Käyttöraha.fi

käyttöraha lainaa

Käyttöraha.fi myöntää joustoluottoa aina 100 eurosta 50 000 euroon asti!

Käyttöraha on lainapalvelu, joka tekee yhteistyötä Komplett Bankin kanssa. Komplett Bank on perustettu Norjassa vuonna 2014 ja se kuuluu Norjan pankkien talletussuojarahaston jäseneksi. Kaikki Käyttörahan myöntämät lainat ovat siis Komplett Bankin alla toimivia lainatuotteita.

Käyttörahan myöntämissä joustoluotoissa on poikkeuksellista se, että sitä voi hakea jopa 50.000 euroon asti! Näin suurta joustoluottoa et tule löytämään muista Suomen pankeista.

Käyttörahan kautta saat joustavasti maksuaikaa ja vaihoehtoisesti voit kuukaudessa valita maksavasi ainoastaan lainallesi kertyneet korot. Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit nostaa lainaa tilillesi silloin kun haluat luottorajan puitteissa. Kun olet maksanut lainasi takaisin, voit käyttää sen taas uudelleen ilman erillistä hakemusta. Vaikka käyttölaina.fi on uusi tulokas, se on todettu luotettavaksi ja hyväksi lainanhakupalveluksi, koska se tekee tiivistä yhteistyötä Komplett Bankin kanssa. Komplett Bank on suuri Norjalainen pankki, joka myöntää vastaavia joustoluottoja myös Suomen markkinoilla.

Hae lainaa

Perustiedot Käyttölainasta:

  • Lainanhakijan tulee olla vähintään 23-vuotias.
  • Lainaa heti 1000 – 50 000 euroa.
  • Joustavasti maksuaikaa, voit valita kuukaudessa maksavasi ainoastaan lainan korot.
  • Lainahakemuksen tekeminen on maksuton.
  • Kun olet maksanut lainasi takaisin, voit käyttää sen uudelleen ilman erillistä hakemusta.
  • Palvelun käyttö itsessään on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.
  • Yhteistyössä Komplett Bankin kanssa.

Miten Käyttöraha.fi toimii?

käyttöraha.fi hakemus

Käyttöraha.fi maksuttomalla lainahakemuksella pystyt hakemaan joustoluottoa. Seuraa ohjeita.

Pystyt hakemaan joustoluottoa Käyttöraha.fi palvelun ilmaisella lainahakemuksella. Itsessään lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido sinua vielä mihinkään. Kun olet saanut lainatarjouksen käyttörahalta, sinun ei tarvitse hyväksyä sitä eikä perustella hylkäämistä. Voit hakea helposti lainaa verkkopankkitunnuksilla.

Hae lainaa!

Täytä Käyttöraha.fi palvelun ilmainen lainahakemus netissä. Valitse lainasumma, alapuolelle laskuri laskee automaattisesti miten paljon sinulle tulee vähintään kuukaudessa maksettavaa. Paina “Hae nyt” nappia ja siirry eteenpäin. Täytä hakemuksessa pyydettävät perustiedot. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi. Lainapäätöksen saat välittömästi. Jos päätät hyväksyä lainapäätöksen, niin rahat ovat käytettävissä.

Pyydä lainatarjoukset

Esimerkiksi: 

käyttöraha.fi lainaesimerkki


Käyttöraha.fi asiakaspalvelu / yhteystiedot

Sähköposti: info@kayttoraha.fi

Pyydä lainatarjoukset

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]