Kaikki pikavipit Suomessa

Sivustomme tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme parhaimmat lainat ja helpottaa niiden löytämistä lainavertailun avulla. Suurin osa hakijoista on kuitenkin kiinnostuneita näkemään laajemman listauksen kaikista pikavipeistä Suomessa vuodelle 2021, joten jatkamalla lukemista löydät itsellesi varmasti parhaimman vaihtoehdon. 

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Pikavipit 2021

Nykyään markkinoilla on tarjolla paljon erilaisia pikavippejä, joten lainan hakeminen ei voi olla kiinni liian suppeasta valikoimasta. Isoimmaksi ongelmaksi voi koitua valinnan vaikeus eikä oikein tiedä mikä tarjolla olevista pikavipeistä olisi paras itselleen. Halusimme tehdä asiakkaille lainan hakemisesta helppoa luomalla tämän sivuston. 

Kuitenkin kysynnän vuoksi teimme erillisen listauksen kaikista pikavipeistä Suomessa, jotta ongelmaksi ei tulisi oikean lainan löytäminen. Kun pikalainat listataan yhteen paikkaan, on asiakkaiden helpompi huomata erot pikavippipaikkojen välillä. Kaikki tarjolla olevat pikalainat eivät ole samanlaisia, sillä usein eroavaisuus huomataan ehdoissa sekä kuluissa. 

Kaikki pikavipit Suomessa

Pikavippipaikat 2021

Erilaisia pikavippipaikkoja on lähes yhtä paljon kuin tarjolla olevia pikavippejä. Nykyään markkinoilla on lähes 30 eri lainaa tarjoavia yrityksiä. Osa yrityksistä tarjoaa ainoastaan lainatuotteena pikavippiä, kun taas toiset ovat laajentaneet tarjontansa myös suurempiin kulutus- ja joustoluottoihin. Tänä päivänä useimmat lainafirmat haluavat keskittyä tarjoamaan ainoastaan yhtä lainatuotetta. 

Vaikka joidenkin tarjonta rajoittuisi ainoastaan pikavippeihin ja joustoluottoihin, on usein kuitenkin vain toinen näistä tuotteista parempi. Harvemmin törmää lainanmyöntäjiin jotka tarjoavat enemmän kuin kaksi lainatuotetta. Tästä syystä usein voi olla järkevämpää hakea jostain toisesta paikasta jos haluaa saada erilaista lainaa. 

Ehdottomasti tämän hetken suosituimmiksi pikavipin tarjoajiksi ovat nousseet Ferratum, Vivus sekä Rahalaitos. Yläpuolelta olevasta taulukosta löydät lisää hyviä pikavipin tarjoajia. 

Kaikki pikalainat ja luotot

Olemme lisänneet listaan myös tarjolla olevia pikalainoja sekä luottoja, jos haluat saada kattavamman listan hyvistä lainapaikoista niin suosittelemme siirtymään suosittuun lainavertailuun. Lainavertailu karsii ylimääräiset vaihtoehdot pois ja tarjoaa listauksen hakijan omien tietojen sekä ehtojen mukaiset lainat. Jos tarkoituksenasi oli pikavipin sijaan hakea suurempaa kulutusluottoa, löydät vertailun avulla myös listauksen niistä. 

Pikavipin hakeminen on nopeaa sekä helppoa, voit siirtyä valitsemasi lainapaikan verkkosivuille täyttämään maksuttoman hakemuksen jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi jopa alle tunnissa.