Komplett Bank

komplettbank laina

Komplett Bank on uusi pankkipalvelu, joka on eduiltaan joustava!

Komplett Bank on lanseerattu vuonna 2004 ja heidän tavoitteena oli lanseerata lainanhakijalle lainamarkkinoiden joustavinta lainaa sekä koroiltaan edullista. Tämän vuoksi voit olla varma, että saat kulutusluoton edullisilla ja maltillisilla koroilla sekä reilulla maksuajalla. Komplett Bank ei ole mikään tavallinen pikalainapalvelu netissä, vaan oikea norjalainen pankki. Lainassa korko on alkaen vain 4,9 % eikä se sisällä kiinteää maksuaikaa.

Voit hakea nyt maksuttomalla hakemuksella lainaa 1000 – 50.000 euroa, ilman vakuuksia tai takaajia.

Laina ei sisällä kiinteää kuukausierää, vaan voit maksaa lainastasi ainoastaan koron ja kulut. Komplett Bankin kautta otettu pankkilaina on hyvä vaihtoehto moneen eri rahoitustarpeeseen ja voit itse päättää mihin sen haluat käyttää. Ottaessasi lainaa Komplett Bankin kautta, voit myöhemmin nostaa maksamasi lainan uudelleen takaisin käyttöösi.

Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta, voit tehdä sen heti sivujen kautta. Komplett Bankin avulla voit olla varma, että saat lainamarkkinoiden edullisimman pankkilainan. 

Hae lainaa

Perustiedot Komplett Bankin luotoista:

 • Lainanhakijan ikäraja on 23 – 64 vuotta.
 • Laina ei sisällä kiinteää maksuaikaa.
 • Lainaa heti netistä 1000 – 50.000 euroa.
 • Voit itse valita miten paljon kuukaudessa haluat lyhentää lainaasi.
 • Komblett Bank pankkilainan korko on alkaen vain 4,9 %
 • Kuukaudessa pakolliset maksut ovat vain korot ja kulut.
 • Et tarvitse takaajia tai vakuuksia ottaessasi lainaa.
 • Kuukausilyhennys ei ole kiinteä.
 • Lainahakemuksen tekeminen on maksuton.
 • Päätöksen saat helposti suoraan sähköpostiisi.
 • Saat itse päättää mihin lainan käytät.
 • Kun olet maksanut lainan takaisin, on se uudelleen käytössäsi ilman erillistä hakemusta.

Komplett Bank lainoissa on selkeästi lainamarkkinoiden edullisimmat kulut!

Miten Komplett Bank toimii?

komplettbank joustoluotto

Komplett Bank lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta ja se itsessään ei sido sinua vielä mihinkään lainasopimukseen. Lainatarjouksen voi myös hylätä koska vain ilman perusteluita. Itsessään hakemuksen täyttäminen sekä tarjouksen vastaanottaminen on riskitöntä! Olemme kuitenkin varmoja, että Komplett Bankin kautta saamasi tarjous on mieleinen. Kun olet saanut tarjouksen, kannattaa kiinnittää huomio korkoon mikä on huomattavasti alhaisempi verrattuna muihin markkinoilla oleviin lainoihin. Komplett Bank lainoissa ei ole kiinteitä maksuaikoja tai kuukausilyhennyksiä, joka mahdollistaa sen, että voit itse suunnitella missä ajassa maksat lainan takaisin. Voit myös vaihtoehtoisesti maksaa jonkin aikaa lainastasi ainoastaan pelkät korot ja kulut.

Kilpailuta Komplett Bank ja 30+ muuta

Komplett Bank kulutusluoton kulut ja laina-ehdot

Syy minkä takia Komplett Bank pystyy tarjoamaan asiakkailleen lainaa muita lainatarjoajia edullisemmin, johtuu heidän kustannustehokkaasta toiminnastaan. Vuokrat ja muut kulut vievät ison summan pankin kuluista ja tästä syystä he joutuvat nostamaan  korkoja kulujen kattamiseen. Komplett Bankilla ei ole tätä ongelmaa, sillä heidän ei tarvitse maksaa vuokraa tai muita kustannuksia, koska heidän toimintansa tapahtuu netissä eikä kivijalkapankissa. Komplett Bank nettihakemuksen käsittely tapahtuu nopeasti ja asiakas voi olla varmasti tyytyväinen saamaansa lainatarjoukseen.

Esimerkiksi: 

komplettbank kulut

Komplett Bank lainahinnasto:

Lainahakemus 0 €. Avausmaksu lainassa on 49 – 195 € alkaen, riippuu aina nostetusta lainasummasta. Sähköinen lasku maksuton ( 0  € ) Jos haluat paperilaskun, veloitetaan siitä 5 €.

Komplett Bank edut:

Ei ollenkaan kiinteää kuukausierää. Voit valita lainallesi lainaturvavakuutuksen. Maksat ainoastaan kulut ja lainan koron. Jos päätät lähettää hakemuksen ja ottaa tarjouksen vastaan, se ei sido sinua mihinkään. Voit hakea lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.

Kilpailuta Komplett Bank ja 30+ muuta

Komplett Bank vaatimukset lainanhakijalle

Komplett Bank on vakavarainen pankkkipalvelu, joka tuo uutta näkemystä lainatarjontaan sekä kilpailukykyiset hinnat!  Pankin asiakkaana olet tervetullut Komplett Bank asiakkaaksi. Kunhan sinulla on nämä asiat kunnossa: Sinulla ei ole maksu-tai luottohäiriömerkintöjä. Olet hoitanut raha-asiasi hyvin. Sinulla on toimivat verkkopankkitunnukset, sillä tarvitset ne sopimuksen allekirjoittamiseen. Olet vähintään 23-vuotias.

Kuinka nopeasti saan Komplett Bank lainan käyttöön?

Pystyt itse suurimmalta osin vaikuttamaan siihen miten nopeasti saat lainasi käyttöön. Komplett Bank ei ole pikalainapalvelu vaan pankki, joten he tarvitsevat sinulta muutaman liitteen ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä.

Liitteet mitä Komplett Bank voi pyytää:

 • Viimeisin palkkakuitti.
 • Jos lainasi on suurempi, niin mahdollisesti veroilmoitus sekä lisäosaa.

Nopeuttaaksesi lainankäsittelyä omalta osalta, on suositeltavaa lähettää tarvittavat liitteet pankkipalveluun. Myönteisein päätöksen jälkeen lainanhakijan tilille laina maksetaan keskimäärin noin 1 – 2 arkipäivän kuluessa. 

komplettbank maksuton lainatarjous
Varmistaaksesi lainan saamisen, toimi ohjeiden mukaisesti Komplett Bank sivuilla.

Komplett Bank asiakaspalvelu / yhteystiedot

komplettbank logo

Avoinna arkisin 9 – 16

Pyhinä suljettu 

Puh. 09 42452288

Sähköposti: [email protected]

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]