Pikavippi

Pikavippi 2019

Pikavippi heti, miten se on mahdollista? Pikavippi eli pienlaina on yleensä vakuudeton kulutusluotto lyhytaikaiseen käyttöön sopiva. Sen suuruus on tyypillisesti 50:n ja 1000:n euron väliltä. Pienlainan hakeminen on yksinkertaista ja helppoa ja se tapahtuu yleensä joko tekstiviestillä tai sitten luotonantajan verkkosivuilta. Keskimäärin pikavippien maksuaika on suomessa ollut n.3kk. Pikavippi on lueteltu Suomen suosituimmaksi lainainstrumentiksi nopean ja helpon haettavuuden takia. Yleensä myös pikavipit myönnetään kevyemmin perustein kuin esimerkiksi muut lainatuotteet sen takia  pikavippi on hyvä vaihtoehto nopeaan ja pieneen rahantarpeeseen.

 

Suosituimmat pikavipit heti tilille


ferratum logo

Ferratum asiakaspalvelu palvelee joka päivä 24h ja lainapäätöksen saat yleensä välittömästi. Uusien luottosopimuksien rahansiirrot tehdään 07.00-23.00 välisenä aikana, muutamassa minuutissa. Kun taas nykyisille Joustava-asiakkaille rahansiirrot on mahdollista saada kellon ympäri. Ruuhka-aikoina kuitenkin käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa.

Tutustu


bluefinance

Blue Finance myöntää 100 – 700 euron pikaluottoja tai vaihtoehtoisesti 2000 euron joustoluottoja.

Blue Financelta saa jopa 2000 euroa ja rahat saat heti tilille, jopa 15 minuutissa! Lainan takaisinmaksu on pienissä erissä todella joustavaa.

Ei sisällä ollenkaan kuukaus – tai vuosimaksuja.

Kun haet BlueFinancelta lainaa, se on täysin ilmaista ja maksat vain käyttösi mukaan. Lisäksi jos olet ensilainan ottaja on se täysin ilmaista 300 euroon asti, kunhan maksat lainan takaisin 14 vuorokaudessa. 

Tutustu


vivus logo

Vivus on 4finance Oy:n omistama tuote, joka myöntää suoraan netistä nopeita lainoja yksittäisille kuluttajille.

Lainasumma jota myönnetään on 10 – 2010 € ja ensimmäisen lainan korko on 0%.

Takaisinmaksu on aina 30 päivän kuluessa.

Tutustu


Aasa logo

Aasa on Suomalainen toimija, joka on myöntänyt vakuudetonta lainaa kotitalouksille jo vuodesta 2010 lähtien. Aasa:n kautta hakemuksen täyttö on helppoa ja nopeaa joko kännykällä tai tietokoneella. Hakemuksen jälkeen lainapäätös annetaan hakijalle heti. Aasa myöntää rahoitusta aina 10 000 € asti.

Tutustu


credigo logo

Credigo on rahoituspalvelu, joka on saapunut Suomeen vuonna 2015. Credigo myöntää lainoja 100 – 2500 euron väliltä 6-60 kuukauden maksuajalla. Credigon lainoilla on todella kilpailukykyinen 3,42% kuukausikorko, joka on huomattavasti edullisempi verrattuna muihin kilpailijoihin. Kaikki myönnettävät lainat ovat kertaluonteisia summia ei tililuottoja, sen ansiosta lainan hakeminen ja kulujen ymmärtäminen on entistä helpompaa.

Tutustu


 

everyday logo

Everyday on joustoluotto, joka antaa käyttöösi 2000 € luottorajan. Everyday:n ansiosta on mahdollista se, että voit nostaa rahaa tilillesi sen summan mitä tarvitset luottorajan puitteissa joko kerralla tai erissä. Luottosopimuksen tekeminen on ilmaista, eli maksat vain luoton käytöstä.

Tutustu


rahoituslaitos logo

Rahoituslaitoksen tarjoama lainapalvelu on täysin ilmainen, eli hakemuksen tekeminen ei maksa mitään. Hakemuksen jälkeen, se välitetään useille eri yrityksille, joiden valikoimasta valitaan sopivin laina asiakkaalle. Kaikki lainahakemukset käsitellään aina heti ja alustavas lainapäätöksen saat saman tien. Vastauksena asiakas saa sen luottoa tarjoavan yritykset lainatuotteen, joka on edullisin. Asiakkaan omana tehtävänä on vain hyväksyä tarjous lainaa myöntävän yrityksen verkkosivujen kautta helposti verkkopankkitunnuksilla.

Lainattavat summat vaihtelevat 100 – 50 000 euron väliltä. Maksuaikaa on mahdollista saada 1 – 10 vuotta, oman valinnan mukaan. Kaikki tarjottavat lainat ovat vakuudettomia, mikä taas tarkoittaa sitä, että asiakkaan ei tarvitse ollenkaan hankkia vakuuksia tai takaajia saadakseen lainattavan summan.


 

risicum logo

risicum eli DFC Nordic Oy on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni. Yli 400 000 suomalaista ja ruotsalaista on käyttänyt risicumin joustavia rahoituspalveluita

Risicum tarjoaa korotonta ja kulutonta lainaa uusille Joustolaina-asiakkaille 300 € asti, 30 päivän maksuajalla.

Lainaa myönnetään aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti 50-500 euroa.

Jos et nosta, et myöskään maksa kuluja.

Etuna asiakkaalle on mm. lyhennysvapaita kuukausia kaksi kertaa 12 kuukauden aikana sekä mahdollisesti nostokuluttomien nostojen kampanjoita sekä joustava takaisinmaksu jopa 52 kuukautta.


vikinglaina logo

Vikinglaina tarjoaa nopeaa ja luotettavaa online-lainaa henkilöille jotka ovat taloudellisesti vastuullisia.Vikinglaina-laina sopii moneen eri tarkoitukseen, kuten esimerkiksi häämatkaan, lomamatkaan, vakuuksiin, muuttamiseen, kihlautumisiin tai yksinkertaisesti kodin asioihin jne. Teet itse päätöksen!

Viking pikalaina on 20-2250€  ja sen voi tehdä nopeasti tekstiviestillä tai verkossa.


laina.fi logo

laina.fi on DFC Nordic Oy:n palvelu ja sieltä voi hakea kahta lainatatuotte, kertalainaa sekä käyttölainaa.

Käyttölainaa eli joustoluottoa voi hakea aina 5000 euroon asti. Alustavan lainapäätöksen saa aina heti. Ei sisällä nostorajoituksia, yksittäisiä nostoja 50-5000 euroa tarpeiden mukaan. Takaisinmaksu on joustava, jopa 52 kuukautta. Jos et tee nostoja, et myöskään maksa kuluista. Lyhennysvapaita kuukausia on kaksi 12 kuukauden aikana.

Kertalaina eli kulutusluotto puolestaan on kiinteällä takaisinmaksuajalla 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukautta. 600-5000 euroa kerralla nostettava kulutusluotto. Alustava lainapäätös heti hakemuksesta. Maksuohjelma on selkeästi näkyvillä ja se sisältää kaikki kulut.

Tutustu


Pikavippi 24h heti hinta

Pikavipin hinnoittelu määräytyy lähtökohtaisesti sen mukaan, että mitä heikompi maksukyky lainanhakijalla on sitä suurempi pikvaipin korko on. Itse yritys ottaa isomman riskin lainan takaisinsaamisen suhteen. On mahdollista hakea myös vakuudetonta tai korotonta pikavippiä, löydät sivustoltamme esitetyistä luotonantajista ne ketä sitä tarjoaa.

Pikavippi kokemuksia

Miksi pikavippi ja mitä siinä pitää ottaa huomioon? 

Pikavippi eli ns. pienlaina on yleensä vakuudeton lainainstrumentti. Yleensä sen suuruus on 50:n euron ja 100:n euron välillä. Sen takia se on hyvä vaihtoehto jos sinulle tulee äkillinen rahantarve. Pikavippi on myös suosituin, koska se on nopein ja helpoin haettava laina.

Onko pikavippi mahdollista saada heti tilille?

Kyllä on, mutta se on kuitenkin hankalaa, koska laki velvoittaa nykyään lainayrityksiä tarkistamaan kaikkien lainahakijoiden taustat ennen pikavipin myöntämistä. Kuitenkin pikavippi on mahdollista saada tilille muutamassa minuutissa, sen takia pikavippi on nopeiten tilille saatava laina.

Jos et ole varma mikä vaihtoehdoista olisi sopiva, suositeltavaa on käyttää lainavertailua ja löytää omiin tarpeisiin sopiva.

Jos kuitenkin haluat pikavipin mahdollisimman nopeasti, on suositeltavaa toimittaa tarvittavat dokumentit ja tiedot sähköisessä muodossa. Pikavippi summista pienimmät myönnetään nopeammin ja helpommin.

Jos sinulla on kiire lainan kanssa, niin kannattaa unohtaa kulutusluotot ja vertaislainat, nopeimman lainapäätöksen saat joustoluotoista ja pikavipeistä. Pikavipit nopeasti tilille kautta

Katso täältä miten voit saada pikavipin heti tilillesi 18v ja 19v.