Koroton pikavippi

Lainan ottaminen voi tuntua yleensä vieraalta ajatukselta, entä jos saisit lainaa ilman korkoa?

Jos mietit mielessäsi voiko se olla mahdollista, niin suosittelen jatkamaan lukemista sillä tulet huomaamaan mahdollisuuden.

Koroton pikavippi, eli pikavippi joka ei sisällä lainkaan korkoa tai muitakaan kuluja. Uusille asiakkaille koroton pikavippi on hyvä vaihtoehto, jos ei ole käyttänyt aikaisemmin kyseistä lainapalvelua.

Kuinka paljon on mahdollista saada pikavippiä ilman korkoa?

Kuinka paljon pikavippiä ilman korkoa saa riippuu lainapalvelusta. Yrityksien tarjoamat summat ovat yleensä 10 – 2000 euron väliltä.

Tällä hetkellä Suomilimiitti tarjoaa korotonta pikavippiä pisimmällä maksuajalla.

Lue lisää alapuolelta yrityksistä jotka tarjoavat korotonta pikavippiä.

Lainaa ilman korkoa

Kyllä luit oikein, lainaa on mahdollista saada ilman korkoa.

Laina ilman korkoa on sama kuin pikavippi ilman korkoa, eli uutena asiakkaana saat ensilainan ilman kuluja. Vältyty myös nostokuluilta, pelkästään se jo laskee lainattavan summan kustannuksia huomattavasti.

Mitkä yritykset tarjoavat korotonta pikavippiä?

5/5

Tällä hetkellä korotonta pikavippiä tarjoavat: Suomilimiitti, Ferratum, Ege, Saldolimiitti sekä Blue Finance.

Kuluton ja koroton ensilaina

Suurimmalla osalla lutonantajista on tarjota uusille asiakkaille lainaa ilman korkoja ja kuluja. Kun olet käyttänyt ensilainasi korottomasti, tulee sinusta palvelun asiakas.

Vaikka tarjous koskee vain uusia asiakkaita, tulet jatkossakin saamaan hyviä etuja palveluntarjoajalta.

Muistathan kuitenkin maksaa kuluttoman ensilainan annettuun päivämäärään mennessä takaisin, muuten siitä peritään korkoa. Laita aina ylös maksupäivät!

Onko sinulla tarve saada usein pientä lainaa, mutta et halua maksaa korkoja tai kuluja siitä?

Jos vastasit kyllä, kannattaa hyödyntää kuluton ja koroton ensilaina aina eri lainantarjoajalta.

Jos kuitenkin mietit takaisinmaksua, silloin kananttaa valita halvin vaihtoehto.

Lue lisää alapuolelta yrityksistä jotka tarjoavat korotonta pikavippiä.

Koroton pikavippi 2019

Suomilimiitti

Suomilimiitti

Tällä hetkellä Suomilimiitti tarjoaa markkinoiden suurinta kulutonta ja korotonta ensilainaa. Voit hakea kulutonta pikavippiä jopa 2000 €. Muistathan, että sinun pitää maksaa ensilaina seuraavan kuukauden loppuun mennessä, muuten lainallesi tulee korko.

5/5
ferratum joustavasti lainaa

Ferratum

Ferratumilta saat uutena asiakkaana 30 vuorokaudeksi korottoman pikavipin. Ferratumilta saat korotonta pikavippiä aina 2000 euroon asti. Ferratum muistaa myös vanhoja asiakkaita hyvillä pikavippitarjouksilla.

Uusille ja nykyisille asiakkaille koodilla ETUSI19 -50 % nostokuluista 1000 € asti. Koodi on voimassa 30.4.2019 asti.

5/5
Ege

Ege

Ege laiantuote on selkeästi hinnoiteltu pikavippi, kiinteällä 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Voit hakea Egen kautta lainaa 100 eurosta 2800 euroon asti. Uutena asiakkaana saat Egen 200 euron pikavipin ilman kuluja.

4.5/5
credigo

Credigo

Credigo on yksinkertainen ja helppo tapa saada nopeasti rahoitusta arjen yllättäviin menoihin. Credigo myöntää lainaa 100 - 2500 euron väliltä, 6 - 60 kuukauden maksuajalla.

4.5/5
blue finance

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa korotonta pikavippiä 100 - 300 €, 14 vuorokauden laina-ajalla. Pikavippiä on mahdollista hakea 100 - 700 €, mutta tarjouksen saa 100 - 300 euron summiin. Blue Financen kautta on mahdollista hakea myös joustoluottoa.

5/5