Helppo pikavippi

Pikavippiä etsiessä voi törmätä useampiin lainapalveluihin jotka sitä tarjoavat. Toiset paikat myöntävät sitä helpommin kun toiset. Tästä syystä olemme poimineet tähän artikkeliin ne suosituimmat, jotka tarjoavat mahdollisuuden hakea suoraan netistä nopeasti pikavippiä vuodelle 2021. 

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Miten hakea helppo pikavippi?

Ei ole olemassa yhtä vastausta siihen miten voi hakea tai saada helppo vippi. Onko tarkoituksena hakea helppoa lainaa, jossa hakuprosessi on vaivaton ja nopea tehdä? Vai haluatko saada lainaa, jota myönnetään helpommin hakijoille joiden tulot tai rahatilanne ei ole välttämättä niin hyvä? Kummallakin asialla voidaan tarkoittaa helppoa pikavippiä, joten suosittelemme jatkaman lukemista jotta tiedät mitä kriteerejä vaaditaan helpon pikavipin saamiseksi vuonna 2021. 

Helppo pikavippi

Näin saat nopeasti ja helposti lainaa

Onko tarkoituksenasi löytää lainapaikka, josta voi saada lainaa minuuteissa ilman monimutkaisten lainahakemuksien täyttämistä? Silloin sinun ei tarvitse kovin kauas mennä, sillä tämän artikkelin sisältö perehdyttää sinut siihen.

Nykypäivän lainan hakemisesta netissä on tehty jops helpompaa kuin esimerkiksi perinteisien pankkien kautta. Tästä syystä jos lainan tarve iskee nopeasti niin on järkevämpää täyttää lainahakemus netissä kuin lähteä pankkiin dokumenttien kera. Usein perinteisien pankkien kautta haetuissa lainoissa lainaprosessi voi kestää useita päiviä, kun taas netissä täytetyissä hakemuksissa lainapäätös tulee jo saman päivän aikana. Lainapaikkojen välillä ilmenee joitakin pieniä eroja esimerkiksi ehtojen suhteen, yleisesti voidaan kuitenkin sanoa että lähes jokaisesta paikasta täytetyn lainahakemuksen jälkeen siihen vastataan jopa 15 minuutin sisällä. 

Jos tarkoituksena on hakea suurempaa pikavippiä, voi hakemuksen tekeminen viedä hieman enemmän aikaa, mutta lähtökohtaisesti se ei eroa suurestikkaan pienemmästä pikavipistä. Joitain eroja voi myös ilmetä sen suhteen miten nopeasti laina on mahdollista saada tilillesi. Jotkut lainapaikat tarjoavat mahdollisuutta saada lainaa heti tilille, kun taas joissain paikoissa maksaminen voi viedä pankista riippuen 1 – 2 arkipäivää. 

Pikavippi matalilla kriteereillä

Jos taas tarkoituksenasi on hakea lainoja, joiden kriteerit eivät ole niin tiukat ja joita olisi mahdollista saada työttömänä tai ilman sen suurempia tuloja, niin usein näissä tilanteissa erot lainapaikkojen välillä voivat olla suuremmat. Jotkut lainapaikat vaativat hakijoilta parempia tuloja tai hakemisessa kiinnitetään enemmän huomiota sen hetkiseen työtilanteeseen. 

Kyseiset tilanteet arvioidaan usein tapauskohtaisesti, joten niitä ei ole helppo arvioida ennen hakemuksen jättämistä. Joitain yleisimpiä esimerkkejä kriteerien suhteen voidaan määritellä. 

  • Lainapaikan asettama ikäraja
  • Lainan korko

Mitä korkeamman ikärajan tai alhaisemman koron lainapaikka on asettanut, sitä vaikeampaa lainan saaminen voi olla. Näiden ongelmien ilmetessä olemmekin listanneet tähän artikkeliin lainapaikat joista lainaa voi keskimäärin saada hieman helpommin. Jos taloudelinen tilanteesi on lainanotto hetkellä hieman heikko, kannattaa kokeilla hakea lainaa edellä mainituista paikoista, kunhan muistaa tiedostaa että laina pitää pystyä maksamaan ajallaan takaisin. 

Jos epäilet, että ikäsi ei täytä kyseisen lainapaikan vaatimuksia, kannattaa valita lainavertailusta jokin toinen paikka joka voi myöntää lainaa ikäisellesi helpommin. Esimerkiksi joistain paikoista on mahdollista hakea pikavippi 18v sekä pikavippi19v

Lainan hakeminen voi keskeytyä myös siihen, että kyseinen paikka arvioi maksukykysi huonoksi, tässä tilanteessa lainaa ei kannata ottaa vaan miettiä muita rahoituskeinoja. Jos otat lainaa huonosta maksukyvystä huolimatta, voi seurauksena olla maksuhäiriömerkintä tai pahimmillaan ulosottoon meneminen. Ennen lainan hakemista varmista taloudellinen tilanteesi, jotta tiedät ettei takaisinmaksu tuota ongelmia.