Laina.fi

laina.fi koroton ja kuluton

Laina.fi on luotettava ja monipuolinen lainapalvelu

Laina.fi on lainapalvelu, joka tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen lainaa eri tilanteisiin monipuolisesti ja luotettavasti. Laina.fi lainatuotteena toimii käyttölaina. Lainan hakeminen Laina.fi kautta on helppoa, voit tehdä sen verkkosivujen kautta maksuttomalla lainahakemuksella. Pankin asiakkaana pystyt helposti allekirjoittamaan lainapäätöksen verkkopankkitunnuksilla! Hae lainaa netistä monipuolisen Laina.fi sivuston ansiosta!

Hae lainaa

Perustiedot Laina.fi palvelusta:

  • Lainanhakijan ikäraja 18 – 75 vuotta.
  • Hae jatkuvaa joustoluottoa min. 4000 ja max. 10000 euroa.
  • Monipuolinen ja luotettava lainapalvelu.
  • Pyydä maksuton lainatarjous ja ylläty miten edullisesti voit lainaa saada!
  • Lainahakemuksen tekeminen on maksuton.
  • Todella kilpailukykyiset korot ja kulut.

Laina.fi myöntää kahta eri lainatuotetta, käyttölainaa sekä kertalainaa.

Miten haen lainaa Laina.fi:stä?

Laina.fi hae lainaa helposti netistä

Hae lainaa helposti netistä Laina.fi sivuston kautta ohjeiden mukaisesti.

Voit tehdä hakemuksen maksuttomasti kellon ympäri Laina.fi sivujen kautta. Laina.fi kautta tehtyihin lainahakemuksiin saat lainapäätöksen aina heti, mutta rahasiirrot tehdään aukioloaikoina.

Kilpailuta Laina.fi ja 30+ muuta

Lainahakemus Laina.fi:ssä

Laina.fi lainahakemus

Laina.fi sivujen kautta pystyt täyttämään ilmaisen lainahakemuksen. Valitse haluamasi summa lainalaskurilla. Valitse lainatuote (kertalaina tai käyttölaina) Valitse eräpäivä (15 tai 30 päivä) Lainalaskuri laskee sinulle oikealle noston suuruuden ja minimilyhennyksen kuukaudessa. Paina nappia “Hae lainaa” tunnistautumiseen.

Laina.fi käyttölainan kulut ja korot

Käyttölainasta puhutaam, että kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko esimerkiksi 4000 euron luotolle on maksimissaan 27,73 %. (Päivitetty Laina.fi sivustolta 2019)

Laina.fi lainojen edut

Laina.fi käyttölaina

Kertalaina:

Laina.fi on luotettava kumppanisi!Laina.fi kertalaina  Lainasummat kertalainassa aina 4000 – 10000 euroon asti tarpeiden mukaan! Asiakkaiden tyytyväisyys ennen kaikkea! Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi. Laina.fi toiminta on aina luotettavaa ja vastuullista!

Laina.fi vaatimukset lainanhakijalle

Käyttäessäsi Laina.fi palvelua sinun tulee olla 20 – 75 vuotta. Lainanhakijana sinulla on oltava säännölliset tulot sekä luottotiedot kunnossa. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla helposti Laina.fi palvelun kautta, Niillä pystyt tunnistautumaan palveluun lähettäessäsi lainahakemusta.

Kuinka nopeasti saan lainaa tilille Laina.fi kautta?

Kun olet toimittanut Laina.fi pyytämät liitteet ja tositteet tuloistasi, laina siirtyy heti tilillesi. Rahansiirto tileille tehdään ma – pe  klo. 07.00 – 22.00 sekä la – su 09.00 – 21.00. Jos sinulla on käytössäsi S-pankki, voi se vaikuttaa rahansiirtoon 1-2 päivää.

Kilpailuta Laina.fi ja 30+ muuta

Laina.fi lainatuotteet

Laina.fi myöntämät lainat eivät ole perinteisiä pikalainoja tai pikavippejä, sillä yleensä pikavippi tai pikalaina on suuruudeltaan 50 – 500 euroa ja niissä on yleisesti 30 päivän maksuaika. Kun valitset käyttöösi Laina.fi tajroaman käyttölainan, antaa se käyttöösi 2100 – 5000 euron luottoraja. Luottorajan puitteissa voit tehdä vapaasti nostoja 50 – 5000 euroa kerrallaan omien tarpeidesi mukaan. Käyttölaina on parempi vaihtoehto kuin yleensä käytettävät pikalainat tai pikavipit turvallisuuden ja edullisuuden takia.


Laina.fi asiakaspalvelu / yhteystiedot

Laina.fi logo

Avoinna ma – pe, klo 7 – 22

la – su, klo 9 – 21

Sähköposti: asiakaspalvelu@laina.fi

Puh. 020 764 1440

Fax. 020 764 1442

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]