Credit24

credit24 lainanhaku

Credit24 on luotettava ja edullinen lainapalvelu! Uudistuksen ansiosta on tullut uusi lainatuote, joustolimitti. Aikaisempiin lainatuotteisiin verrattuna se on hinnoittelultaan edullisempi ja joustavampi. Joustolimiitin ansiosta sinulla on käytössä luottoraja, jolla voit tehdä nostoja tilillesi aina luottorajan puittessa. Laina ei sisällä minkäänlaisia piilokuluja eli voit nostaa lainaa rauhassa ilman kuluja.

Credit24 on ikäänkuin luottokortti tai luottotili, saat käyttöösi 100 – 400 euron luottorajan, tämän puitteissa voit nostaa tilillesi rahaa. Maksat ainoastaan käyttöön nostetusta luotosta. Maksuajat ovat joustavasti 3 – 36 kuukauden välillä. 

Hae lainaa

Yritys Credit24 lainapalvelun taustalla on vakavarainen ja luotettu IPF Digital Finland Oy, joka on Suomessa palvellut jo yli 700 000 tyytyväistä asiakasta. Tee nostoja aina kun niitä tarvitset, maksa vain luottotilin käytöstä.

Perustiedot Credit24 luotosta:

 • Lainaa voi hakea 19 – vuotta täyttänyt.
 • Saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja.
 • Lainasummat 100 – 4000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika 3 – 36 kuukautta.
 • Joustolimiittihakemuksen tekeminen on ilmainen.
 • Sinulla on mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
 • Et tarvitse erikseen takaajia tai vakuuksia. 
 • Voit nostaa luottorajan puittessa sen määrän mitä tarvitset, ei ole rajoituksia lainan nostoille.
 • Jos päätät olla nostamatta luottoa, et myöskään maksa kuluista.
 • Maksat kuluja ainoastaan nostamastasi summasta.
 • Halutessasi voit maksaa lainan takaisin kerrallaan.
 • Todellinen vuosikorko on maks. 29,97 %.

Kuinka voin hakea lainaa Credit24?

Lainan hakeminen on tehty helpoksi ja mahdollisimman nopeaksi. Valitse ensin lainasumma ja takaisinmaksuaika ensimmäiselle nostolle, tämän jälkeen tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla hakemuslomakkeeseen. Sinun ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä liitteitä, riittää että täytät lainahakemuksen huolellisesti. Luottotili on käytössäsi heti kun lainahakemuksesi on hyväksytty ja olet tehnyt luottosopimuksen. Nopeimmillaan tilisi on auki 15 minuutissa. Muista, että ensimmäistä nostoa ei voi tehdä kello 23 jälkeen tai ennen aamu 7, tätä politiikkaa sääntelee Suomen laki. Jatkossa voit tehdä nostoja koska tahansa ilman rajoituksia.

credit24 ohjeet lainanhakuun

credit24 etusivulta pystyt valitsemaan tarvittavan summan ja haluamasi maksuajan. Tämän jälkeen sinut ohjataan täyttämään lainahakemus.

Hae lainaa

Credit24 joustolimiitti on jatkuva luotto 

Joustolimiitti tarkoittaa joustoluottoa, joka on jatkuva. Voit nostaa luottoa tilillesi luottorajan puitteissa joko koko summan kerrallaan tai vaihtoehtoisesti pienissä erissä omien tarpeidesi mukaan. Joustolimiittisopimuksen teet helposti ja nopeasti ilmaisen luottohakemuksen avulla Credit24 sivujen kautta. Luottosopimuksen tekemisestä ei synny kuluja, kulut kertyvät ainoastaan nostetusta luotosta. Tuliko sinulle äkillisiä menoja tai hankintoja ja haluaisit suunnitella siihen rahoituksen? Voit tehdä luottosopimuksen jo valmiiksi, niin sinulla on laina heti käytettävissä kun tarvitset sitä. Kun olet maksanut koko lainasumman takaisin, se on uudestaan sinun käytettävissä.

Miksi valita Credit24 luotto?

Miksi credit24

Monta hyvää syytä valita Credit24

Saat rahat tilillesi hetkessä! Helppo ja nopea! Joustava luotto eri tilanteisiin! Et maksa nostopalkkiota, tilinhoitomaksuja tai mitään muita piilokuluja!

Kokemuksia Credit24 palvelusta

Netistä löytää paljon kokemuksia kyseisen lainapalvelun käytöstä. Lakimuutosten myötä myös Credit24 on luonut tuotteestaan puolet edullisemman, aikaisemmin lainan todellinen vuosikorko saattoi olla huomattavasti suurempi josta myös Yle Uutisoi vuonna 2018. Nyt todellinen vuosikorko on maksimissaan 29,97% jossa on huomioitu kaikki mahdolliset kulut. Toinen täysin identtinen ominaisuuksiltaan oleva tuotemerkki on Rahapalvelu joka on myös IPF Digital Finland Oy:n omistuksessa.

Lainanhakijan vaatimukset:

 • Voit hakea luottoa, kunhan olet vähintään 19-vuotta täyttänyt, suomen kansalainen.
 • Olet hoitanut raha-asiasi hyvin, eikä sinulla ole maksu-tai luottohäiriömerkintöjä.
 • Sinulla on käytössäsi puhelinliittymä tai verkkopankkitunnukset, sillä lainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Muista tutustua lainaehtoihin huolellisesti ennen hakemuksen lähettämistä!


Credit24 asiakaspalvelu / yhteystiedot

credit24 logo

IPF Digital Finland Oy

Hämeentie 15

00500 Helsinki

Avoinna: ma – pe klo: 08.00 – 22.00.

Puhelin: 0800 144 344

Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]