Joustoluotto

Joustoluotto tarkoittaa jatkuvaa lainaa, joka on usein luottotili tai tililuotto. Lainanhakijalle joustoluotossa myönnetään tarvitsemansa määrä lainaa ja se pysyy hakijan omalla joustoluotto tilillä. Tililtä on mahdollista siirtää omalle tilille rahaa eli sitä voi käyttää sen mukaan mitä tarvitsee. Joustolaina eroaa muihin lainoihin verrattuna siten, että se ei sisällä tiettyä määräaikaa, vaan on jatkuva, joten jos menot yllättävät voit aina nostaa luottotililtä rahaa joustoluoton haltijana.

 

Lainasta maksetaan korkoa ainoastaan nostetusta määrästä, eli korkoa ei tarvitse maksaa koko summan mukaan. Kun taas käytetyimmissä pikavipeissä korko kohdistetaan koko summaan eli haettu summa on tilillä heti. Joustoluotto on nimensä mukaan joustava, koska siinä voi itse päättää nostettavan summan tarpeidensa mukaan eikä koko lainasummaa tarvitse siirtää omalle tilille, silloin korkoa ei tule kuin tilille siirrettyihin varoihin. Tämän ansiosta ei tule ongelmaa vaikka hakisi isomman summan joustoluottoa kuin esimerkiksi perinteisissä pikavipeissä.  Joustoluotto toimii niin sanottuna puskurina äkillisiin menoihin.

Kenelle joustoluotto sopii

Joustoluotto on hyvä henkilöille, jotka tarvitsevat rahoitusta esimerkiksi arkisiin juokseviin asioihin, ennen kuin seuraava palkka kilahtaa tilille, näin sinulla ei pala pelkkä valo jääkaapissasi. Kannattaa kuitenkin aina huomioida, että nostetusta käytetystä luotosta maksetaan korkoa eli todelliset kustannukset mitä tulee ovat suurempia kuin ruuan ostaminen tai laskujen maksaminen omasta pussista. Ei kuitenkaan kannata jättää laskuja maksamatta, koska erääntyneiden laskujen kustannukset ovat suuremmat tai jopa pahimmillaan laskut voivat mennä perintään, joten helpompi vaihtoehto on kuitenkin joustoluotto. Fiksusti käytettynä ei myöskään lainan korot ole päätä huimaavia eli joustoluoton käyttö voi olla joskus jopa järkevä vaihtoehto. Jos kuitenkin mietit, että tarvitsisit nopeampaa ja pienempää rahoitusta, niin kannattaa miettiä olisisko pikavippi ilman korkoa parempi vaihtoehto.

Joustoluotto netistä

Tällä hetkellä joutoluottoa lainatuotteenaan tarjoavia yrityksiä on 21. Alla listatuilta suosituimmilta ja edullisimmilta toimijoilta on mahdollista saada joustoluottoa. Ehdot, lainasummat ja takaisinmaksuajat näet listattuna yrityksen lisätiedoissa. Miettiessäsi joustoluoton ottamista, kannattaa käyttää lainavertailua jonka avulla oikean lainamyöntäjän sekä lainan valitseminen omiin tarpeisiin on helpompaa.

Joustoluotto hakijalle

Tärkeimpänä joustoluottoa hakevalle on ymmärtää kuukausittaiset kulut ja se, että ne tulee hoidettua. Kulut, jotka tulevat nostamattomasta summasta eivät ole suuria, muuta kuin tilinhoitopalkkio. Kuluja määräytyy enemmän, riippuen siitä mikä on lainan takaisinmaksu jos lainaa on nostettu paljon. Useimmissa joustoluotoissa on annettu lyhennyksille minimimäärä ja se täytyy suorittaa kuukausittain, tämä myös vaihtelee tainatarjoajan mukaan. Alla olevasta listasta näet eri joustoluottoa tarjoavia ja pystyt hyvin kartoittamaan mikä sopii sinulle.

Tärkeimpänä kannattaa pitää mielessään se, että jos käy huonosti etkä pysty maksamaan joustoluoton minimierää, voit pahimmillaan menettää luottotietosi. Joten lainaa ottaessasi on tärkeää aina suunnitella todella huolella takaisinmaksu.’

Joustoluoton hakeminen

Usein joustoluoton hakeminen tehdään sähköisesti, joten se on todella helppoa ja nopeaa. Sinun käsketään täyttämään kaavake, jossa kysytään henkilötiedot, jossain tapauksissa luotonantajat haluavat nähdä tositteen palkkakuitista tai eläketodistuksesta.  Kaavakkeessa pyydetään täyttämään tämän jälkeen tiedot lainan tarpeestasi. Lähettämäsi hakemuksen jälkeen saat lainapäätöksen, joka tulee usein muutamassa minuutissa. Sen jälkeen voit nostaa myönnetyn lainan tilillesi heti. Itsessään joustoluoton hakeminen on helppoa ja vaivatonta koska voit tehdä sen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 

Suosituimmat joustoluotot 2019


 

ferratum logo

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee päivittäin 24h ja lainapäätöksen saa aina heti sekä 07.00-23.00 välisenä aikana tehdään uusien luottosopimuksien rahansiirrot muutamassa minuutissa. Kuitenkin nykyisille Joustava-asiakkaille rahansiirrot tehdään kellon ympäri. Kannattaa kuitenkin ruuhka-aikana varautua siihen, että käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa. Joustava Ferratumilta on 2000 € jatkuva luotto.

Tutustu


bluefinance

BlueFinancen myöntämät joustoluotot ovat 2000 euron tai vaihtoehtoisesti 100 – 700 euron pikaluottoja. Blufinancelta saat rahat tilillesi  15 minuutissa ja jopa 2000 euroa! Takaisinmaksu lainassa on joustavaa pienissä erissä, eikä se sisällä kuukausi-tai vuosimaksuja. Lainan hakeminen BlueFinancella on täysin ilmaista, koska maksat vain käyttösi mukaan. Ensilainan ottajalle laina on täysin ilmainen 300 euroon asti, kunhan maksat lainan takaisin 14 vurokauden sisällä. 

Tutustu


ege logo

Ege.fi myöntää 100 – 2800 euron lainoja ja rahat maksetaan tilille hakemuksen jälkeen viimeistään 2 työpäivän kuluessa. Voit myös vaihtoehtoisesti tilata egessä express-palvelun joko Ege.fi itsepalvelussa tai tekstiviestillä, tämän avulla rahat siirretään tilille viimeistään 30 minuutin kuluessa. 

Tutustu


luottoraha logo

Luottorahan myöntämä jatkuva 2000 euron luottotili on edullinen, helppo ja joustava rahoitusvaihtoehto arjen yllättäviin menoihin. Lainanhakijan on mahdollisuus nostaa tililleen luottoa aina tarpeidensa mukaan. Takaisinmaksussa Luottoraha on yksinkertainen ja joustava, sillä asiakkaana saat yhden laskun kuukaudessa riippumatta nostojen määrästä. Asiakas maksaa vain nostetusta luotosta, koska itsesssään luoton hakeminen on ilmaista.

Tutustu


ekstraluotto logo

Ekstraluoton laina on 2100 euron tililuotto, joka on helppo ratkaisu pidempiaikaisiin rahoitustarpeisiin. Ekstraluoton hinnoittelu ei sisällä piilokustannuksia, koska maksat vain luoton käytöstä.

Tutustu


everyday logo

Everyday joustoluotto on 2000 € luottorajalla. Joustoluotto Everyday:lla mahdollistaa sen, että voit nostaa joko kerralla tai erissä rahaa tilillesi tarvitsemasi summan tietenkin luottorajan puitteissa. Maksat vain luoton käytöstä, koska luottosopimusen tekeminen on täysin ilmaista.

Tutustu


suomilimiitti logo

Suomilimiitti tarjoaa tililuottoa, joka mahdollistaa vapaaseen käyttöön jopa 2000 euroa luottorajan, ilman epäselviä piilokustannuksia tai vaikeita monimutkaisia hakemuksia. Voit käyttää tililuotto silloin kun itse haluat sekä luoton nostaminen onnistuu helposti netissä. Maksat ainoastaan luoton käytöstä, eikä palvelu sisällä muita kiinteitä kustannuksia tai vuosimaksua.

Tutustu


risicum logo

Risicum on tarjonnut pikavippejä ja kulutusluottoja jo vuodesta 2005 asti ja se on DFC Nordic Oy:n lainapalvelu. Lainatuotteet jota Risicumilta voi hakea ovat pikavippi ja joustoluotto 10 – 2050 euroa.


 

rahalaitos logo

Rahalaitos tekee yhteistyötä yli 20 eri lainanmyöntäjän kanssa sekä se tunnetaan suomalaisena riippumattomana lainanvälittäjänä. Rahalaitos pyrkii aina löytämään lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla sekä edullisesti. Yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada minuuteissa jopa useita lainatarjouksia vertailtavaksi, se ei sido mihinkään eikä siitä veloiteta mitään. Lainaa jopa 50 000 euroon asti.

Tutustu


laina.fi logo

 

Laina.fi on lainapalvelu, jonka tarjoaa DFC Nordic Oy, sieltä on mahdollista hakea 5000 euron nostorajalla joustoluottoa sekä 600 – 5000 euron kulutusluottoa. Kaikki suomalaiset 20 vuotta täyttäneet pystyvät hakemaan lainaa.

Tutustu


vippi.fi logo

Vippi.fi on lainapalvelu, jonka kautta voit hakea 500 tai 2000 euron tiliä henkilökohtaiseen käyttöön. Vippi.fi palvelu on avoinna joka päivä 24/7 sekä lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta.

Tutustu