Kulutusluotto

Kulutusluotto on luotto, joka myönnetään kuluttajalle nimensä mukaisesti kuluttamista varten eli luotonhakijan ei tarvitse ilmoittaa mihin tarkoitukseen aikoo lainan käyttää. Kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot jota myönnetään kulutustarkoitukseet niin lasketaan kulutusluotoksi. Yleisesti ne ovat lyhytaikaisia ja kestoiltaan usein alle 5 vuoden lainoja, suurudeltaan yleensä muutamia tuhansia euroja. Pankit myöntävät kulutusluottoja, mutta myös yksityiset suomalaiset esimerkiksi vertaislaina nimikkeellä.

Suosituimmat kulutusluotot 2020

komplettbank logo

Lainaa:
1000 – 50 000 €

Maksuajat:
Joustava

Ikävaatimus:
23 vuotta

Komplett bank on norjasta kotoisin oleva pankki joka myöntää ilman vakuuksia sekä edullisesti kulutusluottopalveluita ja jälleenrahoituspalveluita. Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla Komplettbank on perustettu vuonna 2014 ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen. Komplettbankin tarjoamat joustoluotot ovat aina 1000 - 50 000 euroon. Komplett Bank lainassa maksat vain korkoa käytetyn lainasumman mukaan. Lainassa on joustava takaisinmaksuaika, joten se on mahdollista maksaa takaisin milloin vain. Hae nyt nopealla ja maksuttomalla hakemuksella Komplett bank sivujen kautta edullista lainaa.  Siirry sivuille "Hae lainaa" - painikkeesta. 

bigbank logo

Lainaa:
3100 –  50 000 €

Maksuajat:
24 – 120 kk

Ikävaatimus:
22 vuotta

Bigbank on pankki, joka on erikoistunut talletuksiin ja lainoihin. Bigbank on perustettu Virossa vuonna 1992. Nykyään Bigbank on monipuolisia palveluita tarjoava erikoispankki ja on laajentanut Suomen ja Viron lisäksi myös Latviaan, Liettuaan, Espanjaan, Ruotsiin, Saksaan, Itävaltaan sekä Hollantiin. Bigbankin myöntämät lainat ovat 3100 - 50 000 €.  Lainoihin on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 24 - 120 kuukautta. Bigbank palvelua käyttäessä he lupaavat lainallesi parhaan mahdollisen koron, joten lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisesti suunniteltuja oman taloudellisen tilanteen mukaan. Siirry Bigbank.fi verkkosivulle täyttämään maksuton hakemus klikkaamalla "Hae lainaa"-painiketta. 1000 - 3000 euron suuruinen pienlaina on mahdollista saada ilman avausmaksua tai muita piilokuluja. 

rahalaitos logo

Lainaa:
500 –  70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Rahalaitos on todella tunnettu suomalainen lainanvälittäjä. Rahalaitos myöntää edullista lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Rahalaitos pyrkii aina löytämään lainanhakijalle edullisimman lainan parhaalla mahdollisilla ehdoilla, Rahalaitos tekee yhteistyötä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa. Tekemällä yhden lainahakemuksen, saa minuuteissa useita lainatarjouksia vertailtavaksi ilmaiseksi sekä ilman sitoutumista mihinkään. Rahalaitos kilpailuttaa lainasi jopa 25 eri pankin ja luotonantajan avulla, joten voit valita useammasta eri tarjouksesta itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua vielä mihinkään. Täytä maksuton lainahakemus jo tänään, sen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Lainanhakuprosessi vie kokonaisuudessaan vain neljä minuuttia, jonka jälkeen voit valita saamistasi tarjouksista itsellesi parhaimman ja allekirjoittaa sen. Rahat maksetaan tilillesi heti luotonantajasta riippuen. 

ostosraha.fi logo

Lainaa:
400 –  3000 €

Maksuajat:
1 – 3 vuotta

Ikävaatimus:
21 vuotta

Ostosraha.fi myöntää kulutusluottoja 400 - 3 000 euroa, joissa on 1 - 3 vuoden takaisinmaksuaika. Ostosraha.fi lainanmyöntäjänä toimii kotimainen ja luotettava OPR-Finance Oy. Yrityksellä on vankka kokemus lainamarkkinoilta jo vuodesta 2005 lähtien.  Et tarvitse vakuuksia lainan hakemiseen ja käsittelyaika hakemuksilla on n.15 min. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan lainanottajan tilille heti. Ostosrahan kulutusluotto mahdollistaa lainan muuttuviin elämäntilanteisiin. Palvelun tarjoama yksityislaina sopii keskisuureen sekä pidenmiaikaisempaan rahoitustarpeeseen. Täytä heti maksutona lainahakemuks Ostosraha.fi verkkosivujen kautta, saat rahat heti käyttöösi. 

Kulutusluotto Kulutusluotto netistänetistä

Tyypillisesti vuosittaiset korot kulutusluotoissa ovat 4 - 20 %. Koron suuruus määräytyy sen mukaan, millainen takaisinmaksukyky lainoittettavalla on. Alla listatuilta kulutusluoton myöntäjiltä on aina nopeampaa ja helpompaa saada kulutusluottoa kun perinteisesti pankeilta. Useimmiten kulutusluottoa harkitaan kun esimerkiksi ajankohtana on uuden auton hankkiminen tai matkakuume.

Kulutusluottohakemuksen täyttämisestä on tehty helppoa, sen voi tehdä netissä nopeasti ja se ei maksa mitään. Et myöskään tarvitse takaajia etkä vakuuksia. Voit täyttää lainahakemuksen luotonantajan sivuilta milloin tahansa eikä se sido sinua mihinkään, ennen kuin suostut lainatarjoukseen. Kannattaa kuitenkin  ottaa aina huomioon lainavaihtoehdot, koska niitä on useita. Yleensä saat päätöksen muutamassa minuutissa sen jälkeen kun olet hyväksynyt tarjouksen. Tämän jälkeen voit siirtyä nostamaan rahat tilillesi heti. Usein kulutusluoton hakijat etsivät myös luotonantajat, ketkä myöntävät pikavipin heti.

Kulutusluottovertailu 2020

Kulutusluottovertailun avulla pystyt säästämään isoja summia rahaa ja näin myös aikaasi. Tänä päivänä suomessa on hurja määrä lainamahdollisuuksia sekä eri luotonantajia. Meidän tavoite on tehdä sinun lainapäätöksestäsi helppoa ja auttaa sinua löytämään itsellesi juuri sinua miellyttävä kulutusluotto. Tekstin alta löydät listan suosituimmista kulutusluotoista.

Kiinnostaisiko sinun vertailla myös pikavippi ja joustoluotto?