Pikavippi

Pikavippi heti, miten se on mahdollista? Pikavippi eli pienlaina on yleensä vakuudeton kulutusluotto lyhytaikaiseen käyttöön sopiva. Sen suuruus on tyypillisesti 50:n ja 1000:n euron väliltä. Pienlainan hakeminen on yksinkertaista ja helppoa ja se tapahtuu yleensä joko tekstiviestillä tai sitten luotonantajan verkkosivuilta. Keskimäärin pikavippien maksuaika on suomessa ollut n.3kk. Pikavippi on lueteltu Suomen suosituimmaksi lainainstrumentiksi nopean ja helpon haettavuuden takia. Yleensä myös pikavipit myönnetään kevyemmin perustein kuin esimerkiksi muut lainatuotteet sen takia  pikavippi on hyvä vaihtoehto nopeaan ja pieneen rahantarpeeseen.

Suosituimmat pikavipit heti tilille

ferratum

Lainaa:
1 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 54 kk

Ikävaatimus:
21 vuotta

Ferratum tarjoaa joustava luottoaan 1 - 4000 euron luottorajalla. Takaisinmaksu on joustavaa 3 - 54 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan nimellinen vuosikorko on 19,97 %. Asiakaspalvelu palvelee joka päivä 24h ja lainapäätöksen saat yleensä välittömästi. Uusien luottosopimuksien rahansiirrot tehdään 07.00-23.00 välisenä aikana, muutamassa minuutissa. Kun taas nykyisille Joustava-asiakkaille rahansiirrot on mahdollista saada kellon ympäri. Ruuhka-aikoina kuitenkin käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa.

bluefinance

Lainaa:
1 – 5000 €

Maksuajat:
1 – 44 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Blue Finance tarjoaa kertaluottoa 100 - 500 euroa 4 kuukauden maksuajalla sekä josutoluottoa 100 - 5000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla. Hae lainaa 100 - 5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia, lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Rahat maksetaan tilillesi keskimäärin 15 minuutissa. Nostokulut 0 € ensimmäisen kuukauden aikana tehdyistä nostoista.

vivus logo

Lainaa:
300 – 600 €

Maksuajat:
1 – 4 kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Vivus tarjoaa syyskuussa uudistunutta pienlainaa 300 - 600 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on 1 - 4 kuukautta. Hae vakuudetonta lainaa Vivuksen kautta täyttämällä nopea ja maksuton lainahakemus. Voit jättää Vivuksen pikalainapalveluun lainahakemuksen ympäri vuorokauden. Lainahakemukset käsitellään aina aukioloaikojen puitteissa. Arkisin: klo. 07.00 - 23.00, lauantaisin 10.00 - 18.00 sekä sunnuntaisin klo. 10.00 - 14.00. 

omalaina.fi logo

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Omalaina.fi palvelu on 100 % suomalainen sekä turvallinen palvelu käyttää. Voit hakea edullisesti lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Palvelun kautta haetut lainahakemukset käsitellään välittömästi ja rahat maksetaan tilille heti. Siirry heti täyttämään Omalaina.fi palvelun maksuton lainahakemus ja yllätyt miten edullista lainaa voit saada täysin ilman vakuuksia. 

Pikavippi 24h heti hinta

Pikavipin hinnoittelu määräytyy lähtökohtaisesti sen mukaan, että mitä heikompi maksukyky lainanhakijalla on sitä suurempi pikvaipin korko on. Itse yritys ottaa isomman riskin lainan takaisinsaamisen suhteen. On mahdollista hakea myös vakuudetonta tai korotonta pikavippiä, löydät sivustoltamme esitetyistä luotonantajista ne ketä sitä tarjoaa.

Pikavippi pikavippi heti tilillekokemuksia

Miksi pikavippi ja mitä siinä pitää ottaa huomioon? 

Pikavippi eli ns. pienlaina on yleensä vakuudeton lainainstrumentti. Yleensä sen suuruus on 50:n euron ja 2000:n euron välillä. Sen takia se on hyvä vaihtoehto jos sinulle tulee äkillinen rahantarve. Pikavippi on myös suosituin, koska se on nopein ja helpoin haettava laina. Valitse itsellesi sopivin lainantarjoaja ja hae vakuudetonta lainaa heti!

Onko pikavippi mahdollista saada heti tilille?

Kyllä on, mutta se on kuitenkin hankalaa, koska laki velvoittaa nykyään lainayrityksiä tarkistamaan kaikkien lainahakijoiden taustat ennen pikavipin myöntämistä. Kuitenkin pikavippi on mahdollista saada tilille muutamassa minuutissa, sen takia pikavippi on nopeiten tilille saatava laina.

Jos et ole varma mikä vaihtoehdoista olisi sopiva, suositeltavaa on käyttää lainavertailua ja löytää omiin tarpeisiin sopiva.

Jos kuitenkin haluat pikavipin mahdollisimman nopeasti, on suositeltavaa toimittaa tarvittavat dokumentit ja tiedot sähköisessä muodossa. Pikavippi summista pienimmät myönnetään nopeammin ja helpommin.

Jos sinulla on kiire lainan kanssa, niin kannattaa unohtaa kulutusluotot ja vertaislainat, nopeimman lainapäätöksen saat joustoluotoista ja pikavipeistä. Pikavipit nopeasti tilille kautta

Katso täältä miten voit saada pikavipin heti tilillesi 18v ja 19v. Täytä jo tänään maksuton lainahakemus ja toteuta haaveesi!