Credigo

credigo luotonantaja

Credigo on rahoituspalvelu joka saapui Suomeen vuonna 2015, credigo myöntää lainoja 100 – 2500 euron väliltä 6-60 kuukauden maksuajalla. Lainoilla on todella kilpailukykyinen 3,42% kuukausikorko, joka on todella edullinen verrattuna useimpiin kilpailijoihin. Myönnettävät lainat ovat kertaluonteisia summia eikä tililuottoja. Se tekee lainan hakemisesta ja kulujen ymmärtämisestä entistä helpompaa.

Credigo on helppo ja nopea kulutusluotto!

Credigo tunnetaan rahoituspalveluna, joka saapui suomeen vuonna 2015. Muissa pohjoismaissa Credigo on toiminut jo vuodesta 2006, joten kysessä ei ole mikään uusi lainapalvelu.

Credigo on yksinkertainen ja helppo tapa saada apua väliaikaiseen rahantarpeeseen. Credigon hinnoittelu kulutusluotossa on selkeä ja sen hakemisesta on tehty helppoa, se onnistuu vaivattomasti ilman erillisiä liitteitä.

Palvelu on yksi pohjoismaiden suosituimmista lainapalveluista, eikä turhaan! Se ei sisällä ikäviä avausmaksuja, kuukausimaksuja eikä nostokuluja!

Credigon laina ei siis sisällä mitään muita kuluja kuin sen korko.

Credigon myöntämät lainat ovat 100 – 2500 euron väliltä, 6 – 60 kuukauden maksuajalla. Lainoilla on todella kilpailukykyinen 3,43 % kuukausikorko, joka on huomattavasti edullisempi verrattuna muihin kilpailijoihin.

Hae lainaa

Perustiedot Credigosta:

 • Lainaa voi hakea 20 – vuotta täyttänyt!
 • Lainasumma: 100 – 2500 euroa.
 • Takaisinmaksuaika jopa 6 – 60 kuukautta.
 • Maksat ainoastaan lainan korot, ei muita kuluja!
 • Et tarvitse lainan hakemiseen takaajia tai vakuuksia.
 • Voit hake lainaa verkkopankkitunnuksilla tai kätevästi kännykällä.
 • Tämän hetken markkinoiden selkein hinnoittelu!
 • Saat tarvittaessa riittävästi maksuaikaa.
 • Lainatuotteena toimii kertaluontoinen kulutusluotto.
 • Lainahakemuksen voi tehdä maksuttomasti 24/7 netistä.
 • Todellinen vuosikorko on 46,69 % korkeintaan! (ei muita kuluja)
 • Kuukausikorko on 3,25 % – 3,42 %.

Kuinka voin hakea lainaa Credigolta?

miten haen lainaa credigo
Täytä lainahakemuksessa pyydetyt tiedot, pystyt tunnistautumaan palveluun mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla! Saat lainapäätöksen heti ja tahat tilillesi 10 minuutin kuluessa. Hae lainaa!

Credigon lainatuote on kulutusluotto

Tällä hetkellä netissä on paljon tarjolla erillaisia rahoitusratkaisuja ja lainatuotteita. Vaihtoehtoihin lukeutuu koroton pikavippi, kulutusluotto sekä jatkuvia tililuottoja. Credigon lainatuotteena toimii perinteinen kulutusluotto. Lainan hakeminen Credigon kautta on nopeaa ja saat rahat tilillesi jo 10 minuutin kuluessa!

Kilpailuta Credigo ja 30+ muuta

Miksi valita Credigo?

miksi credigo

Credigolla on vankka 10 – vuoden kokemus sekä yli 400 000 asiaksta Pohjoismaissa! Credigo lupaa, että asiakkaana voit luottaa siihen, että heidän tarjoamat lainat ovat selkeitä ja läpinäkyviä! Lainat eivät sisällä mitään piilokuluja, vaan tiedät jo ennen lainahakemuksen lähettämistä kokonaiskustannuksista! Muistutuksena, että Credigo Easycredit molemmat ovat Northmill Oy Ab:n omistamia lainatuotemerkkejä, jotka ovat ominaisuuksiltaan täysin samanlaisia.

Kenelle Credigo myöntää lainaa?

Credigo myöntää lainoja 20-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille tai suomessa pysyvästi asuville. Sinulla ei saa ollamaksu-tai luottohäiriömerkintöjä. Credigo tarkistaa jokaisen lainanhakijan luottotiedot.


Credigo asiakaspalvelu / yhteystiedot

credigo logo

Arkisin: 9 – 20 

Lauantaisin: 10 – 18

Sunnuntaisin suljettu

Puh. 09 4272 0663 (ppm/mpm)

Sähköposti: [email protected]

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]