Ensimmäinen laina ilman kuluja 2021

Nykyään useista paikoista on mahdollista saada ensimmäinen laina ilman kuluja. Kyseinen tarjous koskee usein uusia asiakkaita joiden se kannattaakin hyödyntää. Täytä hakemus nyt ja  saat ensimmäisen lainan ilmaiseksi 30 päivän ajaksi.

Lainaa:
1000 – 60 000€

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 70 000 €

Maksuajat:
1 – 15 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 5000 €

Maksuajat:
2 – 5 vuotta

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1 – 20 000 €

Maksuajat:
1 – 10 vuotta

Ikävaatimus:
25 vuotta

Miksi lainapaikat tarjoaisivat ensimmäistä lainaa ilman kuluja?

Uusien hakijoiden korvaan voi kuullostaa oudolta se että ensimmäisen lainan voisi saada ilman kuluja. Kuitenkin useimmat paikat tarjoavat uusille asiakkaille yhden kuukauden kuluttoman sekä ilmaisen lainan ilman korkoa. Kyseinen mahdollisuus voi vaikuttaa huijaukselta, sillä harvemmin ketään ajattelisi että lainaa voisi hakea jostain ilman kuluja. 

Uuden asiakkaan edut ovat tehty asiakkaille houkutteleviksi, sillä kuka muka jättäisi kyseisen tarjouksen käyttämättä? Lainamarkkinoilla käydään nykyään kovaa kilpailua eri lainafirmojen välillä, joten pakkohan lainantarjoajien on keksiä erilaisia keinoja houkutellakseen uusia asiakkaita käyttämään heidän palveluitaan. 

Ilmaisten ensilainojen tarkoituksena on saada asiakas jäämään kyseisen paikan asiakkaaksi ja uuden lainan tarpeessa käyttävän samaa palvelua uudelleen. Ensimmäisen ilmaisen kuukauden jälkeen uudesta lainasta veloitetaan hinnaston mukaiset kustannukset. Näissä tarjouksissa on tärkeää muistaa olla tarkkana ettei sen ehtoja ymmärretä väärin, varsinkin korottomien pikavippien osalta on suositeltavaa paneutua kunnolla laina-aikaan sekä lainan sisältämiin ehtoihin. 

ensimmäinen laina ilman kuluja

Ilmaisen ensilainan ehdot

Yleensä jokaisella lainalla tai pikavipillä on joitakin ehtoja mitä se sisältää. Muista ilmaisessa pikavipissä seuraavat rajoitukset: 

  • Ilmaisessa pikavipissä on usein rajattu lainasumma, tarkista tämä aina ennen laina hakemista.
  • Laina-aika on usein normaaleja lainoja lyhyempi. Yleensä kyseiset lainat pitää maksaa takaisin 30 päivän kuluessa lainan nostamisesta. 
  • Jos pikavipin maksuaikataulu ei noudata, joutuu siitä maksamaan normaalin hinnaston mukaiset kulut ja lisäksi mahdolliset myöhästymismaksut. 
Kuluttomien ensilainojen kanssa on suositeltavaa olla tarkkana, vaikka ne kuulostaa houkuttelevalta. Tutustu tarkasti lainaehtoihin, jotta lainan takaisinmaksu ei tuota ongelmia. 

Lainapaikat jotka tarjoavat lainaa ilman kuluja

Yläpuolella olevasta taulukosta voit katsoa onko jollain lainapaikalla tällä hetkellä ilmaisen ensilainan tarjousta. Tarjoukset ovat tietyn ajan voimassa ja vaihtelevat lainapaikan mukaan. Valittuasi itsellesi sopivimman lainantarjoajan, voit siirtyä täyttämään maksuttoman lainahakemuksen ja saat rahat tilillesi jopa alle tunnissa. 

Jotkut lainapaikat tarjoavat satunnaisesti lainaa ilman kuluja, mutta tarjonta näiden osalta on laskemassa. Kovin moni pikavippifirma ei kyseisiä tarjouksia enää anna lakiuudistuksien myötä. Jos etsit lainaa ilman kuluja, muista tehdä maksuton lainavertailu ja tarkistaa kyseisen paikan voimassa olevat tarjoukset.