Everyday

everyday joustoluotto

Senttilaina.fi ei ole yhteistyössä Everyda.fi palvelun kanssa, joten emme suosittele kyseisen lainapalvelun käyttämistä.

Sen sijaan suosittelemme, että pyydät lainatarjouksen huomattavasti edullisemmasta Luottonetistä.fi palvelusta.

Lue kyseisestä lainapalvelusta lisää tästä: Luottonetistä.fi

Kilpailuta 30+ muuta palvelua

Everyday lainaa heti 2000 euroa!

Everydayn joustoluotossa ei ole ollenkaan kiinteitä vuosimaksuja tai muitakaan piilokuluja. Voit itse valita haluatko nostaa lainasi pienissä vai suurissa erissä, kuitenkin luottorajan puitteissa. Pystyt tekemään nostot helposti ja  vaivattomasti joko netissä tai tekstiviestillä. Pystyt tekemään nostot tarpeen vaatiessa koska tahansa.

Everyday joustoluotto nopeasti, lainaa nyt jopa 2000€!

Joustoluotto sopimuksen tekeminen on täysin ilmaista, sillä kulut määräytyvät vain käyttämäsi luoton mukaan. Nostoprovisio luotossa on 15 % ja maksaessasi luoton ensimmäisenä eräpäivänä muita kuluja ei tule. Joustoluottoa maksetaan takaisin aina kuukausittain, eli tässä kuussa tekemäsi nostot maksat vasta ensi kuun lopussa. Perjaatteessa keskimääräinen maksuaikasi on 45 päivää. Everydayn kautta on mahdollista saada myös osamaksuominaisuus eli maksat vain laskun minimilyhennyksen.

Kilpailuta 30+ muuta palvelua

Perustiedot Everyday lainapalvelusta:

  • Everydayn ikäraja on 21-vuotta.
  • Saat käyttöösi joustoluoton, jossa on 2000 euron luottoraja.
  •  Tee hakemus helposti ja hae lainaa heti 20 – 2000 euroa.
  • 1 – 44 kuukauden maksuajalla.
  • Sinulla on mahdollisuus maksaa laina takaisin joko kerralla tai osamaksuna.
  • Itsessään sopimuksen tekeminen on ilmaista, maksat vain luoton käytöstä.
  • Jos päätät olla nostamatta lainaa tilillesi, ei sinulle myöskään kerry kuluja.
  • Kun olet maksanut lainan takaisin, on se käytettävissäsi heti uudelleen.

Everyday on jatkuva tililuotto, jossa nostoprovisio on 15 % ja minimilyhennys on avoimesta saldosta 10 % (kuukaudessa vähintään 20 € maksettavaa). Voit valita maksatko nostamasi lainan takaisin kertamaksuna vai osamaksulla (osamaksun kuukausikorko on 5 %). Saat keskimäärin korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää! 

Esim. 800 € lainalle todellinen vuosikorko on 89,66 % eli luoton kokonaiskustannus arvioltaan on 632,08 €, jos asiakas päättäisi nostaa 800 € kerrallaan ja ottaisi siihen minimilyhennyksen 44 kuukauden maksuajallla.

Miten Everyday joustoluottoa haetaan?

everyday lainahakemus

Uutena asiakkaana:

Palvelun kautta pystyt hakemaan kätevästi lainaa verkkopankkitunnuksilla. Everyday luoton hakeminen on helppoa, pystyt tunnistautumaan palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainahakemuksen tekeminen on täysin maksutonta. Alustavan lainapäätöksen saa välittömästi lainahakemuksen jättämisen yhteydessä. Kun olet saanut alustavan lainapäätöksen, voi Everyday jossakin tapauksissa pyytää sinua lähettämään liitteitä esimerkiksi tositteen tuloistasi. Lähettämisen jälkeen saat lopullisen lainapäätöksen heti!

Kilpailuta 30+ muuta palvelua

Jos olet jo Everydayn joustoluoton asiakas:

everyday nosto

Everydayn asiakkaana pystyt tekemään noston sovelluksessa (Everyday joustoluotto-mobiilisovellus), verkossa tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä. Pystyt nostamaan tilillesi rahaa tarvitsemasi summan vapaasti luottorajasi puitteissa, vaihtoehtoisesti kerralla tai pienemmissä osissa omien tarpeidesi mukaan. Lainapalvelun on avoinna kellon ympäri 24/7 sekä hyväksytyt nostot maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, joka päivä klo. 8 – 22. Pystyt valitsemaan nostosumman 1 €:n tarkkuudella, 20 – 2000 €:n väliltä oman käytettävissä olevan luottorajan puitteissa.

Kuinka pitkä maksuaika Everyday joustoluotossa on?

everyday maksuaika

Jos päätät nostaa 11. päivä tätä kuuta 50 €, 19.päivä 100 € ja 28.päivä 50 € = tulee sinulle maksettavaa ensi kuun 30.päivä 230 € yhteensä (tai väh. osissa 23 €), eli saat keskimäärin 45 päivää maksuaikaa! 

Everyday on jatkuva joustoluotto, eli maksuaikaan vaikuttaa se kuinka paljon olet nostanut lainaa käyttöösi.

Esimerkiksi jos nostat lainan kerralla ja päätät maksaa sen takaisin minimilyhennyksellä, on maksuaikasi silloin 44 kuukautta. Jos taas päätät nostaa lainaa uudelleen käyttöösi takaisinmaksun aikana, maksuaika tulee pidentymään.

Kenelle Everyday myöntää lainaa?

Voit hakea Everyday joustoluottoa käteisnosto-ominaisuudella, kunhan olet 21 – 75 vuotias Suomen kansalainen. Voit hakea Everyday luottosopimusta ilman käteisnosto-ominaisuutta, kunhan olet 18 – 75 vuotias Suomen kansalainen. Luottosopimus ilman käteisnosto-ominaisuutta voi käyttää esimerkiksi myyjän tarjoamana maksutapana ostamiseen jossain verkkokaupoissa. Lainanhakijana sinulla ei saa olla maksu-tai luottohäiriömerkintää. Kunhan olet pankin asiakas ja sinulla on toimivat verkkopankkitunnukset, voit hakea Everyday lainaa. Everyday tarjoamat lainatuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan yksityisille ihmisille!


Everyday asiakaspalvelu / yhteystiedot

everyday logo

Avoinna arkisin 8 – 22

puh. 020 741 2030 ( avoinna arkisin klo 9 – 18 )

Sähköposti: asiakaspalvelu@everyday.fi

Pyydä lainatarjoukset

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 4]