Bigbank

Bigbank luotonantaja

Bigbank As Suomen sivuliikkeenä tunnettu lainapalvelu avattiin vuonna 2009 ja se tarjoaa talletus-ja lainapalveluita.  Bigbank toimii Suomen lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotisissa, Saksassa, Itävallassa sekä Hollannissa.Pankki on erikoistunut kulutusluottoihin ja Bigbank onkin perinteisiä rahalaitoksia joustavampi sekä tarjoaa luottoa paljon nopeammin kuin muut alan kilpailijat. Palvelu tarjoaa palvelujaan ajasta tai paikasta riippumatta turvallisesti suoraan heidän verkkosivujen kautta. Bigbankin missio on tarjota rahoitusratkaisujaan yksinkertaisesti ja tällä tavalla se antaa mahdollisuuden parantaa taloudellista tilannetta. Kyseisellä pankilla on vankka kokemus alalta ja tyytyväisiä asiakkaita jo 25 vuoden ajalta. 

Bigbank lainat

Bigbank.fi kautta  voit hakea lainan heti tilillesi 1000 – 50 000 €, 24- 120 kk takaisinmaksuajalla. Voit hakea lainaa yksin aina 15 000 euroon asti 72 kuukauden takaisinmaksuajalla tai vaihtoehtoisesti yhteistä lainaa myönnetään jopa 40 000 € asti 72 – 120 kk maksuajalla. Bigbankin korko on koko laina-ajan kiinteä, mutta korko määräytyy kuitenkin henkilökohtaisesti alkaen 4,68%. Jos kuitenkin aikeissa on hakea yhteistä lainaa, on mahdollista saada se 6,4 % korolla. Bigbankin tarjoamat lainat ovat aina sopivan kokoisia sekä ne myönnetään aina henkilökohtaisesti. Lainaa on mahdollista saada isompiin hankintoihin jopa 50 000 euroon asti. 

Monipuolista lainaa Bigbankilta

Bigbank lainapalvelu

Vinkit halvimman koron  saamiseen Bigbankilta:

  • Valitse itsellesi sopiva laina, lue ja täytä hakemus huolellisesti, erityisesti tulotiedot kohta sekä lainat.
  • Ennen lähettämistä, etsi valmiiksi viimeisin palkkalaskelma tai eläkepäätös. Voit liittää sen valokuvana tai PDF:nä, tehtyäsi sen varmistat, että laina maksetaan tilillesi jo saman päivän aikana.
  • Voit myös vaihtoehtoisesti tehdä hakemuksen yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa, näin saatte mahdollisesti matamallan koron suuremmalla summalla.

Muistathan, että lainahakemuksen tekeminen ei varsinaisesti sidoa sinua mihinkään, mutta tiedät valmiiksi rahoituksen olevan kunnossa suunnitelmia varten. 

Hae lainaa heti Bigbankilta

Vaatimukset Bigbankilta haettaviin lainoihin:

  • Asut vakituisesti suomessa tai olet 22-vuotias Suomen kansalainen.
  • Sinulla on raha-asiat kunnossa, eikä ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Nettotulosi, eli käteen jäävä tulo on ennen lainahakemuksen tekemistä ollut vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Tämän ansiosta sinulle pystytään myöntämään alhaisempia korkoja.
  • Voit hakea joko yksin 20 000 euroon asti tai vaihtoehtoisesti yhdessä 40 000 euroon asti. 

Saat luottopäätöksen heti lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen. Voimme ehdottomasti suositella kyseistä palvelua lainan hakemiseen. Lainatarjouksen pyytäminen on aina maksutonta eikä sido ottamaan lainaa. Näin voit helposti vertailla eri lainavaihtoehtoja keskenään. Bigbankin tarjoamat korot suuremille kulutusluotoille ovat ehdottomasti markkinoiden edullisimpia.

Tärkeimmät kysymykset, jotka koskevat lainapalvelua:

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksesi kyseiseen lainapalveluun, he välittävät sen jopa yli 30 eri lainantarjoajalle. Lainan kilpailuttaminen on hyödyllistä, sillä se auttaa löytämään oikeasti edullisen lainan. Saatuasi useamman tarjouksen on helpompaa tehdä vertailua ja valita itselleen sopivin vaihtoehto. 

Kuka voi hakea lainaa Bigbankilta?  

Bigbank myöntää lainaa vähintään 22 vuotta täyttäneille henkilöille, jolla on Suomen kansalaisuus tai asuu vakituisesti Suomessa. Hakutilanteessa henkilön tulot tulee olla verojen jälkeen 1200 euroa kuukaudessa. Palvelu ei hyväksyä maksu- tai luottohäiriömerkintöjä. 

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada? 

Bigbankin kautta on mahdollista saada lainaa ilman rinnakkaishakijaa 1000 – 25 000 euroa vakuudettomasti. Jos lainantarve on suurempi, on mahdollista hakea rinnakkaishakijan kanssa jopa 50 000 euroa. 

Kuinka pitkän maksuajan voin saada lainalleni? 

Palvelu tarjoaa 1000 – 25 ooo euron lainoille takaisinmaksuaikaa 6 – 72 kuukautta. Jos lainasummasi on suurempi kuin 10 000 euroa niin laina-aika on keskimäärin 6 – 120 kuukautta. On suositeltavaa vertailla laina-aikoja keskenään saamistasi tarjouksista, sen avulla saat lainallesi kohtuullisen maksuajan. Voit käyttää Bigbankin etusivulta löytyvää lainalaskuria, josta näet suoraan lainan kustannukset sekä takaisinmaksuerät. 

Miten laina maksetaan takaisin? 

Lainan maksuerät vaihtelevat valitun lainasumman sekä takaisinmaksuajan mukaan. Maksettavasta kuukausierästä saa aina laskun. Hakijan tulee maksaa lasku aina sovittuun päivämäärään mennessä. Jos taloudellinen tilanteesi ei anna myöden etkä pysty laskua hoitamaan, suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä Bigbankin asiakaspalveluun ja sopimaan laskun maksamisesta. 

Voiko lainaa saada ilman vakuuksia? 

Lainaa on mahdollista saada ilman erillisiä vakuuksia. Et tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia, jos lainasummasi on alle 25 000 euroa. Lainojen yhdistelemiseen tai suuremman lainasumman hakemiseen suosittelemme ottamaan yhteishakijan, näin voit olla varma saamastasi lainasta. 

Bigbank lainojen yhdistäminen 

Bigbank tarjoaa myös lainojen yhdistämistä, jonka avulla on mahdollista yhdistää kalliimmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen auttaa taloudellisesti ja saat useamman laskun sijaan vain yhden laskun jolla voit maksaa lainasi helpommin takaisin. Lainojen yhdistäminen on myös edullisempaa, varsinkin jos sinulla on aikaisempia lainoja joista maksat jokaisesta erikseen korkoa. Kun aikaisemmat lainat yhdistetään, niin maksetaan ainoastaan yhden lainan korot ja muut kustannukset. 

Bigbank asiakaspalvelu / yhteystiedot

Bigbank logo

Arkisin klo. 9 – 16.30

Puh. 09 4259 9691

Sähköposti: info@bigbank.fi

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]