Halpa laina heti

Netissä toimivien lainapalveluiden ansiosta halpaa lainaa on mahdollista saada nopeasti, kunhan osaa valita oikein. Tähän artikkeliin olemme listanneet kaikki ne parhaimmat lainapaikat, joista lainaa on mahdollista saada heti. Valitse itsellesi parhain vaihtoehto ja hae edullista lainaa nopeasti.

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Halpaa lainaa heti 2020

Lainapalveluiden eroja voi ilmetä nopeudessa sekä hinnoissa. Tämä erottaa myös pankkilainat ja pikavipit toisistaan. Pikalainaa on mahdollista saada nopeasti, mutta hinta voi olla kalliimpi kuin pankkilainoissa. Pankkilainojen käsittely voi taas viedä useita päiviä tai jopa viikkoja.

Nykyään lainojen välillä ei ole suuria eroja, kuitenkin nopeiten ja edullisesti lainan voi saada suoraan netistä. Ennen puhuttiin pelkästään pikavipeistä, mutta nykyään tarjonta on laajentunut isompiin kulutusluottoihin sekä joustoluottoihin. Kulutusluottoja voidaan verrata ominaisuukisen ja ehtojen osalta pankkilainoihin. 

Usein näillä ominaisuuksilla varustettuja lainoja voi olla vaikeaa löytää, sillä useimmat netissä tarjolla olevaat pikaluotot tai pikavipit ovat edelleen sieltä kalliimmasta päästä. Tekemällä kattavan lainavertailun, pystytään nämä ongelmat selättämään ilman että lainoista joudutaan maksamaan liikaa. 

Halpa laina heti

Halpa laina 2020

Usein lainaa otettaessa mietitään ensimmäisenä mistä sitä voisi saada kaikkein edullisemmin. Järkevintä on tietenkin valita se halvin laina, kuitenkin usein se halvin pikavippi ei välttämättä ole paras vaihtoehto. 

Usein halvat lainat sisältävät seuraavat heikkoudet: 

  • Halvempia lainoja voi olla vaikeampi saada korkean ikärajan takia. Joissain paikoissa ikäraja voi olla jopa 23 tai 25 vuotta. 
  • Niiden takaisinmaksuajat voivat usein olla liian lyhyitä tai liian pitkiä. 
  • Kyseiset lainat  harvemmin tarjoavat maksuvapaita kuukausia tai joustoa. 

Halpojen lainojen ehdot

Usein edullisuuden sijaan kannattaa miettiä millaiseen tarkoitukseen laina tulee sekä mitkä paikat niitä tarjoaa. Toiseksi tärkein asia on lainaehdot, kun ehdot ovat itselleen sopivat sekä tiedetään tarkelleen millaista lainaa tarvitaan, on mahdollisuus löytää ne halvimmat lainat. Esimerkiksi monissa paikoissa ikäraja voi rajoittaa lainan hakemisen. Esimerkiksi useissa paikoissa tarjonta on suppea 18 vuoden iälle. 

Jos omat asettamat ehdot tai tarpeet eivät ole rajatut, on myös järkevää tarkistaa miten paljon joudut maksamaan ylimääräistä haluamistasi ehdoista. Useimmissa lainapaikoissa joustavasta takaisinmaksusta voi joutua maksamaan lisähintaa, tästä syystä kannattaa miettiä miten paljon pystyisi säästämään jos luopuisi jostain ehdoista. Näillä vinkeillä voi yleensä helpommin löytää itselleen sopivan halvan lainan.