Lainaa heti tilille 24h 2021

Lainaa haettaessa tärkein kriteeri on nopeus sekä saatavuus. Lainan hakeminen yöllä lainsäädösten takia voi olla vaikeaa, mutta listasimme tähän kaikki parhaat lainapaikat joita voit hakea netistä 24/7. Tämän artikkelin tarkoituksena on antaa lisätietoja lainan hakemisesta kellon ympäri. 

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Lainaa tilille 24h

Suosituimpien pikavippien etuna on niiden saatavuus verrattuna muihin vanhempiin lainoihin. Pikavippi on mahdollista saada heti tilille, kun taas esimerkiksi pankkilainojen saaminen voi viedä useita päiviä. Rahojen saapumiseen kannattaa kuitenkin varata aikaa noin 30 – 60 minuuttia, mutta yleisesti monista paikoista on mahdollista saada rahat nopeamminkin. 

Käytännössä toiset lainapaikat maksavat rahat nopeammin tilille kun toiset, joten tämän takia lainavertailun tekeminen on järkevää jotta tietää miten nopeasti mikäkin paikka rahat maksaa. Tämän lisäksi on mahdollista, että lainan lopullinen hinta on kalliimpi ja sen ehdot ovat heikommat. Joten vertailun tekeminen ennen lainan hakemista ei todellakaan ole turhaa, vaikka se viekin ehkä hieman enemmän aikaa niin kuitenkin sen ansiosta lainan voi saada paljon edullisemmin. 

Nopeasti saatavia lainoja on useita, mutta toiset niistä ovat parempia kuin toiset. Tästä syystä haluamme tähän tuoda esille ne parhaimmat vaihtoehdot. 

Lainaa heti tilille 24h 2020

Lainaa tilille 24/7 2021

Joitakin vuosia taaksepäin olin mahdollista saada lainaa 24 tuntia vuorokaudessa kellon ympäri, mutta aikojen saatossa on tullut laki joka kieltää rahojen maksamisen hakijoiden tileille kello 23-07 välisenä aikana. Tästä syytä useimmista paikoista ei ole mahdollista saada lainaa tilillee yöllä, vaan rahat maksetaan seuraavana päivänä. Kuitenkin lainan hakeminen yöllä on mahdollista, joten jos haluat varmistua että saat aamuun mennessä rahaa niin lainahakemuksen voi valmiiksi tehdä yöllä ja jäädä odottelemaan päätöstä. 

Lainan nostaminen yöllä

Ferratumin kautta on mahdollista tehdä nostoja myös yöllä, tämä kuitenkin edellyttää että olet saanut myönteisen lainapäätöksen ja tehnyt ensimmäisen noston lainapaikan aukioloaikojen sisällä. Tällä tavalla on mahdollista varautua siihen että lainan tarve iskee keskellä yötä, mutta kuitenkaan uusia lainahakemuksia ei käsitellä yöllä. 

Eli jos tiedät jo valmiiksi tarvitsevasi rahoitusta yöaikana, voit varautua siihen avammalla luottotilin Ferratumille ja tehdä ensimmäisen noston etukäteen. Ensimmäinen nosto voi olla pienempi summa, jonka pystyt maksamaan heti takaisin, tämän jälkeen luottotili on käytössäsi ilman ylimääräisiä kuluja. Useimmilla hakijoilla ei kuitenkaan lainan tarve ole niin kiireellinen etteikö voisi odottaa seuraavaan päivään ja saada rahat tililleen alle tunnissa. Jos siis tarvitset lainaa heti tilille, katso suositut paikat ja lähetä lainahakemus käsiteltäväksi.