Bigbank

Bigbank luotonantaja

Bigbank on perustettu vuonna 1992 Virossa sekä se on lainoihin ja talletuksiin erikoistunut pankki. Bigbank toimii Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa sekä Hollannissa. Nykyään Bigbank on todella monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava erikoispankki. Suomessa BB on toiminut vuodesta 2009 sekä se on perinteisiä pankkeja joustavampi ja nopeampi lainatarjoaja.

Hae lainaa

Bigbank lainat

Bigbank.fi kautta  voit hakea lainan heti tilillesi 2000 – 40 000 €, 6 – 120 kk takaisinmaksuajalla. Voit hakea lainaa yksin aina 15 000 euroon asti 72 kuukauden takaisinmaksuajalla tai vaihtoehtoisesti yhteistä lainaa myönnetään jopa 40 000 € asti 72 – 120 kk maksuajalla. Bigbankin korko on koko laina-ajan kiinteä, mutta korko määräytyy kuitenkin henkilökohtaisesti alkaen 7,4 %. Jos kuitenkin aikeissa on hakea yhteistä lainaa, on mahdollista saada se 6,4 % korolla.

Monipuolista lainaa Bigbankilta

Bigbank lainapalvelu

Vinkit halvimman koron  saamiseen Bigbankilta:

  • Valitse itsellesi sopiva laina, lue ja täytä hakemus huolellisesti, erityisesti tulotiedot kohta sekä lainat.
  • Ennen lähettämistä, etsi valmiiksi viimeisin palkkalaskelma tai eläkepäätös. Voit liittää sen valokuvana tai PDF:nä, tehtyäsi sen varmistat, että laina maksetaan tilillesi jo saman päivän aikana.
  • Voit myös vaihtoehtoisesti tehdä hakemuksen yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa, näin saatte mahdollisesti matamallan koron suuremmalla summalla.

Muistathan, että lainahakemuksen tekeminen ei varsinaisesti sidoa sinua mihinkään, mutta tiedät valmiiksi rahoituksen olevan kunnossa suunnitelmia varten. 

Kilpailuta Bigbank ja 30+ muuta

Hae lainaa heti Bigbankilta

Vaatimukset Bigbankilta haettaviin lainoihin:

  • Asut vakituisesti suomessa tai olet 22-vuotias Suomen kansalainen.
  • Sinulla on raha-asiat kunnossa, eikä ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Nettotulosi, eli käteen jäävä tulo on ennen lainahakemuksen tekemistä ollut vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Tämän ansiosta sinulle pystytään myöntämään alhaisempia korkoja.
  • Voit hakea joko yksin 20 000 euroon asti tai vaihtoehtoisesti yhdessä 40 000 euroon asti. 

Saat luottopäätöksen heti lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen. Voimme ehdottomasti suositella kyseistä palvelua lainan hakemiseen. Lainatarjouksen pyytäminen on aina maksutonta eikä sido ottamaan lainaa. Näin voit helposti vertailla eri lainavaihtoehtoja keskenään. Bigbankin tarjoamat korot suuremille kulutusluotoille ovat ehdottomasti markkinoiden edullisimpia.


Bigbank asiakaspalvelu / yhteystiedot

bigbank logo

Arkisin klo. 9 – 16.30

Puh. 09 4259 9691

Sähköposti: [email protected]

Pyydä maksuton lainatarjous

Arvostelu:
[Äänet: 1 Keskiarvo: 5]