Credigo

credigo luotonantaja

Credigo on rahoituspalvelu joka saapui Suomeen vuonna 2015, credigo myöntää lainoja 500 – 5000 euron väliltä 24-60 kuukauden maksuajalla. Lainoilla on todella kilpailukykyinen 1,66% kuukausikorko, joka on todella edullinen verrattuna useimpiin kilpailijoihin. Myönnettävät lainat ovat kertaluonteisia summia eivätkä tililuottoja. Se tekee lainan hakemisesta ja kulujen ymmärtämisestä entistä helpompaa.

Credigo on helppo ja nopea kulutusluotto!

Credigo tunnetaan rahoituspalveluna, joka saapui suomeen vuonna 2015. Muissa pohjoismaissa Credigo on toiminut jo vuodesta 2006, joten kysessä ei ole mikään uusi lainapalvelu.

Credigo on yksinkertainen ja helppo tapa saada apua väliaikaiseen rahantarpeeseen. Credigon hinnoittelu kulutusluotossa on selkeä ja sen hakemisesta on tehty helppoa, se onnistuu vaivattomasti ilman erillisiä liitteitä.

Palvelu on yksi pohjoismaiden suosituimmista lainapalveluista, eikä turhaan! Se ei sisällä ikäviä avausmaksuja, kuukausimaksuja eikä nostokuluja!

Credigon laina ei siis sisällä mitään muita kuluja kuin sen korko.

Credigon myöntämät lainat ovat 500 – 5000 euron väliltä, 24 – 60 kuukauden maksuajalla. Lainoilla on todella kilpailukykyinen 1,66 % kuukausikorko, joka on huomattavasti edullisempi verrattuna muihin kilpailijoihin.

Hae lainaa

Lakimuutokset kohdistuivat myös Credigon toimintaan

Myös Credigo joutui muuttamaan lainaehtojaan Syyskuussa 2019 voimaan astuneiden kulutusluottoihin kohdistuneiden lakimuutosten myötä. Muutokset on päivitetty tälle sivulle, ne kohdistuivat lainan kustannuksiin, kuukausieriin ja lainasummiin sekä laina-aikoihin lisää muutoksesta voit lukea Credigon sivuilta.

Perustiedot Credigosta:

 • Lainaa voi hakea 20 – vuotta täyttänyt!
 • Lainasumma: 500 – 5000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika jopa 24 – 60 kuukautta.
 • Maksat ainoastaan lainan korot + tilinhoitomaksun min 1,5€ / kk!
 • Et tarvitse lainan hakemiseen takaajia tai vakuuksia.
 • Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla tai kätevästi kännykällä.
 • Tämän hetken markkinoiden selkein hinnoittelu!
 • Saat tarvittaessa riittävästi maksuaikaa.
 • Lainatuotteena toimii kertaluontoinen kulutusluotto.
 • Lainahakemuksen voi tehdä maksuttomasti 24/7 netistä.
 • Todellinen vuosikorko on korkeintaan 28,98 %!
 • Kuukausikorko on 1,66 %.

Kuinka voin hakea lainaa Credigolta?

miten haen lainaa credigo

Täytä lainahakemuksessa pyydetyt tiedot, pystyt tunnistautumaan palveluun mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla! Saat lainapäätöksen heti ja tahat tilillesi 10 minuutin kuluessa. Hae lainaa!

Credigon lainatuote on kulutusluotto

Tällä hetkellä netissä on paljon tarjolla erillaisia rahoitusratkaisuja ja lainatuotteita. Vaihtoehtoihin lukeutuu koroton pikavippi, kulutusluotto sekä jatkuvia tililuottoja. Credigon lainatuotteena toimii perinteinen kulutusluotto. Lainan hakeminen Credigon kautta on nopeaa ja saat rahat tilillesi jo 10 minuutin kuluessa!

Hae lainaa

Miksi valita Credigo?

miksi credigo

Credigolla on vankka yli 10 – vuoden kokemus sekä yli 400 000 asiaksta Pohjoismaissa! Credigo lupaa, että asiakkaana voit luottaa siihen, että heidän tarjoamat lainat ovat selkeitä ja läpinäkyviä! Lainat eivät sisällä mitään piilokuluja, vaan tiedät jo ennen lainahakemuksen lähettämistä kokonaiskustannuksista! Muistutuksena, että Credigo Easycredit molemmat ovat Northmill Oy Ab:n omistamia lainatuotemerkkejä, jotka ovat ominaisuuksiltaan täysin samanlaisia.

Kenelle Credigo myöntää lainaa?

Credigo myöntää lainoja 20-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille tai suomessa pysyvästi asuville. Sinulla ei saa ollamaksu-tai luottohäiriömerkintöjä. Credigo tarkistaa jokaisen lainanhakijan luottotiedot.


Credigo asiakaspalvelu / yhteystiedot

credigo logo

www.credigo.fi

Northmill Oy AB

Unioninkatu 20 – 22

00130, Helsinki

Arkisin: 9 – 20 

Lauantaisin: 10 – 18

Sunnuntaisin suljettu

Puh. 09 4272 0663 (ppm/mpm)

Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]