Bondora

Bondora on vuonna 2009Bondora perustettu lainapalvelu, joka myöntää yksityishenkilöille vakuudettomia lainoja. Kyseinen palvelu toimii Suomen lisäksi myös Virossa ja Espanjassa. Bondoralla on tyytyväisiä asiakkaita jo yli 350000. Bondora tunnetaan luotettavana lainapalveluna, joka on myös rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Palvelun käyttö on turvallista, sillä kaikkien asiakkaiden tiedot tallennetaan luotettavasti korkean turvatason palvelimille. Kaikkien asiakkaiden henkilöllisyys tarkistetaan ennen lainan hakemista, tällä varmistetaan ettei lainaa ole mahdollista hakea toisen henkilön nimissä. Bondoralla on vankka kokemus lainamarkkinoilta, joten he halusivat luoda lainatuotteet joita on helppo hakea.

Bondora lainahakuprosessi perustuu selkeään lainahinnoitteluun sekä nopeuteen, hakemuksen pystyt täyttämään helposti netissä muutamassa minuutissa, tämän jälkeen saat alustavan lainapäätöksen heti.

Pystyt tutustumaan henkilökohtaisiin lainatarjouksiin rauhassa kotoa käsin ja kun löydät sopivan lainatarjoukset hyvillä ehdoilla, voit heti hyväksyä sen. Bondoran tarjoamat lainat ovat aina vakuudettomia!

Lainatarpeidesi mukaan voit hakea lainaa 500 – 10 000 euroa, 3kk – 5 vuoden maksuajalla! 

Perustiedot Bondorasta:

 • Lainaa voi ottaa 18-vuotta täyttänyt.
 • Lainaa heti 500 – 10 000 euroa.
 • Maksuajat ovat aina 3 – 60 kuukautta.
 • Lainatuotteena on: Kulutusluotto tai Vertaislaina.
 • Lainan ottamista varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.
 • Myönnetty laina maksetaan hakija tilille heti!
 • Yhdellä hakemuksella saat useamman lainatarjouksen vertailtavaksi.
 • Uudistuneen teknologian ansiosta lainan ottaminen on helpompaa ja nopeampaa.
 • Lainan korko alkaen 10,34 %
 • Pystyt Bondoran kautta yhdistämään vanhat lainat.
 • Pystyt tekemään lainahakemukse vuorokauden jokaisena tuntina.

Kuinka voin hakea lainaa Bondorasta?

Lainaa on mahdollista hakea Bondoran sivujen kautta maksuttomalla hakemuksella. Lainahakemuksen tekeminen vie vain 5-10 minuuttia ja alustavan lainatarjouksen saa heti. Bondoran tarjoamissa lainoissa korot ovat kohtuullisia ja palvelu tarjoaa lainaa edullisesti hyvillä ja kattavilla lainaehdoilla. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu 100 % verkossa, joten rahaa ei mene ylimääräisiin hallinnollisiin kulueriin joita pankit voivat vaatia lainaa hakiessa.

Voit käydä rauhassa läpi saamiasi lainatarjouksia kotoa käsin ja jos mikään lainatarjouksistasi ei ole sopiva, ei sinun tarvitse tehdä mitään sillä lainatarjous umpeutuu automaattisesti kahden vuorokauden jälkeen. Pyydä helposti maksuton lainatarjous ja ylläty miten hyvän kilpailukykyisen koron saat lainallesi!

Kuinka kauan Bondoran lainan hakemisessa kestää? 

Nykyään luotonantajat ovat tehneet lainan hakemisesta nopeaa ja helppoa. Hakemuksen tekeminen on suunniteltu hakijan näkökulmasta niin, ette se veisi kovin kauaa aikaa. Bondora suosittelee varaamaan lainahakemuksen täyttämiseen aikaa noin 5 minuuttia. 

Lopullinen lainatarjous on mahdollista saada muutamassa minuutissa. Mikäli tarjouksen tekemiseen menee aikaa kauemmin, Bondora ilmoittaa siitä hakijalle erikseen. 

Miten Bondora-palveluun tunnistaudutaan? 

Ennen kuin Bondora voi myöntää hakijalleen lainaa tulee hänen tunnistautua palveluun. Tunnistautumisen avulla Bondora pystyy varmistamaan, että lainahakemuksen on täyttänyt oikea henkilö. 

Bondora käyttää varmentamiseen Trustly palvelua, jonka käyttäminen on helppoa ja turvallista. Trustlyn tarkoituksena on muodostaa suojattu yhteys verkkopankkiin, eikä siinä välissä tarvitse poistua kyseiseltä sivulta pois. Trustly palvelun käyttö on ilmaista eikä siihen vaadita erikseen rekisteröitymistä. 

Tunnistautuminen vaatii voimassaolevat pankkitunnukset. Toimi seuraavanlaisesti tunnistautumis vaiheessa: 

 • Valitse oma käytössä oleva verkkopankkisi ja kirjaudu sisään.
 • Valitse henkilökohtainen tili, joka on käytössäsi (valitsemallesi tilille siirretään hakemasi lainasumma).
 • Seuraa ohjeita tarkasti ja toimi sen mukaisesti (tunnistautumistavat voivat vaihdella verkkopankeittain).

Miksi valita Bondora?Miksi bondora

Asiakkaat ovat hyvin kiitollisia Bondoralle! Teet suuria säästöjä! Bondoran järjestelmä laskee henkilökohtaisten tietojen ja luottohistorian  mukaisesti parhaimman mahdollisen korkoprosentin! Palvelussa ei ole lainkaan piilokuluja, joten pystyt varmasti maksamaan lainasi takaisin ajallaan! Bondoran avulla pystyt myös yhdistämään lainasi yhdeksi lainaksi, silloin sinulla on selkeä kokonaisuus! Kaikille ihmisille tapahtuu odottamattomia tilanteita tai asioita joka pitäisi paikata rahalla. Auto hajoaa tai tiskikone lakkaa toimimasta, näihin tilanteisiin apuna voi käyttää Bondoran kautta haettavaa nopeaa ja edullista lainaa. Olet voinut säästää rahaasi johonkin tiettyyn hankintaan tai menoon, mutta eikö sitä ole tarpeeksi? Bondora-laina on hyvä vaihtoehto kun suunnittelet jotakin isompaa hankintaa kuten lomamatkaa tai uuden auton hankkimista.

Millaiset lainaehdot Bondoralla on?

Bondoran kautta on mahdollista hakea lainaa vähintään 18 vuotiaan henkilön, jolla on taloudellinen tilanne kunnossa sekä säännöliset tulot. Palvelua käyttäessä tulee olla suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä puhelinliittymä. Hakijalla ei saa olla aikaisempaa historiaa uhkapeliriippuvuudesta eikä maksu- tai luottohäiriömerkintöjä hyväksytä.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen on yksinkertaista ja helppoa Bondoran omien sivujen kautta. Lainahakemuksen tekeminen tapahtuu 100 % verkossa ja voit tehdä sen millä laitteella tahansa. Siirry Bondoran sivuille ja täytä etusivulta laskurista itsellesi sopiva lainasumma. Rekisteröidy ja täytä varinainen lainahakemus, tämän jälkeen voit valita itsellesi sopivimman lainatarjouksen. Siirry todentamaan henkilöllisyytesi jonka jälkeen olet valmis ottamaan lainan ja allerkijoittamaan sopimuksen.

Lainojen yhdistäminen Bondorassa

Lainojen yhdistäminen on hyödyllistä, sillä tarkoitetaan kahden tai useamman lainan yhdistämistä jolloin useamman lainan sijaan maksetaan vain yhtä edullisempaa lainaa takaisin. Lainojen yhdistämien on hyvä vaihtoehto silloin kuin lainanhakija haluaa tehdä lainan takaisinmaksamisesta edullisempaa tai jos lainojen takaisinmaksuun joudutaan ottamaan uusia pikalainoja. Useammat pikalainat ovat paljon järkevämpää maksaa takaisin yhdellä edullisemmalla lainalla jota on helpompi hallita eikä se kaada taloutta. Kun lainat yhdistetään, pystytään neuvottelemaan lainalle uusi koro ja maksuaika. Lainojen yhdistäminen kannattaa kunhan valitaan oikea lainanantaja. Bondoran kautta lainaa on mahdollista hakea jopa 10 000 euron suuruisena. Kun käytät Bondoran palveluita lainojen yhdistämiseen, on mahdollista maksaa laina takaisin etuajassa ilman ylimääräisiä lisäkustannuksia.

Mitä teen jos lainatarjous ei sovi minulle? 

Kun lainahakemus on täytetty tarjotaan hakijalle esitettyjen tietojen perusteella kolme erilaista alustavaa lainatarjousta. Mikäli mikään Bondoran tarjoamista kolmesta lainatarjouksesta ei ole itselleen sopiva, voit siirtyä alas kohtaan “Muita tarjouksia”. Sieltä voit valita itsellesi uuden lainasumman sekä laina-aja. Mikäli joku Bondoran esittämistä tarjouksista oli sopiva itsellesi valitse: “Hyväksyn tarjouksen”. Kaikille hakijoille ei kuitenkaan tarjota enempää kuin kolme automaattista lainatarjousta. 

Jos eteesi tulee tilanne, että haluat muuttaa tai korjata tietojasi, tulee sinun odottaa kunnes vanha lainatarjous on peruuntunut. Tämän jälkeen on mahdollista täyttää uusi lainahakemus. 

Saat lopullisen lainatarjoukse esitettyjen tietojen ja asiakirjojen perusteella. Ota kuitenkin huomioon se, että alustava ja lopullinen tarjous voivat erota toisistaan sekä saamastasi mainospostista. 

Miten voin muuttaa tilinumeroni Bondora palveluun? 

Jos halaut muuttaa tilinumerosi Bondoran palvelussa kirjaudu sisään ja klikkaa nimeäsi oikeassa yläreunassa. Tämän jälkeen valitse valikosta “Bonsora-tilini”. Kun tilinumero vaihdetaan, tulee se vahvistaa pankkitunnuksilla. Jos uutta pankkiasi ei löydy Trustlyn listasta, et voi valitettavasti muuttaa tilinumeroasi. 

Kun muutat tilinumerosi pankkitunnuksilla, valitse verkkopankkisi ja kirjaudu sisään. Tämän jälkeen valitse tilinumero, jonka haluat liittää Bondora tiliisi ja seuraa ohjeita tarkasi. Tilinumeron muuttaminen palveluun on helppoa eikä se vie kovin kauaa aikaa. 

Positiivista:

 • Lainatarjous yhdessä minuutissa!
 • Laina ei sisällä ylimääräisiä piilokuluja.
 • Lainan korko on aina henkilökohtainen sekä kilpailukykyinen.

Negatiivista:

 • Asiakaspalvelu ainoastaan sähköpostitse.
 • Lainatarjouksien määrä voi vaihdella ja niitä voi saada vain kolme.

Yhteydenotto Bondoran asiakaspalveluun 

Bondora toimii luotettavasti lain mukaan, joten he eivät luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Tämän takia on erityisen tärkeää, että olet yhteydessä Bondoran asiakaspalveluun rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta. 

Mitä jos saan tekstiviestin, sähköpostin tai kirjeen, joka ei ole tarkoitettu minulle? 

Jos sinulle tulee Bondoralta tekstiviesti, sähköposti tai kirje joka ei ole tarkoitettu sinulle lähetettävksi, suosittelemme olemaan yhteydessä Bondoran asiakaspalveleun sähköpostiin: asiakspalvelu@bondora.com 

Haluan ottaa yhteyttä Bondoran asiakaspalveluun toisen henkilön puolesta

Jos halaut ottaa yhteyttä Bondoran asiakaspalveluun, jonkun toisen henkilön puolesta, lisää toisen henkilön tiedot sekä sinun omat tiedot ja kerro miksi lähetät kyseisen viestin. Jos taas olet asiakkaan virallinen edustaja, bondora pyytää lähettämään valtakirjan. Valtakirjan pitää sisältää sekä edustajan että asiakkaan nimi, henkilötunnus ja allekirjoitus. 

Jos asiakkaalle on määrätty edunvalvoja, silloin Bondora tarvitsee päätöksen, joka vahvistaa edustusoikeuden. 

Bondora asiakaspalvelu / yhteystiedot

bondora logo

Bondoran tarkoituksena on pitää tuki asiakkaille mahdollisimman edullisena, joten saat sähköpostilla vastauksen mahdollisimman pian ja lainapäätöksen jopa 5 minuutissa !!

Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com

Puhelinnumero: asiakaspalvelu sähköpostilla

Arvostelu:
[Äänet: 3 Keskiarvo: 3.7]