Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Haluatko lainaa helposti netistä verkopankkitunnuksilla?

Sinulla ei ole mahdollisuutta lähteä kivijalkapankkiin hakemaan lainaa?

Haluaisitko, että lainasi olisi edullinen sekä saisit sen heti tilillesi?

Jos mielessäsi kävi kyllä ja mietit miten se toimii, suosittelemme jatkamaan lukemista ja tiedät miten voit sitä hakea. Aikaisemmin piti mennä pankkiin sekä täyttää monia eri dokumentteja ennen kuin pystyi lainaa hakemaan. Nykyään tilanne on eri, sillä markkinoilla on monia vaihtoehtoja mistä voit hakea lainaa helposti pankkitunnuksilla. 

Mistä saa lainaa verkkopankkitunnuksilla?

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu jonka tarkoituksena on palvella suomalaisia kuluttajia. Palvelun tarkoituksena on auttaa asiakkaita löytämään paras ja edullinen laina. Rahoitu.fi on luotettava palvelu sekä he noudattavat tietosuojaa koskeavia lakeja. Siirry Rahoitu.fi palvelun tarjoamaan maksuttomaan lainahakemukseen ja voit saada edullista lainaa 1000 - 60 000 euroa 1 - 15 vuoden maksuajalla. Rahoitu.fi palvelusta saat lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Lainaa voit hakea täysin ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia.  

Lainaa:
1 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 54 kk

Ikävaatimus:
21 vuotta

Ferratum tarjoama laina on 4000 euron luottorajalla varustettu. Palvelu tarjoaa uudelle asiakkaalle lainaa ilman korkoja 4000 euroon asti. Ferratumin kautta lainan hakeminen on nopeaa, pystyt hakemaan sen jopa 15 minuutissa. Ensilainan hakemisen jälkeen pystyt tekemään nostoja silloin kuin sitä tarvitset ja rahat  siirretään tilillesi välittömästi. Uusia nostoja varten sinun ei tarvitse enää tehdä uutta lainahakemusta. Ferratumin joustavassa lainassa on nimensä mukainen takaisinmaksuaika 3 kuukaudesta 54 kuukauteen asti. Hae nyt uudistettua edullisempaa lainaa Ferratumilta ja saat rahat tilillesi heti. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus.  

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Omalaina.fi on 100 % suomalainen palvelu, joka vertailee ja yhdistää lainat puolestasi. Yhdellä hakemuksella on mahdollista kilpailuttaa lainasi jopa 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Hae lainaa heti edullisesti suoraan netistä 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Omalaina.fi palvelu soveltuu niin pienempään kuin suurempaankin rahoitustarpeeseen. Palvelun käyttämiseen ei erikseen vaadita vakuuksia tai takaajia, vaan kaikki palvelun tarjoamat lainanantajat myöntävät lainaa vakuudettomasti. Lainoihin on mahdollista saada joustavasti takaisinmaksuaikaa 1 - 15 vuotta. Hae nyt edullista lainaa ja siirry täyttämään maksuton hakemus. Saat yhdellä hakemuksella usemman lainatarjouksen, josta voit valita itsellesi sopivimman.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla ilman vakuuksia

Mitä jos voisit kotona nauttia rauhassa kahvista ja samalla näpytellä tietokoneelta lainahakemuksen? Listasimme tähän sivulle parhaimmat vaihtoehdot, josta voit hakea helposti lainaa verkkopankkitunnuksilla. Jos et ole varma mikä vaihtoehto olisi sinulle sopiva niin suosittelemme siirtymään lainavertailuun. Tiesitkö sitä, että sinulla on mahdollisuus saada lainaa ilman vakuuksia?

Suosittelemme: Lukemaan miten voit saada nopeasti lainaa pankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Ilmainen pikavippi pankkitunnuksilla

Uutena asiakkaana kannattaa hyödyntää aina yritysten ilmaiset tarjoukset, jossa lainaa voi hakea verkkopankkitunnuksilla. Useimmilla lainapalveluilla on käytössä ilmaislainat eli vähän kuin koroton pikavippi, sen takia on suositeltavaa tarkistaa se mahdollisuus aina ennen lainan ottamista.

Lainaa ilman pankkitunnuksia

Vaikka yleisin lainaamisen muoto on pankkitunnuksilla niin on olemassa myös toinenkin tapa ilman verkkopankkitunnuksia. Sinulla on mahdollisuus tunnistautua myös mobiilivarmenteella, jolla pystyt myös hoitamaan lainatarjouksen allekirjoittamisen. Kaikki yleisimmät operaattorit kuten DNA, Elisa, Sonera sekä Telia tarjoavat mobiilivarmenteen mahdollisuutta liittymänomistajalle. Liittymän avaamisen yhteydessä voit pyytää mobiilivarmennetta veloituksetta. Jos et ole vielä hankkinut mobiilivarmennetta, voit pyytää sen helposti oman operaattorisi asiakaspalvelusta.

On siis olemassa kaksi eri vaihtoehtoa lainan hakemiselle, verkkopankkitunnuksilla hakeminen on kuitenkin vielä suositumpaa. Loppujen lopuksi kumpikin tapa on helppo ja hyvä. Pikalainan hakemiseen vaaditaan aina henkilökohtainen tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, ilman niitä et pysty sitä hakemaan.

Pikalaina nopeasti

  1. Ensimmäisen lainan ottamisessa ei kannata hatiköidä, älä ota ensimmäistä tarjousta vastaan minkä saat.
  2. Suotiteltavaa on aina tehdä hyvä vertailu eri lainapalveluiden välillä.
  3. Älä ikinä hae lainaa siinä tarkoituksessa, että aijot maksaa sillä vanhan lainan pois. Tee mielummin lainojen yhdistäminen.
  4. Valitse aina lainapalvelu, josta voit hakea lainaa ilman vakuuksia etkä tarvitse erillistä lainatakausta.
  5. Vertailun kannalta on suositeltavaa pyytää lainatarjous monesta eri paikasta.
  6. Ennen lainan ottamista varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajoissa.
  7. Ongelmien kanssa, ole aina yhteydessä lainantajoajan asiakaspalveluun.
  8. Harkitse ja mieti tarkkaan tarvitsetko lainaa varmasti.
  9. Käytä hyödyksi ilmaislainat, jota monet palvelut tarjoavat.
  10. Valitse lainatuote aina omien tarpeiden mukaan.

Lue lisää: Lainat 24h heti tilille