Halvin pikavippi

halvin pikavippi

Halvimman pikavipin etsiminen voi tuntua joskus hankalalta, sillä yleensä halvin pikavippi on myös suosituin pikavippi. Pikavippien hinnoissa esiintyy useimmiten suuria eroja. Listasimme tälle sivulle markkinoiden tämän hetken halvimmat pikavipit, joita on mahdollista hakea netistä ilman vakuuksia tai takaajia. 

Tämän tekstin alapuolelle keräsimme kolme halvinta pikavippiä.

Netistä on myös mahdollista hakea täysin ilmainen pikavippi, mutta ne ovat usein uusien asiakkaiden käytössä. Tästä sivusta näet sekä uusille että nykyisille asiakkaille tarjolla olevat halvimmat pikavipit.

Halvimmat pikavipit 2021

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
4000 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Löydä halvin pikavippi

Kun tarkoituksena on löytää halvin pikavippi, kannattaa muistaa seuraavat seikat:

  • Tarkista aina ensin, että lainatuotteena toimii kertaluontoinen pienlaina.
  • Muista pyytää lainatarjous useasta palvelusta.
  • Jos pikavipin saamisella ei ole kova kiire, suositeltavaa on käyttää joko lainojen kilpailutuspalveluita tai lainavertailua.

Perustelut:

 Monella lainapalvelulla on tyyli mainostaa lainatuotettaan pikavippinä, vaikka se olisikin jatkuva joustoluotto. Joustoluotto voikin todellisuudessaan olla netin kallein laina sekä niiden todelliset vuosikorot voivat kiivetä jopa melkein kolmeen kymmeneen prosenttiin. Pikavipin todellinen vuosikorko on yleensä maksimissaan 20 %.

On suositeltavaa kilpailuttaa tai vertailla lainat aina ensin! Kannattaa pyytää lainatarjous useasta eri palvelusta, tämän avulla saat monta lainatarjousta vertailtavaksi ja sinun on helppo valita niistä tarpeisiisi sopivin sekä tietenkin edullisin.

Jos sinulla on kiire pikavipin suhteen etkä ehdi kilpailuttamaan sitä, niin kannattaa jättää se kilpailuttavien palveluiden hoitoon. Esimerkiksi Omalaina.fi, Rahalaitos tai Lendo ovat luotettavia palveluita, jotka kilpailuttavat lainat puolestasi jopa 100 – 60 000 euroon asti.

Löydä halvin pikavippi netistä

Onko sinulla tarve saada nopeasti pikavippi suoraan netistä, mutta ongelmana on se, että et tiedä mistä sitä kannattaisi hakea? Onko ensimmäisenä mielessä se, että pelkäät vahingossa ottavasi liian kalliin pikavipin, jonka ongelmat selviää vasta takaisinmaksussa?

Vertailemalla eri vaihtoehtoja on mahdollista löytää kuluton ja edullinen laina ilman vakuuksia. Kun jatkat lukemista, voit saada pikalainan todella edullisesti kun valitset oikean paikan! Älä enää käytä aikaa kalliiden pikavippien metsästämiseen, vaan lue tästä miten löydät halvimmat pikavipit. 

Katso myös uusimmat pikavipit sekä pienempään rahantarpeeseen lainaa 100 € ja 200 €.

Lue lisää: Millainen lainatuote pikavippi on

Halvin pikavippi

Pikavippi voi olla 100 % kuluton!

Olet varmasti joskus törmännyt etsiessäsi edullista lainaa siihe, että puhutaan kuluttomista pikavipeistä. Lue tämä jotta tiedät varmasti mikä on kuluton tai koroton pikavippi.

Mitä tarkoittaa kuluton ensilaina?

Usein uusille asiakkaille tarjotaan kuluttomia pikavippejä. Mikä on paras pikavippi? Kannattaa tutustua tarkasti tarjolla oleviin vaihtoehtoihin, näin säästytään turhilta kuluilta ja maksuilta. Kuluttomat ja korottomat pikavipit kohdistuvat uusille asiakkaille ja ovat tutustumistarjouksia.

Tässä muutama tärkeä asia listattuna kuluttomista ja korottomista pikavipeistä: 

– Kuluton ensilaina on suuruudeltaan usein 10 – 4000 euroa.

– Kuluttoman ensilainan laina-aika on 14 – 30 vuorokautta.

– Kuluttoman pikavipin saa usein tilille jopa alle 15 minuutissa, joten se on hyvä vaihtoehto nopeaan rahantarpeeseen.

– Kun on hakee ensimmäistä lainaansa, niin kuluton ensilaina on varmasti halvin pikavippi.

Katso: Miten voit saada pikavipin 6 kuukauden maksuajalla

Kannattaako kulutonta ensilainaa hakea?

Tämä on kysymys, mikä on tärkeää huomioida kun on ensimmäisestä lainasta kyse! 

Kun kyse on kuluttomasta ja korottomasta pikavipistä, se varmasti herättää huomion vai mitä? Vaikkakin kyseessä on kuluton pikalaina, ovat ne kuluttomat vain yllämainitun maksuajan mukaan. Kannattaa siis huomioida se, että pystyt varmasti maksamaan pikavipin takaisin sen eräpäivään mennessä.

Sinun kannattaa siis olla 100 % varma, että pystyt maksamaan pikavipin takaisin mainittuu eräpäivään mennessä, näin voit hyödyntää nämä tarjoukset.

Pikavippi ikäraja 

Usein hakiessa pikavippiä tulee mieleen minkä ikäinen voi hakea sitä?Jos olet 18 vuotias, katso mitä se vaatii että voit hakea pikavippiä 18v. Jos taas olet 19- vuotias ja mietit mitä lainapalveluita sinulle avautuu ja mistä voit hakea niin katso pikavipit 19v. Kun hakija on täyttänyt 20 vuotta, avautuu yleensä enemmän lainavaihtoehtoja sekä eri lainapaveluita, joista lainaa voi hakea. Katso lisätiedot pikavippi 20v ja tiedät enemmän.

Löydä aidosti halvin pikavippi, jonka saat pitkällä maksuajalla nopeasti tilillesi!

Pankkilaina vs pikavippi
  • Korko pankkilainassa on pienempi.
  • Laina-aika pankkilainassa on pidempi. 
  • Kun valitsee pankkilainan, saa lainan heti tilille, jopa muutamassa minuutissa. 

Haluat saada netin halvimman lainan?

Haluatko olla 100 % varma siitä, että lainatarjouksesi on halvin sekä laadultaan hyvä?Hyvä jos vastasit kyllä, koska lainojen kilpailuttaminen on aina viisasta ja sillä vältyt maksamasta turhasta.

Netissä on paljon suosittuja lainanvälityspalveluita, jotka tekevät kilpailuttamisen puolestasi. Hyvänä vaihtoehtona on esimerkiksi Rahalaitos, joka kilpailuttaa lainahakemuksen jopa 20 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä.

Mikä on lainanvälityspalvelu?

Lainanvälityspalvelu etsii ja kilpailuttaa lainahakemuksen mukaisen sopivan ja halvan lainan. Yhdellä hakemuksella saa useita lainatarjouksia omaan sähköpostiin. Kun lainanvälityspalvelua käyttää, on se 100 % ilmaista!

Lainatarjouksen voi pyytää 500 – 70 000 euron summille. Maksuaikaa on mahdollista saada oman valinnan mukaan 1 – 15 vuotta. Lainatarjousta pyydettäessä et maksa mitään! Sekä sen pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Lainatarjouksen voi tehdä helposti netissä 24/7! Lainaa voi hakea helposti myös verkkopankkitunnuksilla.

Mistä ilmainen pikavippi?

Ensilainan ottajana on suositeltavaa aina hyödyntää ilmaiset pikavipit. Tässä muutama palvelu, jolla on tarjota ilmaista pikalainaa.

Mietitkö millä tavalla pystyt hakemaan lainaa, jos esimerkiksi et omista verkkopankkitunnuksia.. EI hätää katso tästä miten saat pikavipin tekstiviestillä

Esimerkiksi Blue Finance tarjoaa hyviä ja edullisia tarjouksia ensilainan ottajalle. Hae nyt Blue Finance lainaa ja hyödynnä mahdolliset uuden asiakkaan edut.

Myös Ferratum tarjoaa korotonta ja kulutonta ensilainaa 30 vrk uusille asiakkaille. Siirry täyttämään nopea ja maksuton lainahakemus. 

Lue lisää: Mistä voit saada ilmaisen pikavipin ilman kuluja 

Ferratum logo

Lainaa:
1 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 54 kk

Ikävaatimus:
21 vuotta

Credit24 logo

Lainaa:
50 – 4000 €

Maksuajat:
3 – 36 kk

Ikävaatimus:
19 vuotta

bluefinance

Lainaa:
100 – 5000 €

Maksuajat:
Joustava

Ikävaatimus:
18 vuotta