Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Aikaisemmin piti mennä pankkiin sekä täyttää monia eri dokumentteja ennen kuin pystyi lainaa hakemaan. Nykyään tilanne on eri, sillä markkinoilla on monia vaihtoehtoja mistä voit hakea lainaa helposti pankkitunnuksilla. 

Haluatko lainaa helposti netistä verkopankkitunnuksilla?

Sinulla ei ole mahdollisuutta lähteä kivijalkapankkiin hakemaan lainaa?

Haluaisitko, että lainasi olisi edullinen sekä saisit sen heti tilillesi?

 

Jos mielessäsi kävi kyllä ja mietit miten se toimii, suosittelemme jatkamaan lukemista ja tiedät miten voit sitä hakea.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Mitä jos voisit kotona nauttia rauhassa kahvista ja samalla näpytellä tietokoneelta lainahakemuksen? Alapuolelta löydät listattuna tämän hetken parhaimmat vaihtoehdot, josta voit hakea helposti lainaa verkkopankkitunnuksilla. Jos alapuolelta et löydä sopivaa itsellesi, kannattaa lukea lisää eri lainavaihtoehdoista. Tiesitkö sitä, että saat lainaa ilman vakuuksia?

Mistä saa lainaa verkkopankkitunnuksilla?

4/5

Ferratum

 Lainasumma: 1 – 2000 €
 Laina – aika: 3 – 54 kk
Nostokulut aina 0€!

Uuden asiakkaan etuna ensilaina kuluttomasti ja korottomasti jopa 30 vrk!

 

 • 30 vrk korkovapaata 2000 €
 • Pikavippi tilille saman päivän aikana

Ferratum tarjoama laina on 2000 euron luottorajalla varustettu. Palvelu tarjoaa uudelle asiakkaalle lainaa ilman korkoja 2000 euroon asti. Ferratumin kautta lainan hakeminen on nopeaa, pystyt hakemaan sen jopa 15 minuutissa. Ensilainan hakemisen jälkeen pystyt tekemään nostoja silloin kuin sitä tarvitset ja rahat  siirretään tilillesi välittömästi. Ensimmäisen lainahakemuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää tehdä hakemusta uudelleen. 

 

4/5

Blue Finance

 Lainasumma: 100 – 5000 €
 Korko: 0 – 20 %
 Laina – aika: 3 – 44 kk

 • Ilmainen pikavippi
 • Pikavippi tilille saman päivän aikana

Blue Finance myöntää vaihehtoisesti joko joustoluottoa 5000 euroon asti tai pikavippiä. Saat jopa 5000 euron lainan tilillesi jopa 15 minuutissa. Lainan takaisinmaksu onnistuu joustavasti eikä se sisällä piilokuluja kuten kuukausi-tai vuosimaksuja.

Ilmainen pikavippi pankkitunnuksilla

Uutena asiakkaana kannattaa hyödyntää aina yritysten ilmaiset tarjoukset, jossa lainaa voi hakea verkkopankkitunnuksilla. Useimmilla lainapalveluilla on käytössä ilmaislainat eli vähän kuin koroton pikavippi, sen takia on suositeltavaa tarkistaa se mahdollisuus aina ennen lainan ottamista.

Lainaa ilman pankkitunnuksia

Vaikka yleisin lainaamisen muoto on pankkitunnuksilla niin on olemassa myös toinenkin tapa ilman verkkopankkitunnuksia. Sinulla on mahdollisuus tunnistautua myös mobiilivarmenteella, jolla pystyt myös hoitamaan lainatarjouksen allekirjoittamisen. Kaikki yleisimmät operaattorit kuten DNA, Elisa, Sonera sekä Telia tarjoavat mobiilivarmenteen mahdollisuutta liittymänomistajalle. Liittymän avaamisen yhteydessä voit pyytää mobiilivarmennetta veloituksetta. Jos et ole vielä hankkinut mobiilivarmennetta, voit pyytää sen helposti oman operaattorisi asiakaspalvelusta.

On siis olemassa kaksi eri vaihtoehtoa lainan hakemiselle, verkkopankkitunnuksilla hakeminen on kuitenkin vielä suositumpaa. Loppujen lopuksi kumpikin tapa on helppo ja hyvä. Pikalainan hakemiseen vaaditaan aina henkilökohtainen tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, ilman niitä et pysty sitä hakemaan. 

Pikalaina nopeasti

10 vinkkiä nopean lainan saamiselle:

 1. Ensimmäisen lainan ottamisessa ei kannata hatiköidä, älä ota ensimmäistä tarjousta vastaan minkä saat.
 2. Suotiteltavaa on aina tehdä hyvä vertailu eri lainapalveluiden välillä.
 3. Älä ikinä hae lainaa siinä tarkoituksessa, että aijot maksaa sillä vanhan lainan pois. Tee mielummin lainojen yhdistäminen.
 4. Valitse aina lainapalvelu, josta voit hakea lainaa ilman vakuuksia etkä tarvitse erillistä lainatakausta.
 5. Vertailun kannalta on suositeltavaa pyytää lainatarjous monesta eri paikasta.
 6. Ennen lainan ottamista varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajoissa.
 7. Ongelmien kanssa, ole aina yhteydessä lainantajoajan asiakaspalveluun.
 8. Harkitse ja mieti tarkkaan tarvitsetko lainaa varmasti.
 9. Käytä hyödyksi ilmaislainat, jota monet palvelut tarjoavat.
 10. Valitse lainatuote aina omien tarpeiden mukaan.