Lainaa

Lainaa heti tilille

Haluat saada lainaa heti tilille, muttet tiedä mitä tai miten haet lainaa netistä. Olet oikeassa paikassa kun olet sivustollamme, josta löytyy kaikki lainat jotka on mahdollista saada heti tilille tai etsiktö

Haluaisit saada lainaa heti tilille, mutta et ole varma mistä ja miten lainaa voi hakea netistä. Olet tullut oikeaan paikkaan, kun klikkasit sivuillemme. Sivuilta löydät lainat, jotka ovat mahdollista saada heti tilille vai oliko tarkoituksesi ottaa nopea pikavippi heti.

Laina on yleensä apukeino ja se auttaa arjen äkillisissä rahamenoissa tai jos aikeissasi oli aikaistaa hankintoja. 24 h vuorokaudessa on mahdollista hakea lainaa heti tilille.

Lainatuotteita on monia kuten käyttäjiäkin

On käyttäjästä ja tilanteesta riippuvaa mikä lainatuote kannattaa kuhunkin tilanteeseen valita. Otetaan muutama esimerkki.

Joustoluotto = on järkevää jos lainatarve on satunnaista ja tarvitaan luottokorttina toimivaa tililuottoa, josta voi koska tahansa nostaa rahaa omalle käyttötilille. Kulut muodostuvat vain nostetusta lainasta.

Pikavippi = on hyvä valinta tilanteisiin joissa tarvitaan tietty määrä rahaa nyt heti. Pikavippi maksetaan nopeasti kerralla tilille ilman ylimääräisiä liitteitä.

Kulutusluotto = sopii suurempaan rahoitustarpeeseen jossa ollaan valmiita maksamaan lainaa takaisin jopa useampia vuosia. Tälläisiä tarpeita voivat olla esimerkiksi uusi auto, remontti tai lomamatka.

Ennekuin haet lainaa, kannattaa miettiä vastaukset muutamaan kysymykseen

  1. Kuinka paljon tarvitset lainaa ja mihin tarkoitukseen se tulee?
  2. Missä aikataulussa pystyt maksamaan lainaa takaisin ja kuinka paljon?

Ykkös kohtaan varmasti tiedät vastauksen, koska olet lainaa päätynyt hakemaan, kakkos kohta määräytyy lainan ja ja ehtojen mukaan. Maksuaikataulu on helppo selvittää lainalaskurin avulla tai voit vaihtoehtoisesti suoraan vertailla sivujemme vertailun avulla eri lainavaihtoehdot.

Lainan hakeminen netistä on nykypäivänä helppoa ja nopeaa, jos tarkoituksena oli hakea lainaa 500 – 50 000 €, niin myönnetään se usein samanapäivän. Kun taas jos lainasummasi ylittää 10 000 €, niin on suositeltavaa käyttää lainanvälittäjää, se kilpailuttaa lainat puolestasi. Mahdollista on myös itse päättää haetko suoraan lainaa vai teetkö kilpailutuksen. Voit valita omasi sivuiltamme, jossa on  tarjolla yli 20 rahoituslaitosta, jotka tarjoavat lainoja. Valittuasi itsellesi sopivan lainan sivuiltamme, voit painaa nappia “hae lainaa” ja tämä ohjaa sinut luotonantajan sivuille suoraan. Siellä pääset suoraan täyttämään ilmaisen lainahakemuksen. Jos olet tehnyt päätöksesi mitä lainaa haet, niin kestää lainapäätöksen tulemisessa vain muutama minuutti sen jälkeen kun olet klikannu itsesi sivuillemme. Sivujemme ansiosta lainan hakemisesta on tehty nopeaa, edullista ja helppoa!

Voiko 18-vuotias ottaa lainaa?

Jos olet 18-vuotias tai 19-vuotias ja sinulla on tarve saada lainaa heti tilille, niin löydät etsimäsi kohdasta pikavippi 18v ja 19v. Perinteiset edellytykset lainan saamiselle ovat 18 vuoden ikäraja. Suurin osa tämänpäivän lainatuotteista kuitenkin vaatii yli 21 vuoden ikärajaa, sillä luotonantajan silmissä se parantaa luottokelpoisuutta ja kasvattaa takaisinmaksukykyä. Näin luotonantajan luottotappio riski on merkittävästi pienemepi. Nuorille lainanhakijoille voi olla hyvä kokeilla ensin kulutonta ja koroton lainaa 14 – 30 vuorokauden ajan ja korkeintaan muutamia satasia.