Kulutusluotto

Kulutusluotto on luotto, joka myönnetään kuluttajalle nimensä mukaisesti kuluttamista varten eli luotonhakijan ei tarvitse ilmoittaa mihin tarkoitukseen aikoo lainan käyttää. Kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot jota myönnetään kulutustarkoitukseet niin lasketaan kulutusluotoksi. Yleisesti ne ovat lyhytaikaisia ja kestoiltaan usein alle 5 vuoden lainoja, suurudeltaan yleensä muutamia tuhansia euroja. Pankit myöntävät kulutusluottoja, mutta myös yksityiset suomalaiset esimerkiksi vertaislaina nimikkeellä.

 

Tyypillisesti vuosittaiset korot kulutusluotoissa ovat 9 – 30 %. Koron suuruus määräytyy sen mukaan, millainen takaisinmaksukyky lainoittettavalla on. Alla listatuilta kulutusluoton myöntäjiltä on aina nopeampaa ja helpompaa saada kulutusluottoa kun perinteisesti pankeilta. Useimmiten kulutusluottoa harkitaan kun esimerkiksi ajankohtana on uuden auton hankkiminen tai matkakuume.

Kulutusluotto netistä

Kulutusluottohakemuksen täyttämisestä on tehty helppoa, sen voi tehdä netissä nopeasti ja se ei maksa mitään. Et myöskään tarvitse takaajia etkä vakuuksia. Voit täyttää lainahakemuksen luotonantajan sivuilta milloin tahansa eikä se sido sinua mihinkään, ennen kuin suostut lainatarjoukseen. Kannattaa kuitenkin  ottaa aina huomioon lainavaihtoehdot, koska niitä on useita. Yleensä saat päätöksen muutamassa minuutissa sen jälkeen kun olet hyväksynyt tarjouksen. Tämän jälkeen voit siirtyä nostamaan rahat tilillesi heti. Usein kulutusluoton hakijat etsivät myös luotonantajat, ketkä myöntävät pikavipin heti.

Kulutusluottovertailu 2019

Kulutusluottovertailun avulla pystyt säästämään isoja summia rahaa ja näin myös aikaasi. Tänä päivänä suomessa on hurja määrä lainamahdollisuuksia sekä eri luotonantajia. Meidän tavoite on tehdä sinun lainapäätöksestäsi helppoa ja auttaa sinua löytämään itsellesi juuri sinua miellyttävä kulutusluotto. Tekstin alta löydät listan suosituimmista kulutusluotoista.

Kiinnostaisiko sinun vertailla myös pikavippi ja joustoluotto?

 

Suosituimmat kulutusluotot 2019

 


komplettbank logo

Komplett bank on norjasta kotoisin oleva pankki joka myöntää ilman vakuuksia sekä edullisesti kulutusluottopalveluita ja jälleenrahoituspalveluita. Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla Komplettbank on perustettu vuonna 2014 ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen. Komplettbankin tarjoamat joustoluotot ovat aina 1000 – 50 000 euroon. 

Tutustu


ostosraha.fi logo

Ostosraha.fi myöntää kulutusluottoja 400 – 10 000 €, pitkällä 12-72 kk maksuajalla, se on hyvä pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen. Et tarvitse vakuuksia lainan hakemiseen ja käsittelyaika hakemuksilla on n.15 min. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan lainanottajan tilille heti.

Tutustu


Aasa logo

Aasa on Suomalainen toimija, joka on myöntänyt jo vuodesta 2010 lähtien kotitalouksille vakuudetonta lainaa. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa aasa.fi:ssä, sen voi tehdä joko kännykällä tai koneella sekä lainapäätöksen saa heti. Aasa myöntää rahoitusta aina 10 000 € asti. 

Tutustu


bigbank logo

Bigbank on pankki, joka on erikoistunut talletuksiin ja lainoihin. Bigbank on perustettu Virossa vuonna 1992. Nykyään Bigbank on monipuolisia palveluita tarjoava erikoispankki ja on laajentanut Suomen ja Viron lisäksi myös Latviaan, Liettuaan, Espanjaan, Ruotsiin, Saksaan, Itävaltaan sekä Hollantiin. Bigbankin myöntämät lainat ovat 2000 – 40 000 €. 

Tutustu


 

credigo logo

Credigo on saapunut Suomeen vuonna 2015 ja on rahoituspalvelu, sen myöntämät lainat ovat 100 – 2500 euron väliltä ja maksuajat ovat 6-60 kuukautta. Credigon lainoilla on todella kilpailukykyinen 3,42% kuukausikorko, mikä on huomattavasti edullisempi kuin useimmilla muilla kilpailijoilla. Myönnettävät lainat eivät ole tililuottoja vaan kertaluonteisia summia, tämän ansiosta kulujen ymmärtäminen ja lainan hakeminen on vielä entistä helpompaa.

Tutustu


laina.fi logo

Laina.fi on lainapalvelu, jonka tarjoaa DFC Nordic Oy, sieltä on mahdollista hakea joustoluottoa jopa 5000 euron nostorajalla ja kulutusluottoa 600 – 5000 euroa. Kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset voivat hakea lainaa.

Tutustu


rahalaitos logo

Rahalaitos on todella tunnettu suomalainen lainanvälittäjä. Rahalaitos pyrkii aina löytämään lainanhakijalle edullisimman lainan parhaalla mahdollisilla ehdoilla, Rahalaitos tekee yhteistyötä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa. Tekemällä yhden lainahakemuksen, saa minuuteissa useita lainatarjouksia vertailtavaksi ilmaiseksi sekä ilman sitoutumista mihinkään. Lainaa jopa 50 000 euroon asti.

Tutustu


vivus logo

Vivus.fi myöntää nopeita lainoja suoraan netistä yksittäisille kuluttajille ja on 4finance Oy:n omistama tuote. Myönnettävät lainat ovat 10 – 2010 € ja ensimmäisen lainan korko on 0% sekä takaisinmaksu 30 päivän kuluessa. 

Tutustu


rahoituslaitos logo

Rahoituslaitos.fi edustaa useita lainaa myöntäviä yrityksiä sekä on riippumaton lainanvälittäjä. Rahoituslaitos etsii kaikkien edustamiensa lainojen joukosta juuri oikean asiakkaan tarpeisiin. Yhdellä lainahakemuksella asiakas saa sen edullisimman tarjouksen, mikä on vaihtoehdoista saatavilla. Lainaratkaisut jota Rahoituslaitos tarjoaa on aina 100 eurosta 50 000 euroon asti, 1-10 vuoden maksuajalla.


Fixura logo

Fixura on Suomen suurin ja vanhin vertaislainayritys ja sen kautta on mahdollista hakea 1000 – 10 000 euron lainaa. Ottamalleen lainalleen on mahdollista saada 2- 5 vuoden laina-aika. Kaikkia 21 vuotta täyttäneet suomalaiset voivat hakea lainaa.

Tutustu


fellowfinance logo

Fellow Finance on Suomalainen vertaislainapalvelu  sekä se on pohjoismaiden suurin, myönnettävät lainat ovat kulutusluottoja aina 500 – 15 000 euroa. Kaikki lainat jota myönnetään on lainanhakijan mahdollista nostaa joko kerrallaan tai vaihtehtoisesti kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja sekä ne ovat ilman vakuuksia tai takaajia mahdollisia.  FellowFinancen lainaa hakevalle laina on aina nopea, edullinen, selkeä ja yksinkertainen lainaratkaisu. Lainaan ei ole sisällytetty mitään monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita.

Tutustu