakeminen olisi mahdollisimman yksinkertaista ja nopeaa. Yli 90 prosenttia lainapalveluista joita esittelemme käyttää Instantor nimistä palvelua joka antaa verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella luottokelpoisuusarvion.

Yksinkertaisuudessa luottokelpoisuusarviointi tapahtuu koneellisesti siten, että Instantor saa luvan katsoa tilitietojasi ja arvioida rahan käyttöä. Näin luottokelpoisuudesta voidaan antaa arvio sekunneissa.

Instantor palvelu on täysin turvallinen ja tietosi poistetaan tietokannasta välittömästi kun luottokelpoisuusarvio on luotonantajalle annettu. Voit siis hyvillä mielin hakea lainaa ilman liitteitä tai ylimääräisiä odotteluaikoja.

Pieni laina heti Lainaa heti tilille puhelimellatilille 

Lainan ei tarvitse olla suuri jotta se maksettaisiin heti. Voit hakea esimerkiksi lainaa heti tilille 1000€ tai 100€ riippuen minkälaista lainaa tarvitset. Voi olla, että joustava rahoitus on parempi vaihtoehto kuin kerralla tilille maksettava laina.

Suosituksemme pienille lainatarpeille on joustoluotto, jossa voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan ilman, että sinun tarvitsee lähettää lainahakemusta enää uudestaan. Parasta joustotileissä on, että et maksa mitään luottosopimuksen tekemisestä tai tilin ylläpitämisestä ennen kuin nostat rahaa käyttöösi.

Pieni pikavippi on erinomainen vaihtoehto jos lainaa tarvitaan vain kerran esimerkiksi auton korjaukseen tai erääntyneiden laskujen maksamiseen. Tällaisessa tilanteessa jossa rahaa saatetaan tarvitan vain enintään 600 euron verran suosittelemme lukijoillemme Vivus.fi lainapalvelua.

Usein kysyttyä nopeista lainoista:

Kävimme läpi tyypillisimpiä kysymyksiä liittyen heti maksettaviin lainoihin.

Kuka voi hakea lainaa heti tilille?​

Lainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt joka täyttää vaadittavat kriteerit luotonantajan näkökulmasta.

Vaatiiko lainat vakuuksia tai takaajia?

Esittelemämme lainat ovat vakuudettomia lainoja, joka tarkoittaa että lainanhakijalla ei tarvitse olla vakuuksia eikä takaajia.

Voiko lainaa saada ilman luottotietoja?​

Lainaa ei voi saada jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tai luottotietosi eivät ole kunnossa.

Voiko lainaa hakea ilman liitteitä?​

Suurin osa luotonantajista käyttää lainapäätöksen tekemiseen Instantor palvelua, jotta liitteitä ei tarvita.

Annetaanko lainapäätös heti?​

Kaikki esittelemämme lainat antavat luottopäätöksen heti kun lainahakemus on lähetetty.

Voiko lainaa hakea 24h?​

Lainaa voi hakea koska tahansa 24 tuntia vuorokaudessa, mutta se voidaan maksaa tilille vain 7 - 23 välisenä aikana. Poikkeuksena kaikki joustoluotto - lainatuotteet.

Voiko lainan maksaa toisen tilille?

Toisen raha-asioita ei voi hoitaa ellei sinulla ole itse henkilön tekemää valtakirjaa. Selvitä vielä luotonantajalta miten asia toimii.

Mikä on Instantor?

Instantor on palvelu joka antaa luotonantajalle luottokelpoisuusarvion koneellisesti tutkimalla tilihistoriasi maksukyvyn varalta.

Mikä on suurin lainasumma jota voi hakea netistä?

Suurin lainasumma jonka netistä voi hakea on 70 000 euroa. yli 20 000 euron suuruiset lainat vaativat usein yhteishakijaa, jotta maksukyky on parempi.

Mikä on pisin takaisinmaksuaika jonka lainalle voi saada?

Pisin mahdollinen laina-aika joka tällä hetkellä voidaan antaa on 15 vuotta. Tämä maksuaikataulu vaatii kuitenkin suurempaa luottoa.

Miksi rahoja ei maksettu heti?

Tarkista ensin, että ilmoitit pankkitilisi oikein. Saattaa myös olla että luottopäätös oli kielteinen. Voit tarkistaa asian kysymällä chatistä josta lainaa hait.

Kannattaako lainat kilpailuttaa?

Jos kyseessä on yli 5000 euron laina vastaus on kyllä. Voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella joten näet mitä mikäkin lainapalvelu maksaa kyseisillä lainasummilla. Paras palvelu tähän tarkoitukseen on Omalaina.

Mitä hyötyä on lainavertailusta?

Lainavertailun avulla näet mistä lainaa kannattaa hakea jos tarvitset pidempää maksuaikaa tai erilaisia ominaisuuksia lainaltasi. Myös kustannukset voivat jopa puolittua vertailemalla lainat tarkasti.

Lainaa nuorille nopeasti

On useampia lainapalveluita jotka myöntävät lainaa myös nuoremmille lainahakijoille. Edellytyksenä tietenkin täysi-ikäisyys, mutta esimerkiksi lainaa 18 vuotiaalle tai pikavippi 19 vuotiaalle.

Heidän saattaa olla vaikea löytää itselleen sopivaa luotonantajaan suuren informaatiotulvan keskeltä joten etsimme myös heille parhaiten sopivat lainatuotteen jos lainojen kilpailuttaminen ei miellytä.

Lainaa 18v ikärajalla

18 vuotiaille lainaa myöntäviä yrityksiä toimii verkossa vain kourallinen. Listasimme näistä palveluista vain ne joista lainaa kannattaa hakea.

bluefinance

Lainaa:
100 – 5000 €

Maksuajat:
1 – 44 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Saldolimiitti

Lainaa:
1 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 54 kk

Ikävaatimus:
21 vuotta

bondora logo

Lainaa:
500 – 10 000 €

Maksuajat:
3 – 60 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Molemmat näistä 18 vuotiaille suunnatuista lainapalveluista tarjoavat erinomaisen joustavaa rahoitusta. Pikavippi 18v on siis nopean ja lyhyen lainahakemuksen takana, mutta muista kuitenkin jos olet nuori lainanhakija: älä ota lainaa hetken mielijohteesta, se voi johtaa pitkäkestoisena ratkaisuna velkaantumiseen ja taloudellisiin ongelmiin.

Lainaa 19v ikärajalla

Yhä harvempi lainaaja tarjoaa enää myöskään 19 vuotiaille lainoja. Tämä saattaa johtua siitä, että oletuksena nuoremmilla henkilöillä ei ole riittävästi rahaa lainan takaisinmaksuun.

Tosiasiassa moni nuori saattaa olla jo vakituisesti työelämässä ja tarvitsee rahoitusta erilaisiin tilanteisiin. Sen lisäksi, että edellämainitut 18 vuoden ikärajalla toimivat lainapalvelut ovat vaihtoehtona on myös uusi parempi ratkaisu 19 vuotiaille. Credit24 on jatkuva luotto joka tarjoaa joustavaa rahoitusta arkeen, maksat vain käytöstä.

Lainaa netistä on siis helppo hakea ja vastauksen saat lainapäätöksestä useimmiten heti. Nuoret voivat hakea lainaa jopa 10 000 euroa maksuttomalla lainahakemuksella esimerkiksi Bondoralta. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on maksutonta 24/7 eikä sido ottamaan lainaa netistä ennen kuin lainatarjous on allekirjoitettu. 

Suosittelemme kuitenkin ottamaan lainaa vastuullisesti eikä liian suuria lainasummia kerrallaan, siksi pikavippi 19v saattaa olla useimmiten parempi vaihtoehto jos lainasummat pysyvät kohtuullisina ja takaisinmaksuaikataulussa pysytään.

credit24 logo

Lainaa:
50 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 36 kk

Ikävaatimus:
19 vuotta

Credit24 tarjoaa joustoluottoa aina 50 eurosta 4000 euroon asti. Palvelu toimii siten, että saat käyttöösi jopa 4000 euron luottorajan jonka sallimissa rajoissa nostat rahaa tilillesi aina kun tarvitset. Maksuaika joustotilin kaltaiselle lainalle on tässä tapauksessa 3 - 36 kuukautta ja tarvittaessa mahdollisuus pitää maksuvapaita muutaman euron kustannuksella.

Nopeat lainat yli 20 vuotiaille

Yli 20 vuotiaille on tarjolla jo runsaasti lainavaihtoehtoja. Esimerkiksi Ferratum on yksi suosituimmista lainatuotteista yli 21 vuotiaille. Muita yli 20 vuotiaden suosimia lainapalveluita ovat perinteisten pikavippien lisäksi muunmuassa Rahalaitos ja Omalaina.

Tämä johtuu siitä, että kun ikää tulee lisää useimmiten kasvaa myös rahoituksen tarve. Saatetaan haluta hankkia uusi auto tai muita vastaavia palveluita. 

Jos haluat löytää edullisimman mahdollisen lainan joka silti tarvittaessa maksetaan heti kannattaa kokeilla yläpuolella mainittuja lainapalveluita jotka toimittavat hakemuksesi kilpailutettaviksi heidän yhteistyöpankeillaan.

ferratum

Lainaa:
1 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 54 kk

Ikävaatimus:
21 vuotta

Lendo logo

Lainaa:
500 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

vivus logo

Lainaa:
300 – 600 €

Maksuajat:
4 kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Siinä olivat suosituimmat lainat yli 20 vuotiaille tällä hetkellä. Listauksessa on otettu huomioon palvelun käytettävyys, asiakaspalvelu sekä kustannukset kun on punnittu mikä lainapalvelu on parempi kuin toinen.Jos et ole varma vieläkään mitä lainaa kannattaisi hakea voit kokeilla lainojen vertailemista etusivulla olevassa taulukossa. Kyseistä taulukkoa päivitetään joka päivä ja siihen lisätään uudet lainapalvelut myös lainanvälittäjät. Näet taulukosta helposti mikä lainapalvelu tarjoaa edullisinta korkea juuri sinun tarpeisiisi.

Näin saat lainaa heti tilille

Kun tarvitset lainaa heti tililleMistä lainaa heti, miksi se voi olla haastavaa on nopein tapa tutustua verkossa oleviin lainapalveluihin sivuillamme ja pohtia mihin käyttötarkoitukseen laina tulee. Voit valita eri lainatuotteiden kesken kuten pikavippi tai joustoluotto. Me listasimme ne kaikki joista juuri sinun kannattaa hakea lainaa.

Jos tarvitset suurempaa lainaa nopealla aikataululla on paras suunnata kulutusluotto osioon johon olemme koonneet tarvittavat tiedot kaikista lainoista jotka maksetaan kerralla tilille.

Toimi näin:

  1. Katso taulukosta sinulle parhaiten sopivat lainantarjoajat ikäsi ja lainatarpeesi mukaan.
  2. Siirry lukemaan lisää palvelusta jos siltä tuntuu ja hae lainaa klikkaamalla painiketta.
  3. Täytä lyhyt ja nopea lainahakemus jonka jälkeen saat lainapäätöksen heti.
  4. Kun olet hyväksynyt saamasi lainatarjoukset maksetaan rahat heti tilillesi.

Ilmainen laina​

rahan-arvoisia etuja kuten esimerkiksi Ferratumin kulutonta ja koronta lainatarjousta 30 vuorokauden ajan. Myös Blue Finance tarjoaa uusille asiakkailleen kulutonta ja korotonta lainaa tietyn lainaehdoissa määritellyn ajan.

Voit lukea lisää korottomista pikavipeistä ja niiden ominaisuuksista sivuiltamme osiosta koroton pikavippi. Siellä on kerrottu myös miksi lainapalvelut myöntävät ilmaisia lainoja.

Lisää tietoa vakuuksista voit lukea:

Lisää hyödyllistä tietoa lainojen vakuuksita löytyy alla olevista linkeistä, joita on käytetty artikkelissa.

Lähteet:

Laki24 - Lainavakuudet

Ovikoodi - Asuntolaina vakuudet

Finanssivalvonta - vakuudet