Joustoluotto heti – Mikä on paras joustolaina 2021?

Joustoluotto heti-mikä on paras joustolaina 2020

Etsitkö nopeaa joustoluottoa heti? Usein perinteiset pankit tarjoavat joustoluottoa kulutusluoton sijaan. Joustoluottoa on mahdollista käyttää luottokortin tavoin ja se kulkee aina mukanasi. Voit nostaa koko summan kerralla tilillesi tai vaihtoehtoisesti pienissä erissä tarpeen mukaan. 

Kulutusluotoissa taas myönnetty lainasumma nostetaan kokonaisuudessaan tilille, tällöin myös lainan korko sekä kustannukset juoksevat koko lainasumman osalta riippumatta siitä aijotaanko koko summa käyttää heti vai myöhemmin. Joustoluotossa korko ja kustannukset määräytyvät nostetun lainasumman mukaan. Tee vertailu ja löydä paras joustolaina vuodelle 2021. 

Parhaat joustoluotot 2021

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Joustoluoton kustannukset

Joustoluoton kustannukset määräytyvät samalla tavoin kuin kulutusluotoissa, useimmiten eruborin mukaan kolmelta kuukaudelta, tähän päälle pankki vielä laskee oman lainamarginaalin. Näiden lisäksi joustoluottoihin lisätään vielä mahdollinen luottotilin avausmaksu, joka peritään kertaluontoisesti. Joissain lainapaikoissa voi joutua maksamaan luottotilistä tilinhoitomaksua kuukaudessa jonkun tietyn summan verran. 

Myös jokaisesta tehdystä nostosta veloitetaan joku tietty prosentuaalinen osuus, joka ei kuitenkaan ole kovin suuri. Lainantarjoajasta riippuen voidaan asiakkaalta periä myös käsittelymaksu. Tästä syystä monet hakijat eivät valitse joustoluottoa, koska lainan kustannukset tuntuvat monimutkaisilta ja vaikeasti ymmärrettäviltä. 

Joustoluotosta voi joutua maksamaan maltaita, jos sen hakee jostain muusta kuin perinteisestä pankista. Useimmat pikavippiyritykset tarjoavat lainatuotteinaan myös joustoluottoja, kuitenkin heidän tarjoamissaan joustoluotoissa voi korot sekä muut kulut olla paljon korkeammat mitä perinteisillä pankeilla. Kyseisiä joustoluottoja on kuitenkin mahdollista saada usein ilman vakuuksia tai takaajia. Kuitenkin kyseisen lainatuotteen kanssa tulee olla tarkkana, sillä usein se valitaan turhan helposti ilman hyviä perusteluita. Pahimmillaan sen kanssa voi joutua talousongelmiin sekä mahdollisiin maksuhäiriömerkintöihin. 

Millainen takaisinmaksu joustoluotossa on?

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava vaihtoehto arjen yllättäviin menoihin. Takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudess, jolloin käytetystä summasta maksetaan takaisin vähintään luotonmyöntäjän kanssa sovittu tietty prosenttimäärä, joka vaihtelee noin 5 – 10 % väliltä. Joustoluoton takaisinmaksu summan voi itse valita sekä talouden joustaessa sitä voi maksaa suuremman summan kerralla, joka välttää korkojen nousemista sekä kulujen kertymistä liian suureksi . Kuitenkin suurimmassa osassa lainapaikoissa on määritelty joku vähimmäissumma mitä lainaa tulee lyhentää kuukaudessa. 

Joustoluotto kokemuksia - kenelle se sopii?

Joustoluotto on joustava luotto, joten se sopii kenelle tahansa. Kyseiselle lainalle ei ole erikseen määrätty mitään tietty käyttökohdetta, vaan se sopii moneen eri tarkoitukseen. Kuitenkin joustoluoton lainasumma on kohtuullisen pieni, joten pelkästään jo se tekee käyttöön jotakin rajoitteita. Kyseinen lainatuote ei siis sovi esimerkiksi asuntolainaksi, mutta on hyvä vaihtoehto uuden auton hankintaa varten.

Joustoluotto toimii luottokortin tavoin, joten se helpottaa arkea jos palkkapäivä on vielä turhan kaukana. Joustavaa luottoa voi hakea samalla tavalla kuin muitakin lainatuotteita. Valitse vertailusta sopiva vaihtoehto ja siirry täyttämään maksuton hakemus. Hakemus itsessään ei sido vielä lainan ottamiseen, mutta kun saat lainapäätöksen ja päätät hyväksyä sen, niin olet sitoutunt siihen.