Creditstar

creditstar lainaa

Senttilaina.fi ei ole yhteistyössä Creditstar palvelun kanssa, joten emme suosittele kyseisen lainapalvelun käyttämistä.

Sen sijaan suosittelemme, että pyydät lainatarjouksen huomattavasti edullisemmasta Luottonetistä.fi palvelusta.

Lue kyseisestä lainapalvelusta lisää tästä: Luottonetistä.fi

Kilpailuta 30+ muuta palvelua

Creditstar – Lainaa aina 2000 € asti joustavilla ehdoilla

Creditstar palvelun ansiosta saat luottotilin henkilökohtaiseen käyttöösi, et tarvitse siihen vakuuksia tai takaajia. Palvelu myöntää lainaa hakijalle 2000 euroa maksimissaan vuoden maksuajalla. Voit nostaa lainaaa 50 – 2000 euroa tilillesi oman luottorajan puitteissa. Luotto on hyvä vaihtoehto vararahastona esimerkiksi äkillisten hankintojen maksamiseen.

Tuliko sinulle tarve päästä rentoutumaan palmujen alle? Vai palkkapäivä on vasta tulossa, mutta sinun olisi pakko hoitaa viikottainen kauppareissu? Miltä kuullostaa jos voisit saada lainaa heti joustavilla edoilla? Kyllä se on mahdollista, jatkamalla lukemista tiedät enemmän Creditstarin eduista ja sen selkeydestä.

Kilpailuta 30+ muuta palvelua

Perustiedot Creditstarista:

 • Hakija ikäraja: 18 – vuotias Suomen kansalainen
 • Voit hakea pikavippi 18v 2000 euroon asti.
 • Maksuaikaa saat 30 – 365 päivää
 • Lainatuote on jatkuva tililuotto.
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
 • Voit hakea lainaa koska tahansa.
 • Laina maksetaan tilille 15 minuutin kuluessa.
 • Nimellinen vuosikorko on 75.25 %
 • Sinulla ei saa olla luotto-tai maksuhäiriömerkintöjä.
 • Säännölliset tulot.

Näin haet Creditstar luottotiliä:

creditstar lainan hakeminen

Hae Creditstar lainaa: 

creditstar lainahakemuksen tekeminen

Lainasumman sekä laina-ajan valittuasi sinut ohjataan vanhana asiakkaana kirjautumaan sisään tai uutena asiakkaana luomaan uusi käyttäjätili. Täytä pyydetyt tiedot huolellisesti, jonka jälkeen voit lähettää hakemuksesi eteenpäin.

 1. Siirry Creditstar kotisivuille täyttämään lainahakemus.
 2. Etusivulla näet lainalaskurin, josta valitset itsellesi lainasumman sekä takaisinmaksuajan.
 3. Tehtyäsi valinnat, näet suoraan summan kuukausilyhennyksistä sekä muut tarvittavat tiedot lainastasi.
 4. Siirry eteenpäin painamalla “hae” nappia.

Sinut ohjataan luomaan itsellesi käyttäjätili, täytä hakemus huolellisesti ja laita salasana ylös myöhempää käyttöä varten. Kun olet luonut käyttäjätilin, voit myöhemmin helposti kirjautua sisään matkapuhelinnumerosi ja salasanan avulla. Käyttäjätilin avulla pystyt pyytämään rahasiirtoja tilille, seurata luottotiliä sekä hakemaan lyhennysvapaata.

Hakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta, maksat vain kulut ja korot nostamastasi summasta.

Voit huoletta avata tilisi jo tänään ja käyttää sitä vasta myöhemmin tarpeen tullen. Kun teet hakemuksen nyt, sinun ei tarvitse nostaa lainaa tilillesi heti. Tiedät kuitenkin, että sinulla on tarpeen vaatiessa mahdollisuus nostaa lainaa tilillesi heti.

Hae jo tänään käyttöösi henkilökohtainen luottotili tulevien suunnittelmien helpotukseksi.

Kilpailuta 30+ muuta palvelua

Vaikuta luoton kuluihin itse ja säästä selvää rahaa

Creditstar luotosta maksat kulut ja korot vain siitä mitä nostat tilillesi.

Luottorajasi voi olla 200o euroa, et kuitenkaan maksa koko luoton kuluja ellet käytä siitä kokonaan. Esimerkiksi jos haluat nostaa tilillesi 200 euroa, kulut tulevat 200 euron lainan mukaan.

Luottotili voi olla käyttämättömänä ilman kuluja. Hae lainaa heti selkeillä ehdoilla.

Voit valita maksatko luoton aikataulun mukaisesti erissä tai oman tilanteen mukaan nopeammin. Jos päätät maksaa luoton sovittua aikataulua nopeammin takaisin, säästät kuluissa ja koroissa. Esimerkiksi lainasummasi on 1000 euroa ja maksuajaksi olet valinnut kuusi kuukautta, mutta päätätkin eräpäivän neljännellä kohdalla maksaa koko lopun lainan pois. Teet fiksun valinnan, sillä säästät jopa kahden kuukauden kustannuksissa kulujen ja korkojen osalta.

Milloin rahat siirtyvät tililleni?

Creditstarilla on tili yleisimmin käytetyssä pankeissa eli luoton hakemisen ja hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi yleensä pankin sisäisenä siirtona. Aika vaihtelee riippuen pankin ehdoista, yleensä se kestää noin 15 minuuttia.

Onko minulla mahdollisuus hakea lyhennysvapaata?

Voit hakea lyhennysvapaata kirjautumalla Creditstar sivustolle omilla käyttäjätunnuksilla. Voit hakea luoton lyhennykseen 5 – 30 päivää lyhennysvapaata. Kun olet hakenut lyhennysvapaata, myös seuraavien tulevien lainalyhennysten eräpäivää siirretään toivomasi päivien verran eteenpäin. Tämän edun saat voimaan kunhan maksat pienen käsittelymaksun. Ominaisuus tekee lainan takaisinmaksusta joustavaa.

Etkö pääse kirjautumaan Credistarin sivuille?

Ota yhteys Credistar asiakaspalveluun, saat ohjeet miten pääset kirjautumaan käyttäjätilillesi.

Miksi valita Creditstar?

Creditstar pyrkii toimimaan aina vastuullisesti ja tekee parhaansa ollakseen asiakkaiden sekä yhteiskunnan odotusten arvoinen. Hinnoittelu on aina joustava ja läpinäkyvä. Saat omiin tarpeisiisi sopivan luoton turvallisesti sekä edullisesti. Kysymysten tai muiden lainaa liittyvien asioiden tiimoilta voit huoletta kääntyä asiakaspalvelun puoleen, jossa ystävälliset ja ammattitaitoiset ihmiset auttavat sinua. Asiakaspalvelu on arkisin ja viikonloppuisin avoinna klo 9.00 – 21.00 väliseän aikana.


Creditstar asiakaspalvelu / yhteystiedot

credistar logo

Avoinna arkisin ja viikonloppuisin klo 9.00 – 21.00

Puh. 09 42599688

Sähköposti: asiakaspalvelu@creditstar.fi

Pyydä lainatarjoukset

Arvostelu:
[Äänet: 2 Keskiarvo: 3]