Fellow Finance

fellowfinance rahoitus

Fellow Finance on pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu!

Fellow Finance on vertaislainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoja 500 – 15 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki myönnetyt lainat on mahdollista nostaa kerralla tai vaihtoehtoisesti kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja. Halvempaa lainaa pankin sijasta yksityiseltä henkilöltä, sillä Fellow Finance on vertaislainapalvelu, joka auttaa meitä tavallisia Suomalaisia lainaaman muilta tavallisilta Suomalaisilta. FellowFinance laina on todella selkeä, edullinen sekä helppo! Laina ei sisällä mitään piilokuluja tai nostorajoituksia.

Saat itse päättää lainasi koron, lainasumman sekä takaisinmaksuajan.

Fellow Finance kautta haetuissa lainoissa nimelliskorko on alkaen vain 8 %. Fellow Financen kotisivut ovat selkeät ja näet hinnoittelun aina heti, sen takia se onkin Suomen selkein vertaislaina. Pyydä maksuttomasti Fellow Finance.fi palvelun kautta lainatarjous, yllätyt siitä miten edullista lainaaminen voi olla!

Hae lainaa

Perustiedot Fellow Financesta:

 • Lainanhakijan pitää olla täyttänyt 20-vuotta.
 • FellowFinance kulutusluotto 500 – 15.000 €
 • Voit valita maksuajan, joka on 2 – 7 vuotta.
 • Lainaamasi raha on muilta yksityisiltä henkilöiltä.
 • Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta ja nopeaa.
 • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi tunnissa!
 • Jos valitset kuukausierän, se on alkaen vain 25 € !
 • Fellow Finance on luottamuksellinen vertaislainapalvelu, tietosi jäävät ainoastaan Fellow Financen tietoihin.
 • Et tarvitse lainan ottamiseen takaajia tai vakuuksia.
 • Lainan korko ei vaihdu vaan on kiinteä koko laina-ajan.
 • Lainatuotteena toimii kertaluontoinen kulutusluotto.

Isoin myönnettävä lainasumma on 15 000 euroa, 24 – 84 kuukauden maksuajalla. Asiakkas voi kuitenkin päättää maksaa lainansa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja. 

Miten Fellow Finance lainaa voi hakea?

fellowfinance lainahakemus

Fellow Finance palvelun kautta, pystyt helposti täyttämään lainahakemuksen ilmaiseksi muutamassa minuutissa. Valitse lainan tyyppi (kulutusluotto, lainojen yhdistäminen tai pienlaina) Sen jälkeen valitse lainasumma ja laina-aika. Saat lainatarjouksen heti, jonka voit hyväksyä sekä hylätä tai jäädä odottamaan seuraavaa tarjousta. Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat rahat tilillesi nopeasti, mahdollisesti jo saman arkipäivän kuluessa. Hae lainaa heti missä ja milloin tahansa.

Kilpailuta Fellow Finance ja 30+ muuta

Kuukausierä Fellow Finance

fellowfinance kuukausierä

Fellow Finance laskurin avulla, näet suoraan lainaamallesi summalle kuukausierän. Näin pystyt suunnittelemaan kuukaudessa menosi ja lainan ottaminen on helpompaa! Lainojen korko on 8 – 25 % väliltä, sillä lainan korkoon vaikuttaa haetun lainan määrä, maksuaika, se miten pystyt maksamaan lainasi takaisin sekä muut tietosi.

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia Fellow Finance

lainaa ilman vakuuksia tai takaajia fellowfinance

Miksi valita luotonantajaksesi Fellow Finance? 

Asiakkaat ovat valinneet Fellow Financen koska se on nopea, helppo, edullinen ja turvallinen! Fellow Financen luotot ovat kaikki vakuudettomia lainoja, eli et tarvitse ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Ei enää turhia paperilaskuja, sillä saat laskun suoraan sähköpostiisi. Muista ilmoittaa muuttunut tai uusi sähköposti Fellow Financen järjestelmään. Jos lasku unohtuu maksaa ajallaan, tulee siitä maksumuistutus sähköpostin lisäksi myös kirjeitse kotiin. Kaikki henkilötietosi pysyvät salassa, sillä lainanmyöntäjät eivät näe lainanhakijoiden henkilötietoja eikä myöskään lainanhakija näe lainanmyötnäjän henkilötietoja. Henkilötietojesi paljastumisen vaaraa ei ole, eli lainan hakeminen on täysin turvallista!


Fellow Finance asiakaspalvelu / yhteystiedot

fellowfinance logo

Arkisin klo 9 – 17

Puh. 0203 80101 (0,1717 €/min)

Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 4]